Widok

Urzad pracy rejestracja kto poradzi?

Śródmieście Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam chcialabym sie zarejestrowac tylko ze sa potworne kolejki slyszalam ze mozna przez internet umowic sie na wizyte tyle ze nie moge znalesc kto pomoze?z gory dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do końca marca wstrzymano rejestrację przez Internet :/ http://www.pup.gda.pl/index.php?article=32
no to ladnie a co musze zabarac za soba bede to pierszy raz robila
http://pup.pup.gda.pl/index.php?n=348
wszystko jest napisane na tej stronie co podala Agusia,duzo jest dokumentow do zabrania:)
dzieki serdecznie
w UP bylam dzis w innej sprawie. Ale nie dalo sie nei zauwazyc kolejki ciagnacej sie od wejscia az na I pietro. Tak wiec odradzam ze wszystkich sil wybieranie sie tam w poniedzialek na pcozatku godizn urzedowania.
ja bylam tam w czwartek o 12 i tez masakra kurcze
to współczuję, mi udało się jeszcze załapać na tą internetową
ja wlasnie wrocilam z urzedu bylam sie zarejestrowac i to jest porazka dwie godziny stania
A mi sie udało wszystko szybko i sprawnie załatwić, ale fakt że trzeba chwilę po 7 być, zanim zaczną wpuszczać na górę. Czeka się na dole, w hallu i o dziwo potem nikt się nie przepycha i kolejność utrzymuje się do rejestracji. Poza tym będąc tak wcześnie ma się dużą szansę na załatwienie kilku rzeczy jednego dnia, bez konieczności stania w kilometrowych kolejkach do kolejnych pokoi.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

angielski Early Stage (3 odpowiedzi)

Czy ktoś ma jakieś opinie o tej szkole językowej? Prowadzą zajęcia w szkołach.

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (60 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

księgowa?? czy warto? (40 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

do góry