Widok

Ulubione kwiaty .....

Jakie sa Wasze ulubione kwiaty?

Ja osobiscie lubie żonkile, roze oraz kwiaty kanabisu ;)

.... Carpe Diem ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz racje, Rut. najmilej jest dostawac kwiaty bez okazji :)

Najlepiej idź i sama zobacz jak tam wygląda.
a ja nie lubie kwiatow w domu.

Zimowe zumky yeah
lubię jeszcze zapach maciejki

---- ASSASIN----
.....frezje i konwalie.....

---- ASSASIN----
Lubię wszystkie kwiaty. I cięte, i doniczkowe.
Jednego większego lub bukiecik mniejszych dostaję co sobotę wraz z buziakiem i śniadaniem do łóżeczka.
W tej chwili mam też w salonie trochę róż w różnych kompozycjach: pojedynczą, bukiet i kosz. Dostałam w zeszłym tygodniu na balu i bardzo ładnie się trzymają. I zapewne w niedzielę też mi dojdzie trochę roślinek :)
Niestety moje kwiatki doniczkowe ciężko zniosły przeprowadzkę i niekończący się remont. Ale co się dziwić kwiatkom, jak ja to też ciężko znoszę :/
"Martini z wódką, wstrząśnięte, nie mieszane."
Właśnie obejrzałam, po raz n-ty, kolejny odcinek przygód mojego ulubionego agenta Jej Królewskiej Mości. Co on w sobie ma .
Ale o tym chyba już kiedyś pisałam. :)
ja uwielbiam wszystkie kwiatki, ktore kojarzą mi sie z nadchodzącą wiosną.
Wiec po szarzyznie jesienno-zimowej z ustesknieniem czekam na pojawienie sie na straganikach żoltych i fioletowych tulipanow, zonkili i stokrotek. dziwne jak taki kwiatek poprawia nastroj-az chce sie usmiechac, i wiecej slonca w pokoju od razu..:)
I jeszcze konwalie, mam takie swoje miejsce gdzie wiosną jest ich pelno. cala polana biala. I ten zapach, szczegolnie w nocy.......:))

I GDZIE TA WIOSNA??
no a jak wyglada ten caly kwadrat. znajomi namawiaja zeby w weekend sie wybrac. ja tam nie bylam jeszcze:/
warto?
A ja dostałam niedawno coś z gatunku kapusty. To podobno modny teraz kwiat. Długo stała, nawet nieźle wyglądała, ale zapachu nie pamiętam.
Lubię kwiaty cięte, cieszy mnie ich ulotne piękno, no i nie wymagają przesadzania. Najbardziej cieszy mnie, gdy stoi jeden kwiat w wazonie, gdy nie ma konkurencji, tylko jest sam jeden najważniejszy i do podziwiania. A najlepiej, jeśli jest ofiarowany pod wpływem impulsu, czyli pozornie bez okazji i właśnie wtedy najbardziej świadczy o niepowtarzalności chwili. Gdy dużo gości przyniesie różne kwiaty z obowiązku urodzin (czy imienin), to ginie ich piękno w tłoku i tracą swoją wyjątkowość.
lubię cyfry i litery
Po pierwsze niezapominajki... bo to kwiatki z bajki, rozsną nad potoczkiem, patrzą modrym oczkiem
po drugie konwalie za cudny zapach..
po trzecie słoneczne słoneczniki...
no i oczywiście malwy.... bo Malwy już tak mają :))
Pozdrawiam Milusińskich
Zuzka
Oj na pewno jakas pewna dziewczyna :P sie mna zajmie (znaczy sie mam nadzieje bo zawsze tak bywało) chociaz ja rzadko "padam" i tez trzymam fason ;) i wole sam sie zajmować kobitkami :P

dzisiaj kupuje sobie Martini i ładnie wypije ze smiakiem ahhhhhh :)

.... Carpe Diem ....

Oj...ja trzymam fason i nigdy nie piję bez motta. ;)
Mam nadzieję, że ktoś się tobą zaopiekuje, jak padniesz.

Też lubię zapach maciejki...:))...ehhh...
I szczerze mówiąc, nie lubię za bardzo dostawać kwiatów...
(Wolę sama sobie kupić/ciężko bowiem trafić w mój gust:()
Wolę upominki z kwiatowymi motywami(lilie:)).
gdzies w sopocie pewnie ustawilem sie z ekipa w sopocie, ale mozliwe ze ok 24-1 zmienie siedzibe na kwadrat bo tam tez bedzie ekipa :)

dzisiaj imprezuje az padne :D

.... Carpe Diem ....
niezapominajki.

poza tym lubie kwiaty polne.

i tak jak Antyspoleczny, lubie jak kwiaty sobie spokojnie rosna, bo w wazonie szybko gina. ale lubie dostawiac od swojego mezczyzny od czasu do czasu kwiaty :) i zeby miec po nich pamietke, gdy zaczynaja wiednac obrywam platki i susze :)

i lubie maciejke, za jej slodki zapach.

roze tez lubie.

Kwiatek ci zapachniał powiadasz...
Gratuluję zaliczenia sesji. A gdzie imprezka?

Pozdrawiam. :)
hehe zaden psycho test, po prostu uczylem sie do 6 rano i zagladalem na forum, podczas nauki zapachnial mi moj kwiatek i tak wymyslilem temat :)

.... Carpe Diem ....

Lilie.

To jakiś psychotest?;]
Zapomniałam jednak dodać, ze ze wszystkich kwiatków najbardziej kocham mojego Kwiatuszka, który ma dzis egzamin więc trzymam kciuki

do góry