Widok
my też będziemy korzystać :) mimo że miało nie być kamerzysty, to pod presją rodziców jednak się zdecydowalismy ;) i po pierwszym spotkaniu jestem zadowolona :) widzieliśmy kilka filmów w różnym klimacie i wydaje mi się, że rodzaj filmu zależy od pary :) żaden nie jest taki sam :)
ogólnie z kontaktu i wstępnych ustaleń jestem bardzo zadowolona :)
ogólnie z kontaktu i wstępnych ustaleń jestem bardzo zadowolona :)
Jest bardzo OK! Nasz film był super,taki jaki chcieliśmy żeby był ;) Groszek potrafi zadowolić nawet najwybredniejszą,najbardziej wymagającą parę. Wiem,że wszystko jest kwestią gustu i każdemu podoba się co innego i najlepsze jest to,że on właśnie bierze to pod uwagę! My chcieliśmy dynamiczny ,nie szablonowy film i dokładnie taki dostaliśmy (urywki są na Jego stronce). Uwierzcie ,ze nie będziecie żałować,ja do dziś jestem pod wrażeniem ;D
Dziewczyny mam pytanie, długo trwały poszukiwania kamerzysty, pytam sie bo mam dzis umowione spotkanie z groszkiem, jedno z pierwszych, czy tak naprawde warto walkowac i poszukiwac kamerzysty, tak niezmiernie długo?? I jak jest z tym naszym rynkiem tych usług?? Duży jet wybór wśród tych naprawde profesjonalistów??