Widok

***WAKACYJNE MAMUŚKI 89***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
będzie nowy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
super...gatulacje!

też na to liczę:)

Gratulacje dla tatusia inżynierko magisterka, ciekawe jak zda egzamin na porodówce, czy też mu tak migiem pójdzie:)

Mgr.inż na PG... no no no ;) Gratulacje!!!

i oby na 5:)

kasia na 5 napewno , ale tempo może już nie będzie to samo, a szkoda:)

cześć znalazłam chwile zeby napisac , bo mam tak mało pokarmu ze mała wisi mi 24 na dobę na cycu ale sie nie poddajemy .

Dzisiaj nici ze spaceru a jutro muszse ja zabrac ze soba do przychodni bo mi szwy zdejmują

Dziewczyny co do skurczy to nie wiem czy sa bardziej bolesne po oksytocynie- połozna moja mówiła że tak - mnie bolało w każdym bądź razie okropnie i niestety darłam się w niebogłosy bo krzyk mi pomagał i miałam w dupie czy ktoś to słyszy czy nie

Madzia, ale przeżyć się da :)) to fakt, który mnie pociesza :)
skoro tyle kobiet to przeszło - ja też dam radę :)

no, obiadek zrobiony, zeżarłam owoce, chyba się troszkę zdrzemnę...

Ja też miałam oksytocynę i nie było źle, jak już wcześniej pisałam. Lekarze z opóźnieniem zorientowali się, że II faza porodu się zaczęła. Z trudem chyba, bo właśnie byłam spokojna :) Kazali chodzić, to chodziłam i nic nie mówiłam :) Ale to z pewnością zależy od progu wytrzymałości na ból każdego człowieka.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry