Widok

USG - dr Wyszomirska czy Kosiak?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Który lekarz jest lepszym specjalistą wg Waszej opinii?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Wyszomirska
image
Byliśmy i u jednego i u drugiego, do dr. Wyszomirskiej trafiliśmy z powodu ulewania i znalazła jeszcze coś innego, przebadała małego bardzo dokładnie. U Kosiaka byliśmy sprawdzić jak dalej przedstawia, to co znalazła Pani dr. Oboje znają się na swojej pracy, ale jeśli to ogólne badanie a nie już skierowane na schorzenie urologiczne, to wybrałabym Wyszomirską. No i jak dla mnie jest bardziej kontaktowa, dużo mówi sama od siebie a Kosiaka trzeba wypytywać i drążyć temat.
dr Wyszomirska - bardzo kompetentna pani doktor. Może Kosiak też - nie znam więc nie wiem, ale ją polecam z czystym sumieniem.
ja tez polecam dr wyszomirska,bylismy u niej z 3 razy i za kazdym razem bardzo dokladnie badala malego.Jaderka,glowke i brzuszek.polecam i do tego przemila babka.
Oboje rewelacyjni.
Z ulewniem byliśmy u dr. kosiaka. Na bioderkach po 6 tyg. u dr.Wyszomirskiej.
Super specjaliści.
dr Wyszomirska - super specjalista :)
image
Również byłam u dr Wyszomirskiej - polecam.
ja również podpisuję się pod dr Wyszomirską ;]
imageimage

A ja pod Kosiakiem. Bylam z noworodkiem i swietnie sobie poradzil z wiercacym sie i placzacym dzieckiem. A co najwazniejsze nie tracil zimnej krwi;)
Wszystko przepadal, znalazl powiekszona miedniczke. Wszystko ok i jestem spokojna.
Moja pediatra polecala tych 2 lekarzy :)
Na USG bioderek bylismy u dr Curylo (Przuchodnia na Kilinskiego) POLECAM! :)
ja polecam obu lekarzy, bylam i u pani dr Wyszomirskiej i u dr Kosiaka, u obu pelen profesjonalizm, cierpliwosc, fachowosc i super podejscie do dzieci.
image
image
gdzie teraz przyjmuje dr Wyszomirska,bo w Solidarności już nie?
Kosiak lub Wyszomirska do Kosiaka chodzę z synkiem na kontrole super miły gość i fachowiec pozdrawiam:)
Ja byłam u dr Wyszomirskiej w zeszłym miesiącu właśnie w Solidarności. Dr Kosiaka nie znam, ale dr Wyszomirska bardzo dokładna sympatyczna, ciepłe podejście do malucha, także polecam z czystym sumieniem.
image

image
Tylko dr Wyszomirska. Dr Kosiak znalazł u synka coś, czego wcale tam nie było.. Strachu najedliśmy się ogromnego i podobno takie wpadki często mu się zdarzają... Jeśli chcecie oszczędzić sobie strachu z powodu błędnej diagnozy - tylko dr. Wyszomirska.
z ulewaniem na usg? pytam, bo mam ten problem z moim bąblem. Ulewa strasznie...nawet 2 godz po jedzeniu ulewa dość dużą ilość. pediatra mówi ze taka jego uroda i po 3 miesiącu minie..czy powinnam zbadać malucha?
Polecam dr. Wyszomirską:)
moja córka straszliwie ulewała, wręcz chlastało z niej, ale dr Wyszomirska powiedziała, że to przejdzie i jest normalne u maluszków. Miała rację
Nie znam dr Kosiak ale byłam z synkami u pani dr.Wyszomirskiej /w budynku Solidarności/,super kobieta,ładnie rozmawiała z małymi pacjentami i jedno badanie zrobiła gratis/powiedziała,że to tak przy okazji...być może coś podejrzewała.../.Polecam!!!
Polecam z czystym sumieniem dr Wyszomirską.
Pomimo napiętych terminów przyjęła nas poza kolejnością. Córeczka musiała mieć z dnia na dzień wykonane usg główki. Dr Kosiak nie zgodził się nas przyjąć. Mieliśmy czekać 1,5 miesiąca na wizytę. Jednak nie neguję jego decyzji i nie podważam jego kompetencji.
Dr Wyszomirska to cudowna lekarz :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Wybór auta :) (84 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry