Widok

Uwaga na oszustkę!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Niestety dałam sie naciągnąć , myślałam że zakupy na tym forum są bezpieczne, bo wszystkie jesteśmy mamami i wspólnie dzielimy sie z soba naszymi problemami i sprzedajemy taniej rzeczy po naszych dzieciaczkach...
Zakupiłam poprzez forum od ~iwona ubranka do chrztu dla mojej córeczki, a skończył się na tym że w ostatniej chwili biegłam do hurtowni po komplecik do chrztu:
http://forum.trojmiasto.pl/Kupie-komplecik-do-chrztu-dla-dziewczynki-r-62-68-pilne-t157896,1,16.html?hl=chrzest#hl
Pani ~iwona pisała: "...nowa w idealnym stanie, moja
corka miala je ubrane tylko 4 h..."
A tu kilka zdjęć w jakim stanie otrzymałam rzeczy:
http://picasaweb.google.pl/110768098995765305881/SukienkaOdIwona#
Gdy napisałam że odsyłam rzeczy i proszę o zwrot moich 60zł to otrzymałam taka odpowiedź:
"...nawet nie musi sie pani fatygiwac bo zlotowki ode mnie pani nie
dostanie! a na forum moze sobie pani pisac
co chce..."
Czuje sie oszukana, za te 60zł mogłam kupić coś dziecku...ale cóż człowiek mądry po szkodzie, a więc nie polecam zakupów u tej pani.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak wlasciwie trzeba bylo zaczac wysluchaniem dwoch stron dla mnie jest to wszystko szokujace
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niemam sukienki ,niewiem kiedy ja wyslalas???
A i gdybym miala cos do ukrycia niepisalbym /ci adresu zwrotnego na kopercie....???
Wsytarczylo zadzwonic maz byl w domu ,moglas podjechac i zwrocic rzecz...
Sorry Iwona ale dla mnie ta sukienka wyglada jak najzwyklejsza szmata i nie sadze zeby takie zołte plamy były do "przeprania". Pozatym co napisałas w pierwszym mailu to napisałas i swiadczy to tylko o Twoim poziomie a raczej o jego braku.
A niepomyslas ze to bylo z nerwow.... po ok 30 minutach dostala nastepnego maila ,ze ma mi przeslac ,lub domnie przyjechac i tego wam nienapisala....ja sie tlumaczyc niebede ,a autorka watku ma adres i numer telefonu i prosze sie ze mna skontaktowac.
I faktycznie jest pognieciona ,a taka niebyla ,a mozna ja bylo ulozyc inaczej do zdjecia ,a niepodwinac jak szmate!!!!!!!!!!!!
Ale nikomu nie chodzi o to ze jest niewyprasowana tylko ze jest brudna, pożółkła!!
Dla mnie cała sytuacja jest żenująca. Nie wiem jak można wyzywać dziewczynę, chociaż sukienka rzeczywiście w fajnym stanie nie była, i nie wyobrażam sobie sprzedać i wysłać sukienki nie wypranej, szczególnie, że widać, że jest brudna.
sylwia ale osoba kupujaca byla o tym poinformowana ze niewypralam jej po chrzcie ,sukienka byla tiulowa wiec powinna byc oddana do czyszczenia...dlatego oddalam ja w niskiej cenie w calym komplecie (opuszczajac w ten sposob na czyszczenie)
ja takiej szmatki nawet nie oddałabym do czerwonego krzyża ! wstyd...
i uważam, że dobrze zrobiła anielkowamama piszą tu o tym, bo ostrzegła nas.
ja pierdziele jaki cyrk.......
W-S-T-Y-D-począwszy od tłumaczenia się w taki sposób, aż po rzecz, która albo nadaje się przed sprzedażą do pralni chemicznej,albo na śmieci.
Bez przesady-nie róbmy interesów na rzeczach, które już się nie nadają do pokazania na światło dzienne.

Jak dla mnie-60zł, czy tam 50zł, bo przesyłka to inna para kaloszy, to za dużo.
Piękne, kilkuczęściowe kompleciki sprzedają tu dziewczyny za wiele mniej i są śliczne!

Ale myślę, że sprzedająca tu wspomniana, sama wie, że się pogrąża i jaka jest prawda.
Tylko teraz głupa pali i tyle.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mysle ze kazda z nas jak by cos takiego kupila to bylaby wsciekla,nie sprzedaje sie rzeczy w takim stanie,jeszcze na dodatek za taka kwote,za 50 zl to w sklepie mozna kupic juz ladna sukienke
Mnie wkurza, że tyle jest tematów ze sprzedażą. Sprzedajecie co się da, a później kłócicie. Paranoja jakaś!
nikt nie zmuszal nikogo di kupienia czegokolwiek
anielkowamama chciala i kupila!
ponadto nie na miejscu -delikatnie mowiac- nazywanie jest kogos fleja i brudasem! wszystkie takie odwazne jestescie ponizajac kogos ? ? szkoda slow ...a najwiecej do powiedzenia maja oczywiscie osoby nic nie majace ze sprawa wspolnego....
Iwona podpisz sie chociaz jak juz cos piszesz
za to slownictwo Iwiny jest jak najbardziej na miejscu?ja tez kupje na forum od dziewczyn i na pewno jeszcze bede , natomiast od kogos kto rzuca takimi slowami nigdy w zyciu nic nie kupie
miali byc Iwony, literowka
to ja tak tylko z ciekawości zapytam - czy Iwona wysłała Anielkowejmamie faktycznie/aktualne zdjęcia sukienki(przed sprzedażą/zakupem)? bo w tamtym wątku widziałam tylko sukienkę na córci :P
sukienka jest brudna i tyle!
wstyd by mi bylo dac ja komus za darmo.
Bardzo dobrze ze zostal poruszony ten temat. Wiadomo bedzie od kogo kupowac a od kogo nie i na co w przyszlosci zwrocic uwage.

A Iwonie radze zastanowic sie nad slownictwem. prosta matka=proste dziecko!!! bo widzac taka mamusie dziecko nic dobrego od malego sie nie uczy.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry