Widok

Ulubione kwiaty .....

Jakie sa Wasze ulubione kwiaty?

Ja osobiscie lubie żonkile, roze oraz kwiaty kanabisu ;)

.... Carpe Diem ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no mysle bo to naprawde fu :P

...W Życiu Niczego Nie Warto Żałować! Do Niektórych Rzeczy Nie Można Po prostu Powrócić...
ale nie siekiere, hehe........

a feeee :P

...W Życiu Niczego Nie Warto Żałować! Do Niektórych Rzeczy Nie Można Po prostu Powrócić...
tak tak. Pisałam że róże są banalne, ale tylko czerwone. Herbaciane faktycznie też lubię.

aha, dobrze wiedziec, ze slabej herbaty, bo ja pije mocna ;)

hmmm wiesz zaparz sobie herbatke..ale nie za mocno i zobaczysz jaki to kolorek..brazowy nie zolty tez nie cos pomiedzy :P..

znaczy brazowe?

no wlasnie taki jak sama nazwa wskazuje :P..i niestety tak naprawde malo dostepny :(..

a jaki to kolor, herbaciny? tyle o tym slysze, ale nie mam pojecia o co chodzi.

Diddy napisał(a):

> roze..herbaciane :P
>
>

roze..herbaciane :P

2 starsze kobiety ....... jak to brzmi :P heheh i to wrrrrrrrr ........... nono ;p

.... Carpe Diem ....
No trudno Anty, na siłe Cie nie zaciągniemy (chyba;), ale z tych kielbasek i piwa to juz sie nie wymigasz. Za duzo swiadkow. To czekamy na pogode;-)

Voitec, nie marudz. 2 sarsze kobiety krzywdy Ci nie zrobią. tzn na razie nie ma takich planow, potem sie zobaczy]:> wrrrr:D
No proszę. Człowiek sobie przez sobotę i niedzielę imprezuje, a inni się w tym czasie umawiają. Ten wtorek to mi niestety nie pasuje, bo już się umówiłam. Chyba, że coś się zmieni. Szkoda, że nie w poniedziałek, bo wszystko co mam zaplanowane na dzisiaj to wyspać się i zapłacić rachunek za telefon :)
Whatever, Dziekuje za zaproszenie, ale ostatnio mam wielka potrzebe omijania duzych skupisk ludzkich. Ja poczekam na jakas lepsza pogode i wyciagne was na jakis spacerek, ewnetualnie jakies oginisko . Poznawajcie sie, byscie potem nie obawiali sie przyjsc:))

"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
przepraszam bardzo ja nie panikuje ;)

ja lubie kobiety :) tylko czy nie bedziecie sie źle czuły z młodszym facetem? :P hihi

.... Carpe Diem ....

Proponuję spotkać się o 17.00 przy wejściu, nie będziemy się szukać w środku. A jeśli ktoś ma ochotę się przyłączyć, niech pojawi się punktualnie, a nie potem czai gdzieś kilka stolików dalej. ;)))

Pozdrawiam i do zobaczenia. :)
Anty, wpadnij. Voitec juz zaczyna panikowac że bedzie w mniejszosci;)
a tak serio- tyle razy juz probowalismy spotkanie zrobic-moze warto teraz sprobowac, co?:))
rozumiem, rozumiem. tak wlasnie myslalam. od jantara w gore. znajde:)
Flower power
Daj to w nowym temacie;)

"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
w srodku tematu mowimy o spotkaniu, moze ktos nie zauwazyl - sa jacys chetni ?

.... Carpe Diem ....
do góry