Widok

~~WAKACYJNE MAMUŚKI 87~~

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ROZPAKOWANE:

02.06. (7.07) - lolitka25 - chłopiec - Emilek - KLINICZNA/ 2270g, 46cm
14.06 (12.07) - basia-h - chłopiec - Bartuś - ZASPA/ 2410, 50 cm
09.07 (19.07)-pmagdalena-dziewczynka-Maja-KLINICZNA/3320, 52cm

2w1:

LIPIEC:
5 lipiec - karomign - dziewczynka - Milenka/Amelia - KLINICZNA
15 lipiec - i. burgraff - chłopiec - Kacper - ZASPA
17 lipiec - palla86 - chłopiec - ........................- KLINICZNA
20 lipca - kamila101 - dziewczynka - Zuzanna - ZASPA
22 lipiec - Madeleine - dziewczynka - Laura - HISZPANIA
22 lipiec - Strega - dziewczynka -Victoria -..............
24 lipiec - magberry - chłopiec - .......................... -WOJEWÓDZKI
26 lipiec - gosik534 - dziewczynka - Marcelinka - WOJEWÓDZKI
29 lipiec - Eliska - chłopiec - Bartuś - ZASPA
29 lipiec - kasia 16 - Niespodzianka - WOJEWÓDZKI
30 lipca - agu_pe - dziewczynka - Maja - PUCK

SIERPIEŃ
1 sierpień - maj@ - chłopiec - Mateusz - ZASPA
7 sierpień - małaaa - chłopiec - Igor - WEJHEROWO
10 sierpień - evak - chłopiec - Szymon - WEJHEROWO
10 sierpień - Agucha - chłopiec - Filip-.................
20 sierpień - perełka - dziewczynka - Maja - WEJHEROWO
22 sierpień - Adulka - chlopiec - ........ - ZASPA
30 sierpień - Gabi82 - dziewczynka -Natalka- ZASPA

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My własnie zjedliśmy pizzę na obiadek, teraz trochę musze odsapnąć bo troszke się narobiłam, Iwonka ty lepiej uwarzaj na siebie i monitoruj swoje maleństwo jak będziesz tak szaleć aby wszytko było ok; Te 4 dni to już niewiele, Iwonka sen miałas fajny , ale to ciacho to chyba już jak będziemy ze swoimi maluchami
My dzis mieliśmy dzień przesyłek, dostaliśmy laktator i karuzelę więc już chyba jest wszystko; teraz nam zostało przygotowanie pokoju u rodziców , ale to musimy przełożyć dopiero na następny weekend więc jak sie mała urodzi wcześniej to będą musieli sami robić wszystko jak będę w szpitalu

a mój mąż zrobił mi niespodziankę:)
właśnie wrócił do domu i oznajmił,że kupił samochód!! hehe
fajnie podobają mi sie takie prezenty!
choć ja bym chciała nasza córcie bardziej już móc tulić!
powiedział,że mała sie nie spieszyła bo tata nie miał czym po nią przyjechać a teraz to już może sie szykować!!
no zobaczymy czy ojca usłucha:)

hej laski:)
to ci niespodzianke nam madzia zrobiła:) a ta mala jej taka sliczna i cala do tatusia podobna:) no i madzia z tego co wyczytalam to urodzila naturalnie a nie przez cesarke. super ze wszystko dobrze poszlo:))

gosia snilas mi sie dzisiaj ze przyszlas do mnie wcinałysmy ciacho a twoja dzidzia tak skakała w brzuszku ze widac bylo raczki tak wyciagala sie przez brzusio:))))

ja jeszcze 2 w 1. wczoraj probowalam znalezc lekarza ktory zechcialby wywolac mi porod(taka byla sugestia drmatologow) ze wzgledu na sterydy ktore musze lykac no i ktore kacperek bedzie musial dostawac po porodzie i po porodzie dopiero bede mogla bardzo pomalu zmniejszac dawke. dzis mialam isc do invicty w tej sprawie ale przez noc sobie pomyslalam ze te pare dni to juz chyba nie robi wiekszej roznicy i w sumie dziwie sie ze nie wywolali mi tego porodu przed podaniem sterydow, pewno bali sie wziac na siebie taka odpowiedzialnosc, sama nie wiem. w kazdym badz razie staram sie duzo ruszac lazic po schodach sprzatac itd. troszke to ciezko mi wychodzi bo mam spuchniete kostki icaly czas bym spala:)
jesli do wtorku nie urodze to wtedy bedziemy wywolywac-tak ustalilam z moja gin. mam jednak nadzieje ze kacperek sm zdecyuje sie wyskoczyc w najblizszych dniach:)

do wczoraj szukam szarlotki w ciastkarniach kolo domu i za kazdym razem slysze ze ...juz nie ma:(((

też mi sie podoba :)hehe na minusie już jesteśmy:)

fajowski masz suwaczek:)) Super odliczanie:))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry