Widok

Usg brzuszka u Maluszka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Mamusie ...
W czasie ciazy wykryto u mojego maluszka powiekszony zoladek , w szpitalu jednak nie stwierdzieli zadnych duzych odchyl od normy i nie chcieli zrobic mi usg brzuszka . A wiec gdzie robia takim Maluszkom Usg?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Wyszomirska, ul Wały Piastowskie 24, tel. 308-44-50
Polecam dr Marię Wyszomirską - specjalista rentgenodiagnostyki dzieci i dorosłych. Przyjmuje w Gdańsku w Ośrodku Nieinwazyjnej Diagnostyki Kardiologicznej, Społecznej Fundacji Solidarności, Wały Piastowskie 24, tel. 308-44-50, 301-06-22. Pani dr jest podobno znakomitym specjalistą - a przy tym osobą bardzo ciepłą, spokojną, z niesamowitym podejściem do dzieci.

http://www.ondk.pl/cennik.html
my bylismy tez u dr Wyszomirskiej - z czystym sumieniem polecam.

Gdyby tu byly dlugie terminy, to lekarze do ktorego mam ogromne zaufanie (bylismy juz tez kilka razy) jest dr Kosiak, przyjmuje w Endomedzie.
Hej, kilkakrotnie robiłam USG u dr. Świętonia w Pruszczu Gdańskim. Dr Święton współpracuje z dr Bałandą do której na codzień chodzimy więc dla mnie idealna sytuacja:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja tez robiła usg brzuszka u dr Wyszomirskiej - świetne podejscie do maluchów i ogolnie super kobitka, zna sie na rzeczy :D
dr kosiak gdynia centrum diagnostyki naprzeciw dworca skm

dr Kosiak Endomed w Gdańsku
Gabryś miał robione USG brzuszka w LuxMedzie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry