Widok
Magduś 09-02-2006 20:04
>znowu jakaś konkurencja, Groszek jest ok ja będę u niego miała też ale >jeszcze usilnie myślę
Magduś
> ja naprawdę byłam zdecydowana i myślałam, że poczeka sekundkę
> nie wiedziała, że jest aż tak źle. powiedział, że bedzie
> trzymać termin a tu taki klops. jestem zawiedziona ale cóż....
Widać brak zdecydowania raz piszesz ze myślisz a raz ze zdecydowana ???
eeee tam tam wole wziść profesjonalną firmę a nie jakiegoś faceta, który przyjmuje klientów w jakimś domu. tak naprawdę nie wiadmomo jaki ma sprzęt ale to co widziała to nie jest wyposażnienie dobrego kamerzysty! a poźniej jak coś nie wyjdzie wiesz kogo ścigać? poza tym facet jest uperdliwy i tyle .
Lukrencjo !!!
A ta profesjonalna firma to gdzie ma siedzibę.O Panu Groszku z Tczewa będzie można napisać już historię.Tak się nim wszystkie zachwycają.Dobry kamerzysta nie musi się reklamować,jak ktoś chce to go znajdzie.
.Mieszkam w małej miejscowości w zachodniopomorskim.Trójmiasto lubię,bo często w nim bywam.Dwa lata temu byłam w Hamburgu na weselu : Ona Polka mieszkająca na stałe - On Rosjanin,też mieszkający na stałe.Kapela profesjonalna z Hanoweru - Musikgruppe "Display" Johann & Tatiana Grebe.Wesele w specjalnym domu weselnym ;(jednocześnie odbywało się 6 wesel).Nas z Polski było około 30 osób.Nasze największe zaskoczenie to,że operator kamery (kamerzysta) był z Polski ( obcy - nie z rodziny).Oni ściągali go specjalnie na swoje wesele.Nie będę podawała jego namiarów , bo nie oto chodzi.Istotny jest sam fakt.Ich interesował film (pamiątka na całe życie) i myślę , że to jest bardzo ważne. Dodam tylko tyle , że ten kamerzysta mieszka blisko Was dziewczyny , tzn. 60 km od Trójmiasta.O samym filmie nie będę się wypowiadała,gdyż są to odczucia indywidualne.Widziałam w oczach rodziców młodej i młodego łzy.Oczywiście oglądali go dopiero po miesiącu na DVD,gdyż po takim czasie otrzymali przesyłke.
Z ciekawości odwiedziłam tą stronę Pana z Tczewa - indywidualne odczucia - mnie osobiście podobają się filmy montowane w innym stylu
Pa !!!!
A ta profesjonalna firma to gdzie ma siedzibę.O Panu Groszku z Tczewa będzie można napisać już historię.Tak się nim wszystkie zachwycają.Dobry kamerzysta nie musi się reklamować,jak ktoś chce to go znajdzie.
.Mieszkam w małej miejscowości w zachodniopomorskim.Trójmiasto lubię,bo często w nim bywam.Dwa lata temu byłam w Hamburgu na weselu : Ona Polka mieszkająca na stałe - On Rosjanin,też mieszkający na stałe.Kapela profesjonalna z Hanoweru - Musikgruppe "Display" Johann & Tatiana Grebe.Wesele w specjalnym domu weselnym ;(jednocześnie odbywało się 6 wesel).Nas z Polski było około 30 osób.Nasze największe zaskoczenie to,że operator kamery (kamerzysta) był z Polski ( obcy - nie z rodziny).Oni ściągali go specjalnie na swoje wesele.Nie będę podawała jego namiarów , bo nie oto chodzi.Istotny jest sam fakt.Ich interesował film (pamiątka na całe życie) i myślę , że to jest bardzo ważne. Dodam tylko tyle , że ten kamerzysta mieszka blisko Was dziewczyny , tzn. 60 km od Trójmiasta.O samym filmie nie będę się wypowiadała,gdyż są to odczucia indywidualne.Widziałam w oczach rodziców młodej i młodego łzy.Oczywiście oglądali go dopiero po miesiącu na DVD,gdyż po takim czasie otrzymali przesyłke.
Z ciekawości odwiedziłam tą stronę Pana z Tczewa - indywidualne odczucia - mnie osobiście podobają się filmy montowane w innym stylu
Pa !!!!
Osobiscie ogladalem film Groszka i nawet mam go gdzies w domku - plyte zostawil w jednej z tczewskich restauracji jako reklame i szczerze moge powiedziec iz oprocz czolowki, spaceru po starowce gdanskiej i kilku mniej waznych wstawek nie zauwazylem nic ciekawego. Wesele nagrane w Tczewie (Kameralna) nie roznilo sie niczym od kazdego obejrzanego wesela. Ponadto caly czas 'filmowiec" przechyla sie na jedna strone - czyzby mial krotsza noge?? Nie wiem jak to tlumaczyc. Zero montazu a ujecia przy stolach to nawet z wstretnym dzwiekiem z sali - bez ladu i skladu. Takie jest moje odczucie. A to co jest na sronie www to chyba tylko reklama ... Mam nadzieje, ze Groszek nie jest jednym z tych co maja 5 kamer i 5 pracownikow ktorzy sa z ulicznej lapanki. Ale coz. Weselny film to nie tylko czolowka z bajerami, to podobno pamiatka. Pozdrawiam.
z tego co wiem to groszek jest z Gdańska a nie Tczewa, panie Photo..a raczej video konkurencjo... ja groszka szanuje mimo ze tez kręcę i jestemz "konkurencji" ale wiem ze trojmiescie kazdy znajdzie prace jezeli jest dobry..tym przykładem jest groszek... Panowie Kamerzysci konkurujcie nie ceną, nie swińskimi numerami i chamskimi odzywakmi na forum a konkurujcie JAKOSCIĄ pracy i artyzmem filmów jakie robicie... bo jest zasada.. dobre firmy konkurują produktem...a gówniane własnie w ten sposób..obgadywaniem na forum...
wiecie co - nie wiem juz kto tu sie na forum wypowiada - czy pan groszek sam o sobie te rzeczy pisze ( w co raczej watpię ) czy nie - nie wiem tylko skad taka afera. ja osobiscie skorzystam z jego usług - był pierwszym kamerzystą , z któym się spotkalam i mam nadzieje, że pierwszy traf bedzie dobry...
chodzi mi o to, że już nawet JA dziwnie sie czuję czytając te wszytskie wypowiedzi - a co dopiero sam zainteresowany... wątpię w to, aby pan groszek chciał się sam na forum reklamować - widząc , jakim torem leci dalej ta beznadziejna dyskusja....
zreszta kazdy wybiera to co mu odpowiada, wieć po co te głupie komentarze i dołowanie przyszłych klientów - takimi tekstami można wogóle zniechęcić do skorzystania z czyjejkolwiek usługi....taka jest moja opinia i tyle chciałam dodać...
pozdr
chodzi mi o to, że już nawet JA dziwnie sie czuję czytając te wszytskie wypowiedzi - a co dopiero sam zainteresowany... wątpię w to, aby pan groszek chciał się sam na forum reklamować - widząc , jakim torem leci dalej ta beznadziejna dyskusja....
zreszta kazdy wybiera to co mu odpowiada, wieć po co te głupie komentarze i dołowanie przyszłych klientów - takimi tekstami można wogóle zniechęcić do skorzystania z czyjejkolwiek usługi....taka jest moja opinia i tyle chciałam dodać...
pozdr
ja rowniez bede miala groszka na weselu
ogladalam filmiki online i wielu kamerzystow kreci piekne filmy ale biore tez kupe pieniazkow..
ja chcialam kamere w granicach 2tys (a czym mniej tym lepiej)
i trafilam na groszka..
pojechalismy z narzeczonym do domu groszka (we Wrzeszczu)
pokazal nam sporo filmikow i kazdy byl zupelnie inny - i uwazam ze dobrze nakrecony - choc specjalistka nie jestem.. widzialam naprawde zle filmy a zaden z tych ktore obejrzalam u niego nie przerazil mnie wogole - wiec zdecydowalismy sie
co do umowy - ma jeden punkt ktory mnie zaskoczyl calkowicie ale mimo to podjelismy ryzyko i podpisalismy umowe (punkt dot. rezygnacji z uslug groszka - zazwyczaj jest tak ze przepadaja zaliczki.. a u niego trzeba placic calosc nawet rezygnujac.. wiec nie podobal mi sie ten punkt mialam zastrzezenia powiedzialam o nich ale.. umowa umową - podjelismy ryzyko.. i bedziemy mieli groszka..)
ze spotkania jestem zadowolona i mysle ze z kamerzysty - tak - rowniez!
ogladalam filmiki online i wielu kamerzystow kreci piekne filmy ale biore tez kupe pieniazkow..
ja chcialam kamere w granicach 2tys (a czym mniej tym lepiej)
i trafilam na groszka..
pojechalismy z narzeczonym do domu groszka (we Wrzeszczu)
pokazal nam sporo filmikow i kazdy byl zupelnie inny - i uwazam ze dobrze nakrecony - choc specjalistka nie jestem.. widzialam naprawde zle filmy a zaden z tych ktore obejrzalam u niego nie przerazil mnie wogole - wiec zdecydowalismy sie
co do umowy - ma jeden punkt ktory mnie zaskoczyl calkowicie ale mimo to podjelismy ryzyko i podpisalismy umowe (punkt dot. rezygnacji z uslug groszka - zazwyczaj jest tak ze przepadaja zaliczki.. a u niego trzeba placic calosc nawet rezygnujac.. wiec nie podobal mi sie ten punkt mialam zastrzezenia powiedzialam o nich ale.. umowa umową - podjelismy ryzyko.. i bedziemy mieli groszka..)
ze spotkania jestem zadowolona i mysle ze z kamerzysty - tak - rowniez!