Widok

Ukradli mi wózek :(((

Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Właśnie dzisiaj rano :(
Spacerówkę. Pewnie komuś też to sie zdarzyło - powiedzcie czy zgłaszaliście na policję ? Wózek nie był jakiś super, jane nomad zielono-żółty - jakby ktoś widział... Ale jestem i zła i smutna, bo muszę mieć jeszcze wózek - córka nie ma jeszcze dwóch lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prawda moze byc" zabawna" ale zabawna juz nie zawsze. Majac na mysli twoje posty, mialam na mysli ze nie zawsze sa zabawne.( bez cudzyslowia)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w mojej piwnicy śmierdzi i nie wyobrażam sobie zostawiania tam wózka :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
może u ciebie śmierdzi ,koleżanka moja mieszka w dosyć nowym bloku ,gdzie piwnica wygląda lepiej niz nie jedna klatka schodowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic was nie uczą takie historie, że ludzie kradną z klatek różne rzeczy a tym bardziej "wartościowe" wózki? już nie raz czytam o tego typu kradzieży, a większość dziewczyn myśli, że to ich nie dotyczy, bo stoi miesiąc, rok czy 2 to już nikt nigdy go nie ukradnie no litości.. ja wiem, że jest mało miejsca w blokach, ale lepiej gnieździć się z wózkiem choćby w korytarzu, pokoju czy na balkonie itd. niż żyć w niepewności. Każdy robi jak uważa, ale ja bym nigdy nie zostawiła wózka na klatce choćbym miała go taszczyć na 10 piętro. Czemu? bo mnie po prostu nie stać na kolejny taki wydatek.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mądra główka. Miło poczytać.
"Pańskie oko konia tuczy" i wszystko chce swego... dbałości, poszanowania... swojego miejsca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie w Rumi są kasztany???? (6 odpowiedzi)

potrzebujemy pilnie,moze wiecie???

pomóżcie-pomysł na własny biznes (110 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Dziecko z ADHD a sąsiedzi (16 odpowiedzi)

Czy ma ktoś problem z sąsiadami. Moje dziecko ma 7 lat i ma zdjagnozowane ADHD i problemy z...

do góry