Widok

WAKACYJNE LIPCOWO - SIERPNIOWE 65

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
* (7.07) 02.06. -l olitka25 - chłopiec - Emilek - KLINICZNA/ 2240g, 46cm

2w1:

LIPIEC:
5 lipiec - karomign - dziewczynka - Michalinka/Amelia - KLINICZNA
12 lipiec - basia-h - chłopiec - Julek - WOJEWÓDZKI
15 lipiec - i. burgraff - chłopiec - Kacper - ZASPA
17 lipiec - palla86 - chłopiec - ........................- KLINICZNA
19 lipiec - pmagdalena - dziewczynka - Maja Danuta - KLINICZNA
20 lipca - kamila101 - dziewczynka - Zuzanna - ZASPA
22 lipiec - Madeleine - dziewczynka - ............-.............
22 lipiec - Strega - dziewczynka -Victoria -..............
24 lipiec - magberry - chłopiec - .......................... -WOJEWÓDZKI
26 lipiec - gosik534 - dziewczynka - Marcelinka - WOJEWÓDZKI
29 lipiec - Eliska - chłopiec - Bartuś - ZASPA
30 lipca - agu_pe - dziewczynka - Maja - PUCK

SIERPIEŃ
1 sierpień - maj@ - chłopiec - Mateusz - ZASPA
7 sierpień - małaaa - chłopiec - Igor Marcin - WEJHEROWO
10 sierpień - evak - chłopiec - Szymon - WEJHEROWO
10 sierpień - Agucha - chłopiec - Filip-.................
20 sierpień - perełka - dziewczynka - Maja - WEJHEROWO

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja ide na spacerek, pierwszy raz nie będe zdychac , bo jest chłodno,
miłego dzionka wam życzę :)

palla, do ciebie mam jeszcze miesiąc więc pewnie nadrobię, co mnie wcale nie cieszy

są panowie i robia mi wyrko, niestety beda musieli zabrac wklady zeby wymienic gąbki:( k......wa bede musiala spac na łuzku gdzie w materacu sa sprezyny a one wbijaja mi sie w brzuch:( pierwszy raz w zyciu jestem chyba az tak wsciekla!!

no to ja mam jeszcze większy, a co najśmieszniejsze on wygląda jak doczepiony, jak barbi miały takie brzuszki smiechowe to moj jest identyko.
kuzwa spac nie moge, wczoraj miałam skurcz po tym spacerku i rano nastepny, madzia wiem ze na obinizenie brzuszka jest za wczesnie, ale dobre to ze lepiej mi sie odrazu oddycha.
musze dzisiaj wyjąć wszystkie stare lumpy z kanapy bo idzie na śmietnik a jutro nowa nam przywioza, to nasza to juz okropna jest...
zrobie sobie kawke i biore sie do roboty - zasnac juz chyba nie zasne.

sam się wychodował hehe

ja już chciałabym wrócić do dawnej wagi, czuję się jak słoń dosłownie, za miesiąc idziemy na wesele, ale ja najchętniej bym nie poszła, boję się jak będe wyglądac

no perełka ładny wychodowałas ja mam mniejszy

Iwonka to mam pomysł ty sie do mnie przenies bedziemy razem spały i stekały do siebie a nasie mężowie niech sobie radza u was w dmoku

image
image

mi się wydaje ogromny

heheeh...dobre no niestety maz obchodzi sie ze mna jak ze zgniłym jajkiem:( i smieje sie ze nie wolno sie kochac bo potem kacer bedzie pukal go w czolo mówiac"dobrze ci tak?dobrze ci tak?"

a zreszta nie kupuje sie przeciez łózka na pol roku. zeby to byla jeszcze jakas tandeta, ale ono wcale do tanich nie nalezało:((

kurcze ja na brzuchu juz wczoraj chiałam sie połozyc ale mała pewnie by protestowała , ona w nocy spi ale ja mam bóle brzucha tak silne ze spanie jest niemozliwe poprostu

wiecie co mi się wydaje że mój brzuch jest za duży dosłownie zaraz wam pokażę, napiszcie czy tez macie takie ogromne

za dużo na nim buszujecie Iwonka :)))

to mnie pmadziu pocieszasz hehe,
no pewnie będzie jeszcze gorzej, ale ja ogólnie ze snem mam problemy jakies, bo jak pracuję to mała sobie śpi, a jak wracam wieczorem do domu i kładę się spać to ona zaczyna buszować i jak tu spać,
ale o 4 rano jest już jasno :) poszłam sobie zjeść galaretkę, coś mnie wzięło, a potem zasnęłam

perełka w 30 tygodniu to ja spałam twardo a teraz ...
szkoda gadac

dzisiaj robie w końcu sama obiadek ale sie ciesze , bedzie mielone mniam

no ja tez spalam tragicznie, kacper tak sie wyciagal az myslalam ze mi skore rozerwie-a jak to boli łojoj:/mialam tragicznie bolesne skurcze nóg,co chwila latałam do wc w dodatku boki mam odretwiale od spania i nie moge sie doczekac az bede mogla na brzuchu lezec:) i tak samo jak wy z jednej str chce go juz miec a z drugiej niech siedzi sobe w brzuszku tyle ile potrzebuje.
spac niestety nie moge bo reklamowalam łózko i zaraz maja z serwisu przyjechac i ocenic- o i ciekawa jestem co mi powiedza(po pol roku zrobily sie wglebienia na gąbce i bok nam odpada).

mi tam na razie nic nie opada. ale czuję coraz częściej te skurcze przepowiadające... krocze mnie jeszcze nie boli, ale mam nadzieję, że się rozejdzie na czas, bo nie zamierzam w sierpniu z brzuchalem latać!

jak dla mnie pogoda mogłaby taka być , bo te ciepło mnie dobijało,

miałam dziś super noc, o 3 pobudka bo mała sobie postanowiła pokopać mnie troszkę, dopiero o 4 zasnęłam, ale taki sen że żaden, wogule ostatnio się rozszalała nieźle, widać rośnie i dobrze :)
we wtorek mamy wizyte u lekarza to ją troszkę pooglądamy sobie :)

ja dziewczyny spac tez nie moge ale ja mam takie bóle w nocy że zwijam sie i stekam.
Najgorsze że maciej tez wtedy nie spi i co chwile sie pyta czy ma sie ubierac i zawieść mnie do szpitala.
palla ale na opadnięcie brzuszka to jeszcze jest za wcześnie

hehe no to ten sam problem co u NAS. dzisiaj dokładnie co godzine wstawałam siku myślałam ze zwariuje. teraz wstałam ale jestem spiaca jak cholera i zaraz mykam dalej spac.
brzuch mi sie chyba obnizył bo mam go na kolanach a pod cycki moge włozyc reke i jest na płassko. ide spac. mam nadzieje ze wózek dzisiaj przyjedzie bo cholera z domu sie nie moge ruszyc,

Hej dziewczyny.Nie moge sie cos ostatnio wyspac,maly tak daje popalic.Do tego bola mnie boki od spania na boku.Boli mnie krocze.Z jednej strony chcialabym zeby synek byl juz z nami ale z drugiej niech sobie tam jeszcze posiedzi.Pogoda barowa.
hop

hop

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry