Widok

~~~WAKACYJNE MAMUŚKI LIPIEC/SIERPIEŃ 81~~~~

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ROZPAKOWANE:

02.06. (7.07) - lolitka25 - chłopiec - Emilek - KLINICZNA/ 2270g, 46cm
14.06 (12.07) - basia-h - chłopiec - Bartuś - ZASPA/ 2410, 50 cm

2w1:

LIPIEC:
5 lipiec - karomign - dziewczynka - Michalinka/Amelia - KLINICZNA
15 lipiec - i. burgraff - chłopiec - Kacper - ZASPA
17 lipiec - palla86 - chłopiec - ........................- KLINICZNA
19 lipiec - pmagdalena - dziewczynka - Maja Danuta - KLINICZNA
20 lipca - kamila101 - dziewczynka - Zuzanna - ZASPA
22 lipiec - Madeleine - dziewczynka - Laura - HISZPANIA
22 lipiec - Strega - dziewczynka -Victoria -..............
24 lipiec - magberry - chłopiec - .......................... -WOJEWÓDZKI
26 lipiec - gosik534 - dziewczynka - Marcelinka - WOJEWÓDZKI
29 lipiec - Eliska - chłopiec - Bartuś - ZASPA
29 lipiec - kasia 16 - Niespodzianka - WOJEWÓDZKI
30 lipca - agu_pe - dziewczynka - Maja - PUCK

SIERPIEŃ
1 sierpień - maj@ - chłopiec - Mateusz - ZASPA
7 sierpień - małaaa - chłopiec - Igor - WEJHEROWO
10 sierpień - evak - chłopiec - Szymon - WEJHEROWO
10 sierpień - Agucha - chłopiec - Filip-.................
20 sierpień - perełka - dziewczynka - Maja - WEJHEROWO
22 sierpień - Adulka - chlopiec - ........ - ZASPA
30 sierpień - Gabi82 - dziewczynka -Natalka- ZASPA

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a to biedna się nasiedziała w tym szpitalu od 13 , ja bym chyba zwariowala ,

macie pozdrowienia od Iwonki , widziałam się z nią.
A o swoich przejsciach nieciekawych dzisiaj napiszę wam jutro bo dopiero wróciłam ze szpitala i padam na twarz

ja to w ogóle z "esami" jestem od dwóch tygodni na bakier...
ale jutro przynajmniej dwa zamierzam uskutecznić :)))
te niewymagające udziału małża hehe

Całkiem mozliwe no chyba że już jest za późno i tak jak krakała zawieźli ją na srebrzysko:) Ja jakoś na to trzecie s tak jak sobie obiecałam i męzusiowi nie jestem przekonana bo to jakoś dziwnie bo małą czuję już tak nisko że myślałabym że tatuś ja po głowie stuka :)
A Madzia pewnie zmęczona i odpoczywa, zresztą Madzia często jak wraca ze szpitala to daje znac na drugi dzień

sugerujesz Gosia, że Madzia w desperacji stosuje 3xS??? :)))

Raczej wątpie, miała jeszcze jechać do babci więc może jeszcze tam sobie siedzi, albo tak zajęta z męzem że na nic nie ma czasu:)

A gdzie jest Magda,moze juz jest po wszystkim?
Ja swojemu powiedziałam że chcę to badanie bo lepiej się wyleczyc przed porodem bo wtrakcie mozna wlasnie maluszka zarazić tym paciorkowcem a po co; mój zakupił jakies testy i zrobi badanie w gabinecie a wynik ma byc w ciągu 15 min

chodzi Ci Gosia o ten posiew?
ja pytałam mojego gina, ale mówił, że nie widzi konieczności, chyba że szpital w którm chcę rodzić - wymaga tego badania.
ale myślę,że jednak poproszę o to badanko

ja jestem ciekawa ile waży moja bo ostatnie usg miałam 33tc, a teraz idę w poniedziałek do gina więc pewnie umówi się ze mną na usg, teraz będę miała robione badanie na paciorkowca wy już miałyście?

agu_pe a gdyby teraz ważyła tak jak piszesz 2700 to do porodu utuczyłaby się aż do 3700, bo przez miesiąc to z kilogram by nabrała a to jest już naprawdę duże dzieciątko.

agu_pe widzisz, a moja w 34 tyg. nie ważyła nawet 2 kg. Tak więc nie masz się co martwić, możesz się cieszyć że będziesz mogła łatwo ją "wypluć z siebie" :-) . Poza tym lekarz mówił że ta waga jest +/- 300 gram. Zobaczysz jak przez ten miesiąc będzie przybierała na wadze aż sama będziesz w szoku jak szybko ona rośnie i będziesz chciała żeby już przestała.

no właśnie jak maluszek nie jest taki duży to poród łatwiejszy , ja to się boję że u mnie to będzie taki klopsik że ciężko będzie go wypchnąć na ten świat
Madzia a ty już wróciłaś? napisz co u ciebie i Iwonki

Ciekawe co z pmagdalena, chyba nie została już rodzić. Hallloooo!!!!!! poczekaj na mnie masz termin dzień przede mna :))))

kamila - oby. Bo od 33tc do 35tc nic nie przybrała (zakładając, że nie było błędu w pomiarze) i ważyła 2kg :((

kuurczę, mogłaby chociaż ze 2700g ważyć, to przestałabym się martwić już

agu_pe nie masz się co martwić, moja kruszynka tydzień temu w czwartek ważyła 2500 (37 tyg.) a dzisiaj byłam u gina i waży już 2900 (38 tyg.), tak więc zostało jej niewiele czasu i mam nadzieję ze nie przytyje zbyt wiele, bo nie chce mieć ciężkiego porodu.
A w 34 tyg. ważyła nie całe 1900 i zobacz jak szybko przybrała przez ostatni miesiąc.

Dobry obiadek aga , ja może taki w poniedziałek zrobię bo na jutro juz mam kupionego pstrąga , a w sobotę pewnie gdzieś się wybierzemy na obiadek;
Poczytałam dziś sobie tą gazetkę m jak mama pierwszy raz ją kupiłam, kupiłam tez twój maluszek, ale ta pierwsza super, wiele fajnych artykułów także o porodzie chyba ze 3 , jeden o oswojeniu porodu jak go przetrwać, o różnych metodach zmiejszenia bólu i o porodzie w wodzie; ja już postanowiłam że jak będzie wolna sala z wanną to ją biorę napewno

agu, mam nadzieję, że Twoja gwiazda urośnie, trzymamy kciuki za nią i za Matiego, jutro maja idzie zobaczyć, też cała w nerwach jestem...
Gosik, wstał od gierki ale musiałam go pogonić leniucha!!!
dziś brokuł z masełkiem i bułeczką, jajko sadzone i maślaneczka :)))
taki letni obiadek...

No niby w portfelu nie powinno się nosić wcale dokumentów i ja do zeszłego miesiąca zawsze kupowałam taki mały portfelik aby tylko kaska się mieścila, ale no i tak dobrze że oddali dokumenty bo są przypadki że potem biorą na ciebie takie kredyty ze ho ho

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry