Widok

Urzad pracy rejestracja kto poradzi?

Śródmieście Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam chcialabym sie zarejestrowac tylko ze sa potworne kolejki slyszalam ze mozna przez internet umowic sie na wizyte tyle ze nie moge znalesc kto pomoze?z gory dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do końca marca wstrzymano rejestrację przez Internet :/ http://www.pup.gda.pl/index.php?article=32
no to ladnie a co musze zabarac za soba bede to pierszy raz robila
http://pup.pup.gda.pl/index.php?n=348
wszystko jest napisane na tej stronie co podala Agusia,duzo jest dokumentow do zabrania:)
dzieki serdecznie
w UP bylam dzis w innej sprawie. Ale nie dalo sie nei zauwazyc kolejki ciagnacej sie od wejscia az na I pietro. Tak wiec odradzam ze wszystkich sil wybieranie sie tam w poniedzialek na pcozatku godizn urzedowania.
ja bylam tam w czwartek o 12 i tez masakra kurcze
to współczuję, mi udało się jeszcze załapać na tą internetową
ja wlasnie wrocilam z urzedu bylam sie zarejestrowac i to jest porazka dwie godziny stania
A mi sie udało wszystko szybko i sprawnie załatwić, ale fakt że trzeba chwilę po 7 być, zanim zaczną wpuszczać na górę. Czeka się na dole, w hallu i o dziwo potem nikt się nie przepycha i kolejność utrzymuje się do rejestracji. Poza tym będąc tak wcześnie ma się dużą szansę na załatwienie kilku rzeczy jednego dnia, bez konieczności stania w kilometrowych kolejkach do kolejnych pokoi.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

do góry