Widok
http://parenting.pl/w-oczekiwaniu-na-bociana/4443-normy-hcg-total-i-bhcg.html
jest sporo stron o nim
jest sporo stron o nim
M-Lady, Doka ma rację - zrób betę! W Invickie od ręki, jeszcze tego samego dnia będziesz miała wynik - nawet w internecie podejrzysz, nie musisz chodzić po odbiór. W sobotę drugi raz i porównasz wyniki. Jeżeli rośnie to jest w porządku i szukaj wtedy lepszego lekarza...Jeśli wynik z sb będzie mniejszy niż z dziś, to przykro mi :(((
wiem ze trudno wytrzymac ale ja bym poczekała z kolejnym usg - daj czas maleństwu urosnąc - oczywiscie zrób bete to zawsze wskaźnik ale jedynie wskaźnik bo czasem rośnie a nie ma zarodka a np u mojej kumpeli dzidzia była a beta słabo rosła i w koncu lekarz jej powiedział zeby sobie darowała bo to tylko ja drazni ...
Agato nie ma wyniku Bety ujemnej może być co najwyżej 0, ale jeśli jest stwierdzona ciąża to beta na pewno będzie po wyżej 5. Zrób tak jak dziewczyny pisały Betę w odstępie 48 godzin i w wyniku będziesz miała wartości jakie odpowiadają któremu tygodniowi ciąży, jeśli beta będzie ładnie rosła to nie ma się czym martwić, a Twoja ciąża może być po prostu młodsza:) Trzymam kciuki.