Widok

Ukochana SZwagierka:) Czy wy też tak nie lubicie siostry męża??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,niebawem wychodzę za maż.
I niestety nie dogaduje się z siostra brata, na szczęście ma On więcej rodzeństwa:)
Ta dziewczyna jest straszna, nie dość że uważa się za lepszą bo pracuje i mieszka za granicą to w dodatku podkreśla zawsze jak to dobrze się jej tam nie żyje.
Mieszka bez ślubu z facetem 8 lat, twierdzi że jej nie ciągnie do ślubu.
Kiedy dowiedziała się że my bierzemy ślub, to za kilka miesięcy oni już szybko się zaręczają i ślub biorą.
Potem ciągle miała pretensje że Ona chciała przed nami ślub, a my ja wyprzedzamy.
Gada że to tyle kasy wesele, i podkreśla że pewnie się zadłużymy....JA jej do portfela nie zaglądam, więc niech ona tego też nie robi....

Ogólnie dużo różnych akcji było z nią związanych.

Jest Ona oczkiem w głowie teściowej , mimo to że ma Ona jeszcze dużo dzieci to jej córa jest i tak super!!!!

Wszyscy inni jak żyją bez ślubu to są be , jak razem sypiają to też
źle...ale jak ONA żyje bez ślubu, mieszka i śpi to nic złego się nie dzieje :)

uff.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Siostra mojego męża to super kobitka i mamy świetny kontakt:)

Co do Twojej szwagierki to dobrze że mieszka za granicą, będziecie się rzadko widywać;), "trudna" z niej kobieta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja uwielbiam moje szwagierki- mam dwie sztuki i są wspaniałe :) Jak przyjaciółki lub siostry.
image

image
to dobrze ze maz ma wiecej rodzenstwa i nie tylko wy ja musicie znosic, a mysle ze takie osoby niestety sie zdarzaja - my mamy taka zone mamy brata jest nie duzo starsza od nas a nos wysoko w chmurach i "s****wyzej niz pupe ma"

no coz wspolczuje i zycze duzo sily na trzmanie nerwow na wodzy, bo czasem przemilczenie wiecej da niz niepotrzebne kłótnie z tesciowa- a ona za granica wiec codziennie was odwiedzac nie bedzie :)
Ja mam okropną,dlatego nie utrzymujemy z nią kontaktów,nigdy nie dogadywała się z bratem a gdzie ja miałabym mieć z nia wspólny język.
Jest dziwaczką,nosi głowę zadartą do góry,jest przemądrzała,wielką panią zawsze rżnie,a odkąd znalazła sobie takiego osła z którym wzieła ślub a on dla niej kredyt na kuuupe kasy na mieszkanie ekskluzywne nie ma o czym gadać z takimi biedakami jak my,nawet na swój ślub własnego brata nie poprosiła,bo niby obiad tylko dla rodziców robiła a jedyny brat to już nie rodzina.
Teściowa ją zawsze broni każde jej złe zachowanie,ona zawsze była i będzie w potrzebie,dzieci jej wychowała(moje dziecko widzi 3 razy w roku)obie są udane.Jeszcze dużo by pisać ale po co,szkoda sobie psuć wieczór.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja tylko czeka zeby za plecami tyłek obrobić, obydwie mamy córki w podobnym wieku i to jest dopiero masakra - rywalizacja z jej strony nie ma końca, ostatnio na wesele pomalowała swojej 3 - letniej córce rzęsy - no comment :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no mój facet ma bardzo bardzo silne więzi ze swoją siotrą - ale naszczęście mieszka ona zagranicą - więc póki co patologia nie grozi - ale jak ona dzwoni do niego to jest świeto, zamyka sie w lazience zebym nie slyszala czasem o czym ze soba rozmawiaja, a jak kiedys zadzwonila o 2 w nocy i ja odebralam zeby ochrzanic ze to nie jest odpowiednia pora na dzownienie to dostalam takie od niego ochrzany ze szok
wczoraj jeszcze przez przypadek odkrylam ze nosi jej zdjecie w portfelu i nikogo wiecej ze swojej rodziny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jesteś zawistna, aż ci ę szlag prawie trafia, ale rodzinka z ciebie podła....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
odpowiadając na pytanie - bardzo lubię siostrę męża. bardzo.
(ona też mnie bardzo lubi ;) )
w sensie wychodzisz za mąż za brata? ;p
ale wiesz że siostra brata to też Twoja siostra ;p
acha-mój mężu ma brata ;p
mój maz ma jedna siostre ale nie ma z nia najlepszego kontaktu więc i ja nie mam z nia "problemu" widziałysmy sie kilka razy tzn. nasz ślub, raz sylwester i na weekend była u nas (przez 5lat znajomości mojej i męza) wiec kontak nasz mozna powiedziec jest zerowy.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

do góry