Widok

WAKACYJNE LIPCOWO - SIERPNIOWE 65

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
* (7.07) 02.06. -l olitka25 - chłopiec - Emilek - KLINICZNA/ 2240g, 46cm

2w1:

LIPIEC:
5 lipiec - karomign - dziewczynka - Michalinka/Amelia - KLINICZNA
12 lipiec - basia-h - chłopiec - Julek - WOJEWÓDZKI
15 lipiec - i. burgraff - chłopiec - Kacper - ZASPA
17 lipiec - palla86 - chłopiec - ........................- KLINICZNA
19 lipiec - pmagdalena - dziewczynka - Maja Danuta - KLINICZNA
20 lipca - kamila101 - dziewczynka - Zuzanna - ZASPA
22 lipiec - Madeleine - dziewczynka - ............-.............
22 lipiec - Strega - dziewczynka -Victoria -..............
24 lipiec - magberry - chłopiec - .......................... -WOJEWÓDZKI
26 lipiec - gosik534 - dziewczynka - Marcelinka - WOJEWÓDZKI
29 lipiec - Eliska - chłopiec - Bartuś - ZASPA
30 lipca - agu_pe - dziewczynka - Maja - PUCK

SIERPIEŃ
1 sierpień - maj@ - chłopiec - Mateusz - ZASPA
7 sierpień - małaaa - chłopiec - Igor Marcin - WEJHEROWO
10 sierpień - evak - chłopiec - Szymon - WEJHEROWO
10 sierpień - Agucha - chłopiec - Filip-.................
20 sierpień - perełka - dziewczynka - Maja - WEJHEROWO

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
od 23 to jest juz zodiakalny rak wiec oki:))

od 15 leci macierzyński ale my nie przenosimy bo rodzimy razem 23 czerwca juz ci to mówiłam

nie no ja chyba jeszcze spie chcialam to pytanko zadac na watku o zasilkach ktory ty madziu zalozylas:))

Nie mam pojęcia to chyba zależy jak lekarz wystawi ci zwolnienie, ale ja sie na tym nie znam bo u nas jest zupelnie inaczej

No wlasnie Iwonka fajna pogoda bo nie ma takiego skwaru i przyjemnie wieje ; możesz sie dopakować do plecaka może mąż nie zauważy lekkiej różnicy :)

dziewczyny a co sie stanie jesli:
bedac na zasiłku przenosze ciąże(zasilek mam do 15 lipca a powiedzmy urodzilabym 20go) przedłuza mi zasilek czy od 15 wchodzi mi maciezynski?

no i jak bedzie nerwowa to ja bede wredna tesciowa:))

moj maz ma lagodna zonke to i syn ma tez taką miec:)

kurde nie wygralam w totka:(

Iwonka ja mam dzis na obiad schabowy ale maz robi wiec dobry bedzie bo tesciówka nie umie dobrego zrobic i nigdy nie jem ale zjadłabym cos innego tylko kiedy maz ma to robic

musze cos wymyslic na sobote extra bo juz nie mam siły na normalne obiady a musze sie porozpieszczac bo po porodzie iostra dieta bedzie

juz sie nie steresuje bo fakt potem bedziesz mi gadała nad głowa jaka to masz synowa zestresowana i ja wtedy zwariuje

a tak powaznie to gorsze dla dziecka jest takie wlasnie stresowanie poza takimi objawami jak placzliwosc dziecka moze np. w przyszlosci wystąpic cukrzyca(ogladalismy program na nathionale goegrafick (czy jak to sie tam pisze) o rozwoju plodu i dziecka i tam to mowili. wiec glowa do gory, ciesz sie ze mozesz juz troszke po domciu tuptac i przestan sie stresowac.

kurde co tu robic na obiad ....................

a ja ostatnio chyb spiaczki dostaje. chodze senna jak "ksiezniczka". nawet dzis zasnelam cos kolo 12 i dopiero sie obudzilam, no ormalnie szok. tak to ja nic nie jestem w stanie zrobic.
gosia a ty z gdanska jestes?bo sie kurde zastanawiam gdzie ta fajna pogoda. jak patrze przez okno jak wieje i slysze jak mi wiatr po balkonie szaleje to boje sie nosa na balkon wystawic:)))
a i normalnie zarazsie pakuje i postanowilam wskoczyc ci do torby-jade z wam a co:-))

madziadzia ja ci zaraz tylek skopie jak bedziesz sie tak stresowac. powiedzialam ci ze kto wie moze twoja maja zostanie ukochana mojego syna(nigdy nic nie wiadomo) i co nerwową synowa mam miec?!!:))

aga ale może mój ogląda np . rodzynki starych babć - babci tez nie wiem jak się odmnienia; ja tam nie wiem jakie ma upodobania , w końcu nawet świat ginekologów nie kręci sie wokół ciężarówek:)
Fajna dzis pogoda właśnie wróciłam ze sklepu , ale trochę dziś ze mnie dętka ledwie się wczłapałm po tych moich schodach

ha ha :)

a mi cycki nawet o gram nie urosły na szczescie

co do tatuazu to ja sie usmiałam bo jak byłam na badaniu na klinicznej to lekarz do mnie mówi " pani u nas juz leżała na patologii"

Mysle sobie skubaniec ale ma pamięć a ja sie w oczy nie zucałam i w sumie raz mnie widział tylko wiec mówie mu ze tak byłam na co on :
" wiedziałam bo zapamietałem tatuaż"

ale mnie to w nim wkurza. wszystko o co zapytam bedzie dobrze, luzik.
czasem wolałabym zeby był bardziej poważny:)

mnie to właśnie boli jak dłuzej chodze... najczesciej na wieczór.

gosik, na tym etapie ciąży to chyba żadna nie ma już małych rodzynek (albo rodzynków - nie wiem jak to się odmienia).

mój też chyba mi cycków nie oglądał. nie przypominam sobie. za to też nie omieszkał zapytać o znaczenie tatuażu, który obejrzał sobie dokładnie jak leżałam na lotniskowcu.

Gosia zawsze jak duzo sie chodzi to boli mocniej , zobacz ja leze a mnie napierdziela a co bedzie jak zaczne chodzic co ?

Madzia mnie to krocze tez boli już dawno ale ja zauważyłam że jak więcej chodzę to następnego dnia w mózgu juz je czuję a teraz parę dni ruchliwych mnie czeka , więc tak po prostu się zastanawiałam
Palla to ty masz tego lekarza niezłego specjalistę mój jakoś cycków nie chciał mi oglądać , może woli małe rodzynki:)

dziewczyny mnie krocze boli od poczatku marca przyzwyczaicie sie ja juz z nim zyje jakby było od zawsze

mój to komik jakich mało. mam tatuaż na cyckach, a on do mnie : Cos ty sobie na tych cycach zrobiła ?! hehe beke miałam z niego, ale to moje cyce niech spada :)

madzia, bedzie dobrze daj na luz nie ma co sie zamartwiac!

a to krocze boli jak cholera... wrazie czego jak bedzie bardzoo bolało mam jechac do szpitala na zastrzyk. ale ja dziekuje - raz byłam i ten zastrzyk jeszcze bardziej bolał !

do góry