Widok

Video Groszek ktoś zna???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może korzystał z usług tego Pana albo czy ktoś bedzie korzystać. Proszę o opinie. Ważne!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja bede korzystac... Bardzo sympatyczny pan i ma fajne pomysly... jak do teraz to polecam...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja zamierzam korzystac z jego usług ;)
słyszałam o nim same pozytywne opinie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
a byłyście już u tego Pana?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ten Pan jest z Tczewa? Jeśli tak to ja korzystałam i byłam całkiem zadowolona. Jest ko chociaż pewnie bywają lepsi:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja będe korzystać, super facet i świetnie się zna na tym co robi. Dla niego zdecydowalismy sie zmienic termin ślubo. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
my też będziemy korzystać :) mimo że miało nie być kamerzysty, to pod presją rodziców jednak się zdecydowalismy ;) i po pierwszym spotkaniu jestem zadowolona :) widzieliśmy kilka filmów w różnym klimacie i wydaje mi się, że rodzaj filmu zależy od pary :) żaden nie jest taki sam :)

ogólnie z kontaktu i wstępnych ustaleń jestem bardzo zadowolona :)

Ja rowniez bede korzystac, jestem po spotkaniu i wydaje sie ok!
Poproszę na meila namiary na to słynne warzywko, ewentualnie stonę www jeżeli posiada, z góry dziękuję! kreciol1@vp.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
www.videogroszek.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jest bardzo OK! Nasz film był super,taki jaki chcieliśmy żeby był ;) Groszek potrafi zadowolić nawet najwybredniejszą,najbardziej wymagającą parę. Wiem,że wszystko jest kwestią gustu i każdemu podoba się co innego i najlepsze jest to,że on właśnie bierze to pod uwagę! My chcieliśmy dynamiczny ,nie szablonowy film i dokładnie taki dostaliśmy (urywki są na Jego stronce). Uwierzcie ,ze nie będziecie żałować,ja do dziś jestem pod wrażeniem ;D
widziałam!rewelacja!!!
My tez mamy groszka zarezerwowanego na wesele.Bylismy u niego, widzielismy kilka filmow, jestesmy zadowoleni:)
Dziewczyny mam pytanie, długo trwały poszukiwania kamerzysty, pytam sie bo mam dzis umowione spotkanie z groszkiem, jedno z pierwszych, czy tak naprawde warto walkowac i poszukiwac kamerzysty, tak niezmiernie długo?? I jak jest z tym naszym rynkiem tych usług?? Duży jet wybór wśród tych naprawde profesjonalistów??

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
wczesniej ustalilismy, ze jak tylko sie nam spodoba to odrazu podpisujemy umowe (bo moze byc pozniej termin zajety) i tak sie stalo.Wpłacilismy zaliczke i tak gdzies w maju pojedziemy szczegoly omawiac:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A byl on pierwszym kamerzysta jakiego odwiedzilismy.....
W moim przypadku jest to jedyny ktory spelnia moje oczekiwania, mialam jeszcze dwoch na oku ale niestety sa daleko w tyle do Groszka!
Nie znam go... ale reklamuje sie tutaj usilnie... Ciagle o nim tu glosno... przegladnelem te jego filmy... az z jednego slubu i dla mnie kicz i bajery... pierw jakis kurs kamerzysty polecam.... a nie....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ty przepraszam konkurencja jakas?
Nie, A Ty Groszek?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry