Widok

Usg a brak zarodka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Byłam dzisiaj na usg, mam 8 tydzień ciąży a lekarz do mnie, że za 8 dni musimy powtórzyć USG bo jest brak zarodka. Powiedział, że albo jest taki mały albo w ogóle go nie ma i jak za 8 dni nic nie będzie to tak naprawdę ciąży nie ma. Załamałam się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nom a ja jeszcze nie mam dzieciaczka i bardzo bym chciała
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
troszq zawsze jest... ale nie za wiele chociaż znalazłam parę opowieści o podobnych ciążach które jednak kończyły się optymistycznie... mam 5mieś córeczkę dzięki której i przez którą po prostu nie mogę sobie pozwolić na całodzienne płakanie

czekam do wtorku ( w pon jeszcze raz bhcg a we wt usg) i myślę że wszystko się wyjaśni

dziękuje za pozytywne fluidy !
Dziewczynki, czytam ten Wasz wątek i przesyłam pozytywne fluidki. Trzymam kciuki!
mnie też dobija! masz jeszcze ciut nadziei?
MLady nie wiem jak u Ciebie ale to czekanie jest dla mnie dobijające :/
U mnie teraz tak z 30 tyś beta wskoczyła po 2 dniach na 32 tysiące. Co to za skoki - żadne i dlaczego spada i rośnie?? Ja tez w cuda nie wierze. Tylko najgorsze jest to, że nie czuje nic- ani mdłości ani bólu w podbrzuszu. Samo pewnie nie wyjdzie- tego się boję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziewczyny współczuję :-(((((((
Poronić można samoistnie i nie zawsze trzeba łyżeczkować /to ocenia lekarz/ i sam zabieg nie jest w takiej narkozie z intubacją itp. mnie po prostu uśpili na 15 min. obudziłam się na zwykłej sali już.
yyy MLady to wesele średnio - eszzz nie możesz olać?

nie wiem czy są jakieś leki - napisałam do lekarki sms z wynikami i zapytaniem co zrobić żeby samo wyszło a nie zabieg a ona mi znowu każe czekać i w pon bhcg powtarzać :/ przecież jak nie ma dzitka w 8tc i beta 6500 a po 48h 6800 to sorry ale w cuda nie wierzę ... eszzzzz

yyyy..w narkozie? :( no to tego boję się najbardziej! nawet rodziłam na żywca żeby znieczulenia nie dostać tak się boję ...
dziewczyny, trzymajcie się...
Dziewczyny trzymam kciuki za Was :)
Aaana ty też się trzymaj! A są jakieś leki na przyspieszenie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też nie chce zabiegu, muszę zrobić to sama! Przyjęłam to na klatę ale ciężko jest! Dzisiaj idę na wesele, szkoda, że nie mogę się odstersować bo do jutra jeszcze biorę Duomox.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a moja mam miała niedawno taki zabieg jest w narkozie całkowitej i mama nic nie pamięta jedynie dzieciątko na cmentarzu leży
oj dziewczyny trzymajcie sie cieplutko
MLady przykro mi.

też dzisiaj odebrałam wyniki bety i niestety też czekam na poronienie :(

we wt do lekarki - mam nadzieję że są jakieś metody/sposoby naturalnego poronienia bo nie chcę zabiegu :(
trzymaj sie cieplutko, wszystkiego dobrego ci życze i trzymam za ciebie kciuki.
bardzo mi przyko trzymam kciuki za ciebie
Ciężko mi się zebrać ale byłam dzisiaj na badaniach i niestety ...
Jeżeli w przeciągu tygodnia nie pojawi się poronienie to będę musiała udać się na zabieg.
Moja ciąża od samego początku była zagrożona przez boreliozę ( tak mi się wydaje, że to przez to i antybiotyki też swoje zrobiły).
Nic czekam !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzymam kciuki bedzie dobrze i czekam na wieści
dokładnie ważne jest to, że beta wzrasta ;) trzymam kciuki!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry