Widok

Video Groszek ktoś zna???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może korzystał z usług tego Pana albo czy ktoś bedzie korzystać. Proszę o opinie. Ważne!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
otóż nie mam żadnych oporów, żeby o tym napisać bo nie zrobiłam nic złego.
Byłam u Pana Groszka w poniedziałek, bardzo mi się podobało wiec strwierdziłam, że jestem zdecydowana. Miałam wpłacić zaliczkę do środy. Pan Groszek do mnie zadzwonił, że jak już wpłacę to mam potwierdzić telefonicznie. napisałam mu e-maila, że pieniążki bedę mogła wpłacić dopiero w piatek bo nie dostałam jeszcze haseł jednorazowych a konto mam w mBank i nie moge dokonać przelewu. Powiedziała, też żeby trzymał dla mnie termin ja napewno w piątek wpacę kasę. dzisiaj kiedy chciałam już przelać 100 złotych zaliczki napisał do mnie prostego e-maila, że termin jest już zerezerwowany. Trudno się mówi. Boli mnie to iż naprawdę byłam zdecydowana i zrezygnowałam z innego kamerzysty a teraz nie mam żadnych pomysłów na film weselny. Zawiedziona jestem też tym, że tak to pan Groszek dzwonił po kilka razy, żeby kasę wpłacić a jak odmawia mi usłuł to wysłał mi tylko jedno zdanie.
No nic przecież nie jestem kamerzysta jest w Trójmieście ale teraz będę się mniej angażować!

Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dlaczego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego na ren temat. zawiodłam się bardzo na nim ale to bardzo !
Widzę żę Pan Groszek rozposzą akcję reklamową. Zyczę udanych łowów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
30 września 17:00, Gdynia :)

Kropka a kiedy masz wesele?
Byłam, widziałam, zdecydowałam się. Osoba kontaktowa, elastyczna, "z pomysłem" :) Jestem zadowolona :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mi tez:)
Dokladnie!Zachwalaja go ci, ktorym sie podoba!A mi sie wlasnie tez podoba hehe
gdzie sie reklamuje!!! to My dziewczyny go "zachwalamy" bo widocznie na to zasluguje...
znowu jakaś konkurencja, Groszek jest ok ja będę u niego miała też ale jeszcze usilnie myślę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
słyszałam że kręci z fantazją
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie, A Ty Groszek?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ty przepraszam konkurencja jakas?
Nie znam go... ale reklamuje sie tutaj usilnie... Ciagle o nim tu glosno... przegladnelem te jego filmy... az z jednego slubu i dla mnie kicz i bajery... pierw jakis kurs kamerzysty polecam.... a nie....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
W moim przypadku jest to jedyny ktory spelnia moje oczekiwania, mialam jeszcze dwoch na oku ale niestety sa daleko w tyle do Groszka!
A byl on pierwszym kamerzysta jakiego odwiedzilismy.....
wczesniej ustalilismy, ze jak tylko sie nam spodoba to odrazu podpisujemy umowe (bo moze byc pozniej termin zajety) i tak sie stalo.Wpłacilismy zaliczke i tak gdzies w maju pojedziemy szczegoly omawiac:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziewczyny mam pytanie, długo trwały poszukiwania kamerzysty, pytam sie bo mam dzis umowione spotkanie z groszkiem, jedno z pierwszych, czy tak naprawde warto walkowac i poszukiwac kamerzysty, tak niezmiernie długo?? I jak jest z tym naszym rynkiem tych usług?? Duży jet wybór wśród tych naprawde profesjonalistów??

My tez mamy groszka zarezerwowanego na wesele.Bylismy u niego, widzielismy kilka filmow, jestesmy zadowoleni:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry