Widok

Verb

powinienem napisac "omijajacy_poezje_na_hyde_parku"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylaa??..

ja tu czuje swad przetrzymanej zbyt dlugo w piekarniku, przedobrzonej, uwrazliwionej sexi-bejbe.. takie mam wrazenie. Z gory, z dolu i spod stolu przepraszam.

Sylaa

Jestes czyims dowcipem?

sylaa

stworku hm ja sie nie musze zmieniac mam dobry charakter .... bym musiala sie nauczyc tego jezyka specjalnego czyli zargonu a poco mi to bym sie wstydzila ze zostala bym taka osoba jaki inni zli i nierozumiejacy ludzie zycie.a tego niechcem kocham dobroc i ludzi ktozy rozmawiaja w moim jezyku, , ,

Przebudzenie

Ech jak miło coś napisać...
Dawno tego nie robiłam. To pewnie ta wiosna tak działa.
Pozdrowionka dla wszystkich :)))

Sylaa

a myślałaś o tym by zmienić siebie?
Jeśli są dwie osoby o różnych oczekiwaniach i potrzebach, spotkają sie najszybciej jeśli obie ruszą ku miejscu kompromisu.

plagiat

bedzie jak bedzie zdrowy

sylaa

stworku czasami sie cuda zdazaja , , , czysem czlowiek sie zmienia , , , ja wieze goraco ze ludzie potrafia sie opanowac i wziosc kogos pod uwage ze moze ten ktos naprawde tego nie cierpi , , , , ze sie smuci a nie cieszy, , jesli dostaje takie przerazajoce informacje ktorych nie mozna odszyfrowac bo one strasznie sa dolujace a nie pocieszajace, ,

GRATKOWICZE

Robimy napad na dziennik i spotkanie pod sobieskim dzwoncie 506328598

Stworek

Nie trzeba :)

Zresztą

żądanie (proszenie..?) od Kiwdula by zmieniał siebie samego to strata czasu i energii. On nie chce. Boi się, nie potrafi, nie wiem. Może uważa zmianę za rzecz niekorzystną (i myli się). Może nie wierzy że własną zmianą można pokierować.

Sylaa

moim zdaniem zanim ktoś zacznie krytykować czyjś styl, powinien najpierw popracować nad własnym, by móc samemu (samej) sobie zarzucić jak najmniej.
To jest sugestia. Słownik ortograficzny, podstawowe zasady interpunkicji, formułowanie zdań... dużo jeszcze przed Tobą!

uczucie

stworku.to bylo poruwnanie ...uwazam ze na ulicy uzywaja slagonu exstra... nie lubie jak ktos tak do mnie rozmawia ze mna koresponduje nie toleruje takiego jezyka jest on zly i niszczy czloieka , , , zakazdym razem sie denerwuje i tszese jesli uslysze taki exstra jezyk a pewni ludzie tego nie potrafia zrozumiec i muwia ze sa moimi przyjacielami jesli sa to dlaczego nie moga sie powstszymac i mnie zrozumiec ze czynia mi zlo!!!

SYLAA

TRAKTUJESZ TO JAKO ZABAWE))) TO NIE PISZ TAKICH SMS CZYSZ NIE ROZUMIESZ ZE TEN WIRTALNY SWIAT CIE NISZCZY !NIE ATAKUJ MNIE TAKIM JEZYKIEM! BO JA GO NIE ZNAM I NIE ROZUMIEM !
CZY JA PRZECZYTALAM MYSLISZ O 3 wczoraj twoja wypowiedz na gg jak moglam kiedy spie o tej porze wiec sie zastanow jak milo sie czulam odbierajac ten sms obudzil mnie z milego dnia na dzien smutku...chcem cie zrozumiec ale nie potrafie !BAC MILY BO JA JESTEM TAKA DLA CIEBIE ;;;I PRZESTAN WYSYLAC MI TAKIE HAMSTWA!!!!!

Tofik

podrapać za uchem?

K.NN.

Cukierki sa OK

Sylaa

Wobec tego kobiety z ulicy nie są uczuciowe i tolerują bardzo złe słownictwo w przeciwieństwie do pełnych uczucia kobiet spoza ulicy?

SYLAA

k.NN
TAK BO CZASEM JAK MUWILAM ZE STRACH MNIE PRZERAZA A TY TEGO NIE MOZESZ ZROZUMIEC I PISZESZ TAK BRZYDKO DO MNIE TAKIM BARDZO ZLYM SLOWNICTWEM KTOREGO NIGDY NIE TOLERUJE I NIETOLEROWALAM PAMIETAJ ZE JESTEM BARDZO UCZUCIOWA KOBIETA A NIE Z ULICY!!! widze ze zapomniales!!!!kontroluj swoje slowa jesli pistesz do mnie , , ja do cxiebie tak nigdy nie napisalam i nie napisze bylo by mi wstyd !!!!I NIEOPOWIADAJ MI BAJEK ZE TAKI JESTES BO TO JUZ STARA WYMUWKA!!!!

Medytacje...niezwykłe D. Kota

I o czym to dumać na Trójmiejskim dachu.........
Jakie piękne i ciepłe popołudnie ; przeciągam się leniwie siejąc skry swym czarnym futerkiem . - co za czas , co za pogoda , co za widok mmmmm.... ile widać :) ;;;;;; idzie śliczna pani z pracy -- może to cenzorka? ; dalej solidny , nieco "napiwiony" w okularach ..hm hm .... może to "wojskowy"HP wraca spod Sobieskiego ;------ ooo ---jest i studencik chyba antywojenny, - kto wie.... może to Post.----- A i widać :)) parę uprawiającą "zapasy". Całe szczęście , że nie widzi tego Seth , -- mógłby dostać czegoś ..... a może i nie ....
! ! ! ! ! ! ! ! ! -------- OOOO ------ Idzie Kotka :D ---- co za uroda , jaka gibkość jakie super nogi (wszystkie cztery) jakie kosmate ... .!!!!!!. Mmmmmmmmmmm................ czas pomyśleć o swoim genotypie ---- w końcu to Marzec !
no to lecę
Hyyyyc !!!!!

- D Z I W N O T A -

Lodowate morze wspomnień
Bezwierny ocean marzeń
Misterna rzeźba pragnień
Materialny sen miłości
Uczuciowy mord bogów
Śmiech nieznajomych
Płacz najdroższych
( - łzy najbliższych )
Zamarła w pół wypowiedzenia radość

Jeden z przejawów naszego życia ( ? )
Pesymizm
Optymizm
Obojętność

Nie ( ? ! )
Tylko życie –
- najprawdziwsza z egzystencji
Przeznaczenie ( ? )

Bagno –
- przezroczysta woda

Burza –
- jaśniejące niebo

J e d n o b a r w n y k a m e l e o n

Ludwik Benn (1985 rok. Marzec 9/11)

SYLAA...nie puszczaja...nie jestes w temacie Kochana....i szkoda...szkoda,ze nie potrafisz zrozumiec tego...o czym Ci pisalem

TY...TY UCIEKASZ....:((((((((((

Inne tematy z forum Hydepark

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry