Widok
wiem ze trudno wytrzymac ale ja bym poczekała z kolejnym usg - daj czas maleństwu urosnąc - oczywiscie zrób bete to zawsze wskaźnik ale jedynie wskaźnik bo czasem rośnie a nie ma zarodka a np u mojej kumpeli dzidzia była a beta słabo rosła i w koncu lekarz jej powiedział zeby sobie darowała bo to tylko ja drazni ...
M-Lady, Doka ma rację - zrób betę! W Invickie od ręki, jeszcze tego samego dnia będziesz miała wynik - nawet w internecie podejrzysz, nie musisz chodzić po odbiór. W sobotę drugi raz i porównasz wyniki. Jeżeli rośnie to jest w porządku i szukaj wtedy lepszego lekarza...Jeśli wynik z sb będzie mniejszy niż z dziś, to przykro mi :(((
http://parenting.pl/w-oczekiwaniu-na-bociana/4443-normy-hcg-total-i-bhcg.html
jest sporo stron o nim
jest sporo stron o nim
M_LADY u mnie tez zarodka dlugo nie bylo
lekarz kazal brac duphaston - nie bralam - bo ten lek sie bierze jak cos sie dzieje a nie jak niewidac jeszce zarodka - pozatym to jest to hormon ...
a termin wg ost @ i usg różniły się o 2 tyg !!
wiec może to nie 8 a 6 tydzien i wszystko gra!!
ja tez mialam stresa i bieglalam po usg a pamietaj ze niewiedomo tak do konca czy zbyt czeste usg moze szkodzic czy tez nie ...
muszisz byc cierpliwa i nie denerwuje sie - bo stres jest najgorszy w ciąży!!
a mój zarodek ma juz 7 miesiączków i wali takie uśmiechy ze szok !@
Glowa do góry!!
lekarz kazal brac duphaston - nie bralam - bo ten lek sie bierze jak cos sie dzieje a nie jak niewidac jeszce zarodka - pozatym to jest to hormon ...
a termin wg ost @ i usg różniły się o 2 tyg !!
wiec może to nie 8 a 6 tydzien i wszystko gra!!
ja tez mialam stresa i bieglalam po usg a pamietaj ze niewiedomo tak do konca czy zbyt czeste usg moze szkodzic czy tez nie ...
muszisz byc cierpliwa i nie denerwuje sie - bo stres jest najgorszy w ciąży!!
a mój zarodek ma juz 7 miesiączków i wali takie uśmiechy ze szok !@
Glowa do góry!!
no ja niestety wśród swoich znajomych miałam kilka przypadków , że lekarz na swoim sprzęcie w przychodni państwowej nie widział zarodka - po powtórzeniu tego samego dnia usg prywatnie u dobrego specjalisty okazało się , że zarodek jest i ma się dobrze :-) i tego Ci życzę :-)
Być może Twoja ciąża jest trochę młodsza niż Ci się zdaje ...
Być może Twoja ciąża jest trochę młodsza niż Ci się zdaje ...