Widok

Video Groszek ktoś zna???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może korzystał z usług tego Pana albo czy ktoś bedzie korzystać. Proszę o opinie. Ważne!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
słyszałam że kręci z fantazją
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
znowu jakaś konkurencja, Groszek jest ok ja będę u niego miała też ale jeszcze usilnie myślę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
gdzie sie reklamuje!!! to My dziewczyny go "zachwalamy" bo widocznie na to zasluguje...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dokladnie!Zachwalaja go ci, ktorym sie podoba!A mi sie wlasnie tez podoba hehe
Mi tez:)
Byłam, widziałam, zdecydowałam się. Osoba kontaktowa, elastyczna, "z pomysłem" :) Jestem zadowolona :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kropka a kiedy masz wesele?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
30 września 17:00, Gdynia :)

Widzę żę Pan Groszek rozposzą akcję reklamową. Zyczę udanych łowów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego na ren temat. zawiodłam się bardzo na nim ale to bardzo !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dlaczego?
otóż nie mam żadnych oporów, żeby o tym napisać bo nie zrobiłam nic złego.
Byłam u Pana Groszka w poniedziałek, bardzo mi się podobało wiec strwierdziłam, że jestem zdecydowana. Miałam wpłacić zaliczkę do środy. Pan Groszek do mnie zadzwonił, że jak już wpłacę to mam potwierdzić telefonicznie. napisałam mu e-maila, że pieniążki bedę mogła wpłacić dopiero w piatek bo nie dostałam jeszcze haseł jednorazowych a konto mam w mBank i nie moge dokonać przelewu. Powiedziała, też żeby trzymał dla mnie termin ja napewno w piątek wpacę kasę. dzisiaj kiedy chciałam już przelać 100 złotych zaliczki napisał do mnie prostego e-maila, że termin jest już zerezerwowany. Trudno się mówi. Boli mnie to iż naprawdę byłam zdecydowana i zrezygnowałam z innego kamerzysty a teraz nie mam żadnych pomysłów na film weselny. Zawiedziona jestem też tym, że tak to pan Groszek dzwonił po kilka razy, żeby kasę wpłacić a jak odmawia mi usłuł to wysłał mi tylko jedno zdanie.
No nic przecież nie jestem kamerzysta jest w Trójmieście ale teraz będę się mniej angażować!

Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak jest wszędzie jak nie dostana zaliczki to termi jest wolny
jak widac zwlekałas z zaliczka a moze ktos był bardziej zdecydowany ?? :o)
DOKŁADNIE A ADMIN SPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A te jego filmy. bez komentarza !!!!!!!!!!!!!
No ale mogl przynajmniej postawic warunek ze jak nie wplaci do srody to przepada, przyzwoitosc tak nakazuje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
My tez mamy Groszka zarezerwowanego. Bedziemy u niego za miesiac, i wtedy sie wszystko ugada. Juz sie ciesze na wspolprace. Mam nadzieje ze bedzie o.k.
ja naprawdę byłam zdecydowana i myślałam, że poczeka sekundkę nie wiedziała, że jest aż tak źle. powiedział, że bedzie trzymać termin a tu taki klops. jestem zawiedziona ale cóż....
Magduś czy to chodzi o ten termin który podałam??? Jeżeli tak to bardzo przepraszam, oczywiście niechcący wyszło. :(

A ja się wcale groszkowi nie dziwie, wzioł poprostu pewnego klienta, jest duzo par ktore zwlekaja z zaliczką, bo chodza do innych kamerzystów, zbijają ceny, nawet czasem szantazują..ze jak pan stowki nie obnizy to nie bierzemy, kręcą, zwlekają z zapłata a na koncu wcale nie dzwonią, kiedys miałem w ciągu jednego tygodnia 3 pary na dosc oblegany termin ktory juz trzymałem dla "bardzo" zdecydowanej pary ktora chciala zeby dac jej 2 tygodnie bo $ nia mają... w rezultacie wcale sie nie odezwali, a po moim telefonie powiedzieli mi że juz mają kogos tańszego.. wiec wcale się groszkowi nie dziwie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wogóle wybierają przebierają i g... z tego mają
do góry