Widok

UWAGA NA AKPOL w Gdyni!!!

Rodzina i dziecko Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Wczoraj kupowałam tam śliczne, jesienne buty dla córeczki firmy na "E"(nie podaje nazwy żeby nie było że robię reklamę). Buty mają certyfikat "Zdrowa stopa", który przyznawany jest dla każdego modelu obuwia na określony czas (taki czas ważności certyfikatu).Producent butów zgodnie z wymogiem podaje na opakowaniu, datę kiedy upływa koniec ważności certyfikatu ( w tym wypadku było to 15.06.2011), a obsługa AKPOLU "UPRZEJMIE" ZATAIŁA TĘ INFORMACJĘ, ZAKLEJAJĄC JĄ METKĄ SKLEPU Z CENĄ.. Musiało być to celowe, bo sprawdziłam kilkanaście opakowań i wszystkie miały strategicznie nalepione metki z ceną na pudełkach.

Myslę, że buciki mimo wszystko dobrze posłużą mojej córeczce, ale ostrzegam, bo skoro sklep tak postępuje przy butach, to lepiej mieć na nich oko robiąc tam zakupy innych produktów mających daty ważności czy certyfikaty - np. żywności.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 43
A Ty przy kasie zwróciłaś paniom uwagę na ten problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 22

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

nie daje rady,mam juz dosc...... (27 odpowiedzi)

Musze sie wygadac,przepraszam ze tu ale nie mam komu;( Mam 26lat i okolo 100000tys dlugu przez...

CET na Kowalach - proszę o opinie (109 odpowiedzi)

Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

do góry