Widok

W jakim wieku mozna wybrac się pierwszy raz na botoks?

W jakim wieku zrobilyscie sobie botoks? I czy jest jakies ograniczenie wiekowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może nie musicie tego robić?

Wszystko zależy jaki masz problem ,znam dziewczyny które robią sobie czoło bo się bardzo marszczy w wieku 26 lat .Idź do lekarza na konsultacje wszystko Ci wytłumaczy. A np.jaki masz problem iż pytasz o botoks?

Są inne zabiegi, które u młodszych osób zapobiegają i opóźniają skutecznie powstawanie zmarszczek. Podpytaj w Magicznej Klinice - mają często spore zniżki na wybrane zabiegi a w trakcie konsultacji, które są u nich obowiązkowe wspólnie z lekarzem dobieracie odpowiedni zabieg do skóry i wieku pacjenta

Trochę czytałam o Magicznej Klinice i cieszą się faktycznie dobrymi opiniami. Mnie interesuje bursztynowe odmładzanie skóry. Znasz kogoś, kto wykonywał u nich taki zabieg i mogłabyś coś więcej powiedzieć na jego temat?

Zobacz na czym polega zabieg na ich stronie https://magicznaklinika.pl/bursztynowe-odmladzanie-skory , wszystko konkretnie i zrozumiale. Akurat bursztynowe odmładzanie to zabieg o którym nie wiem zbyt wiele, ale jeśli zrobiony tak jak inne - polecę z czystym sumieniem

A możesz chociaż polecić jakiegoś dobrego lekarza? Wiem, że pracuje ich tam kilku ale chciałabym trafić w ręce najlepszego specjalisty bo jestem już praktycznie zdecydowana.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (97 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

do góry