Widok

W jakich godzinach pracujecie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, troche sie zasiedzialam w jednej pracy i przez to nie wiem jak teraz pracuje sie w innych firmach. Czy to prawda ze obecnie w firmach prywatnych siedzi sie nielimitowany czas pracy? Czy wiekszosc z Was pracuje 8-16 lub 9-17 i wcale po godzinach nie zostajecie? Kroi mi sie plan zmiany pracy wiec chcialam sie zorientowac. Dzieki za odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja pracuję tydzień na tydzień: 8-16; 9-17. Często zostaję po godzinach.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
od8 do 18(18,30)
Naprawdę na początku ciężko.Wracasz prawie o 18 i koniec dni , nie masz siły i nic nie załatwisz:/
Ale do wszystkiego podobno można się przyzwyczaić:)
ja mam ruchomy czas tzn. moge przyjsc do pracy miedzy 6 a 8 i musze przepracowac 8 i pół godziny bo mam 30 min przerwe na lunch

zwykle przychodze na 7 i koncze o 15:30

jezeli musze zostac dluzej to mam dwie mozliwosci albo wpisuje te godziny do zaplaty albo moge je wybrac, czyli np jedngo dnia skonczyc wczesniej

Effcia no wlasnie... ja teraz pracuje od 7 do 15 i mimo paskudnego rannego wstawania to jest mi tak bardzo wygodnie. A w planach byloby 8-16 ale podobno przed 17 sie nie wychodzi. Bu.
a ja mam zmienny czas pracy a raczej dwuzmianowy

albo 8-16 albo 13-21

Witaj,
ja niedawno zmieniłam pracę i teraz siedzę od 9-17 do czego się jeszcze nie mogę przyzwyczaić.
Czasem zostaje chwilkę dłużej, ale raczej nieczęsto.
Poprzednio pracowałam od 7 do 15 i było super bo całe popołudnie dla siebie.
ja pracuje od 7.30 do 15.30 ale nie jest to całkowicie prywatna firma ;)
a co do nadgodzin to za dużo kłopotu z tym bo trzeba pisać pisma do kadr i ochrony no a po za tym nie było takiej potrzeby aby zostawać

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry