Widok
Witam serdecznie Forumowiczow!
Mam slub 23 czerwca 2011 i będę korzystała z uslug "Videogroszka" (p.Marcina).
Osoba - nick wlasciwie house_wk - podszyla sie pode mnie i bzdury odnosnie umowy pisze! Zmienił (a) trochę moj nick i korzysta z mojego starego - nieużywanego juz pare miesięcy konta!
By the way - pozdrawiam i gratuluje.
Jak to na weselinku pewnie często się zdarza!
Dobrze, że choć pozytywy wymienia o Videogroszku!
Natomiast odnośnik do umowy - niezgodny!
Moj blad, że ktos przeczytal moja umowe w pracy (poniewaz czesto zdarza mi sie niewylogowac konta.. niedoczytal najwyrazniej umowy do konca!)
Moj bląd, że ktoś poprzez mojego maila - poznal dane konta weselnika i od paru jakiegos czasu pisze w moim imieniu - ojj nieładnie!
Moj blad, ze przez zaistniala sytuacje nie mam juz dostepu do swego konta - zostanie ono mam nadzieje szybko anulowane!
Internet jak wiemy jest siedliskiem tego pokroju ludzi!
Mam nadzieje ze ci teraz łyso!
Odchodzac od tej sytuacji wypowiem sie na temat powyższego wątku! -
Nie bede wymieniac punktow umowy, ponieważ
raz: nie to jest celem niniejszego postu
dwa: bo to umowa zawarta pomiedzy nami - Para Mloda - a Videogroszkiem!
Zapewniam ze cala umowa jest korzystna dla obu stron (zarowno dla zleceniodawcy jak i zleceniobiorców). Wiedza doskonale o tym osoby ktore zdecydowaly sie z Panem Marcinem umowe zawrzec!
Uważam, że filmy kręcone przez "Videogroszka" sa jak najbardziej dobre - nam osobiście bardzo przypadły do gustu i cieszymy się, że bedziemy korzystac z uslug Videogroszka - bardzo!
To prawda, ze do slubu pozostalo ponad trzy miesiace, to prawda ze korzystamy z uslug Pana Marcina - natomiast umowa różni się od opisanej powyżej.
Jestesmy zadowoleni z wyboru zwlaszcza, że cena jest bardzo przystępna, a filmy ktore udostępnil nam Pan Marcin sa bardzo fajne. Każdy kręcony inaczej - SAME POZYTYWY!
(ps. House_wk w czymś się zgadzamy!)
Odnośnie jeszcze powyższego wątku:
- nie, nie korzystałam jeszcze z usług tego Pana (ale będę bo ślub dopiero za ponad 3 miesiące)
- po spotkaniu opinian jest taka, że:
Videogroszek to fajny gość
filmy, które nakręcił sa bardzo fajne
cena, która oferuje jest bardzo dobra
a umowa, ktora zawiera z Młodymi pozytywna.
Reasumując, polecam Videogroszka na ślub i wesele.
Przepraszam za mylną opinię wystawiona przez "kogoś" powyzej!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe Panny Młode i "Videogroszka".
Mam slub 23 czerwca 2011 i będę korzystała z uslug "Videogroszka" (p.Marcina).
Osoba - nick wlasciwie house_wk - podszyla sie pode mnie i bzdury odnosnie umowy pisze! Zmienił (a) trochę moj nick i korzysta z mojego starego - nieużywanego juz pare miesięcy konta!
By the way - pozdrawiam i gratuluje.
Jak to na weselinku pewnie często się zdarza!
Dobrze, że choć pozytywy wymienia o Videogroszku!
Natomiast odnośnik do umowy - niezgodny!
Moj blad, że ktos przeczytal moja umowe w pracy (poniewaz czesto zdarza mi sie niewylogowac konta.. niedoczytal najwyrazniej umowy do konca!)
Moj bląd, że ktoś poprzez mojego maila - poznal dane konta weselnika i od paru jakiegos czasu pisze w moim imieniu - ojj nieładnie!
Moj blad, ze przez zaistniala sytuacje nie mam juz dostepu do swego konta - zostanie ono mam nadzieje szybko anulowane!
Internet jak wiemy jest siedliskiem tego pokroju ludzi!
Mam nadzieje ze ci teraz łyso!
Odchodzac od tej sytuacji wypowiem sie na temat powyższego wątku! -
Nie bede wymieniac punktow umowy, ponieważ
raz: nie to jest celem niniejszego postu
dwa: bo to umowa zawarta pomiedzy nami - Para Mloda - a Videogroszkiem!
Zapewniam ze cala umowa jest korzystna dla obu stron (zarowno dla zleceniodawcy jak i zleceniobiorców). Wiedza doskonale o tym osoby ktore zdecydowaly sie z Panem Marcinem umowe zawrzec!
Uważam, że filmy kręcone przez "Videogroszka" sa jak najbardziej dobre - nam osobiście bardzo przypadły do gustu i cieszymy się, że bedziemy korzystac z uslug Videogroszka - bardzo!
To prawda, ze do slubu pozostalo ponad trzy miesiace, to prawda ze korzystamy z uslug Pana Marcina - natomiast umowa różni się od opisanej powyżej.
Jestesmy zadowoleni z wyboru zwlaszcza, że cena jest bardzo przystępna, a filmy ktore udostępnil nam Pan Marcin sa bardzo fajne. Każdy kręcony inaczej - SAME POZYTYWY!
(ps. House_wk w czymś się zgadzamy!)
Odnośnie jeszcze powyższego wątku:
- nie, nie korzystałam jeszcze z usług tego Pana (ale będę bo ślub dopiero za ponad 3 miesiące)
- po spotkaniu opinian jest taka, że:
Videogroszek to fajny gość
filmy, które nakręcił sa bardzo fajne
cena, która oferuje jest bardzo dobra
a umowa, ktora zawiera z Młodymi pozytywna.
Reasumując, polecam Videogroszka na ślub i wesele.
Przepraszam za mylną opinię wystawiona przez "kogoś" powyzej!
Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe Panny Młode i "Videogroszka".
nie no ja tez zawarlam z rok przed slubem :) moze i wiecej
chodzilo mi o to ze teraz juz zostalo 3 miesiace do slubu wiec czas zlecial szybko a i umowa mi nie przeszkadzala - bo na chwile obecna i tak zaraz slub ktorego sie juz nie moge doczekac :) rezygnowac nie bede i nie wychodzilam z tego zalozenia wogole.. wiec zaakceptowalam ten punkt umowy - to mialam na mysli :)
chodzilo mi o to ze teraz juz zostalo 3 miesiace do slubu wiec czas zlecial szybko a i umowa mi nie przeszkadzala - bo na chwile obecna i tak zaraz slub ktorego sie juz nie moge doczekac :) rezygnowac nie bede i nie wychodzilam z tego zalozenia wogole.. wiec zaakceptowalam ten punkt umowy - to mialam na mysli :)
ja rowniez bede miala groszka na weselu
ogladalam filmiki online i wielu kamerzystow kreci piekne filmy ale biore tez kupe pieniazkow..
ja chcialam kamere w granicach 2tys (a czym mniej tym lepiej)
i trafilam na groszka..
pojechalismy z narzeczonym do domu groszka (we Wrzeszczu)
pokazal nam sporo filmikow i kazdy byl zupelnie inny - i uwazam ze dobrze nakrecony - choc specjalistka nie jestem.. widzialam naprawde zle filmy a zaden z tych ktore obejrzalam u niego nie przerazil mnie wogole - wiec zdecydowalismy sie
co do umowy - ma jeden punkt ktory mnie zaskoczyl calkowicie ale mimo to podjelismy ryzyko i podpisalismy umowe (punkt dot. rezygnacji z uslug groszka - zazwyczaj jest tak ze przepadaja zaliczki.. a u niego trzeba placic calosc nawet rezygnujac.. wiec nie podobal mi sie ten punkt mialam zastrzezenia powiedzialam o nich ale.. umowa umową - podjelismy ryzyko.. i bedziemy mieli groszka..)
ze spotkania jestem zadowolona i mysle ze z kamerzysty - tak - rowniez!
ogladalam filmiki online i wielu kamerzystow kreci piekne filmy ale biore tez kupe pieniazkow..
ja chcialam kamere w granicach 2tys (a czym mniej tym lepiej)
i trafilam na groszka..
pojechalismy z narzeczonym do domu groszka (we Wrzeszczu)
pokazal nam sporo filmikow i kazdy byl zupelnie inny - i uwazam ze dobrze nakrecony - choc specjalistka nie jestem.. widzialam naprawde zle filmy a zaden z tych ktore obejrzalam u niego nie przerazil mnie wogole - wiec zdecydowalismy sie
co do umowy - ma jeden punkt ktory mnie zaskoczyl calkowicie ale mimo to podjelismy ryzyko i podpisalismy umowe (punkt dot. rezygnacji z uslug groszka - zazwyczaj jest tak ze przepadaja zaliczki.. a u niego trzeba placic calosc nawet rezygnujac.. wiec nie podobal mi sie ten punkt mialam zastrzezenia powiedzialam o nich ale.. umowa umową - podjelismy ryzyko.. i bedziemy mieli groszka..)
ze spotkania jestem zadowolona i mysle ze z kamerzysty - tak - rowniez!
wiecie co - nie wiem juz kto tu sie na forum wypowiada - czy pan groszek sam o sobie te rzeczy pisze ( w co raczej watpię ) czy nie - nie wiem tylko skad taka afera. ja osobiscie skorzystam z jego usług - był pierwszym kamerzystą , z któym się spotkalam i mam nadzieje, że pierwszy traf bedzie dobry...
chodzi mi o to, że już nawet JA dziwnie sie czuję czytając te wszytskie wypowiedzi - a co dopiero sam zainteresowany... wątpię w to, aby pan groszek chciał się sam na forum reklamować - widząc , jakim torem leci dalej ta beznadziejna dyskusja....
zreszta kazdy wybiera to co mu odpowiada, wieć po co te głupie komentarze i dołowanie przyszłych klientów - takimi tekstami można wogóle zniechęcić do skorzystania z czyjejkolwiek usługi....taka jest moja opinia i tyle chciałam dodać...
pozdr
chodzi mi o to, że już nawet JA dziwnie sie czuję czytając te wszytskie wypowiedzi - a co dopiero sam zainteresowany... wątpię w to, aby pan groszek chciał się sam na forum reklamować - widząc , jakim torem leci dalej ta beznadziejna dyskusja....
zreszta kazdy wybiera to co mu odpowiada, wieć po co te głupie komentarze i dołowanie przyszłych klientów - takimi tekstami można wogóle zniechęcić do skorzystania z czyjejkolwiek usługi....taka jest moja opinia i tyle chciałam dodać...
pozdr
z tego co wiem to groszek jest z Gdańska a nie Tczewa, panie Photo..a raczej video konkurencjo... ja groszka szanuje mimo ze tez kręcę i jestemz "konkurencji" ale wiem ze trojmiescie kazdy znajdzie prace jezeli jest dobry..tym przykładem jest groszek... Panowie Kamerzysci konkurujcie nie ceną, nie swińskimi numerami i chamskimi odzywakmi na forum a konkurujcie JAKOSCIĄ pracy i artyzmem filmów jakie robicie... bo jest zasada.. dobre firmy konkurują produktem...a gówniane własnie w ten sposób..obgadywaniem na forum...