Widok

Ubranka Dla Wcześniaka

Rumia Reda Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Potrzebne ubranka dla wcześniaka ! Kuzynka z zagrożoną ciążą trafiła do szpitala. Lekarze chcieli podtrzymać ciąze tym bardziej że termin miała dopiero na 19 lutego. Niestety dziś rano trafiła na porodówkę i za pomocą cesarskiego cięcią musieli wyjąć dziecko. Chłopiec leży teraz w inkubatorze i walczy o życie . Jest bardzo malutki bo waży zaledwie 1,2 kg. Jeśli ktoś ma bardzo prosimy o pomoc, nie mamy pieniędzy aby kupić ubranka więc jeśli ktoś ma a chciałby pomóc my bardzo chętnie przyjmiemy . Proszę bardzo o pomoc .

Jeśli nikt nie chce oddać to może chociaż pożyczyć i gdy dziecko wyrośnie oddamy ubranka !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hopka
mam chyba ze trzy koszulki lub bodziaki 50: i tak na pewno będą za duże no i są różowe, ale gdybyś chciała to mogę dać
ja mam na bank jedne malutkie welurkowe spiochy moge oddać
odbiór zaspa
pisz na dejwucha@gmail.com

powinnam mieć też jakieś czapeczki i skarpetki. No i jestem z przymorza .
Dejwi mały właśnie leży w szpitalu na zaspie więc jeśli będą jechać do niego to może by wpadli. W sumie nie wiem czy mają do tego głowe ... ale powiem im że mogliby wpaść ; ))

Jak cos więcej bede wiedziała na temat odbioru to dam znać ;))
Ja miałam ubranka dla chłopca może troszkę większe bo mój urodził się 2 kilogramowy tylko pożyczyłam koleżance może już ich nie potrzebuje więc zapytam się i dam znać.

image
"Tylko dzieci potrafią zatknąć kij w piasku, uznać, że jest królową i obdarzyć go miłością." -
Antoine de Saint-Exupéry
Tynka25 to dasz znać jak bedziesz już coś wiedziała ; ))

Noo ja ciągle mowie że wszystko będzie dobrze ... nie z takich rzeczy dzieci wychodzą ; ))
Tynka25 a gdzie byłby ewentualny odbiór ?
martuS trzymam kciuki za malucha. pół roku temu w rodzinie urodziły się bliźniaki 1200 i 2200. teraz są już fajne z nich chłopaki;) nadal mniejszy jest mały , ale są zdrowi i ładnie się rozwijają;)
image image
Mojego męża chrześniak 8lat temu urodził się z wagą 900gram,też na Zaspie,dogonił rówieśników,troszkę częściej choruje i ma wadę wzroku ale poza tym broi na całego:)
image
Niestety koleżanka jeszcze potrzebuje tych ubranek, ale myślę że zanim wasz maluch wyjdzie z inkubatora to może się zwolnią. Będę was miała w pamięci jakby coś to się odezwę. Pozdrawiam.

image
"Tylko dzieci potrafią zatknąć kij w piasku, uznać, że jest królową i obdarzyć go miłością." -
Antoine de Saint-Exupéry

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry