Widok

WĄTEK DLA CIĘŻARÓWEK:) ***5***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pozwoliłam sobie założyć nowy wątek.
Muszę się pochwalić, że niunia ma już 1kg :)
dzisiaj widziałam jak niunia coś połykała :)
Tylko muszę brać żelazo:( nie wiecie może od czego mam niski poziom?
A co u Was przyszłe mamusie?
jakie zmiany?

pozdrawiamy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Asiu gratulacje:)

Kamiś zdecydowałaś się na Kliniczną to to koniecznie czekam na relacje ja na listopad to mam nadzieję ze zdążysz napisać relację:)

a no właśnie ja była na USSG 4d super właśnie w gabinecie dr Preisa i drŚwiątkowskiej byłam u pani doktor niezłe wrażenie ale co najważniejsze mały dalej super się rozwija ma 660g i pani doktor dalej potwierdza że to chłop:)

tak zeby sprawdzic czy ciaza rozwija sie prawidlow ale nie kazdy lekaz robi usg w tym czasie
dziewczyny ,a powiedzcie mi czy już na pierwszej wizycie lekarz wyśle mnie na USG (będzie to 7 tydz.)?

a dzięki za gratulacje, długa droga jeszcze przede mną, ale wolę popytać doświadczone koleżanki:)
Gratulacje Asiu

Gratulacje, Asiu
A propos farbowania włosów, to spokojnie. Farbowałam ze 4 razy w czasie ciąży ( za bardzo widać te moje siwe :)) i nic się nie stało. Czy kobieta w ciąży ma zaniedbywać swój wygląd?
Witam wszystkie dziewczyny-jestem nowa na tym forum
choć na Weselniku część Was mnie już poznała rok temu:)
Ja też farbowałam dwa razy,

ja farbowalam ale u fryzjera 3 razy w czasie ciazy maly nie urodzil sie rudy :)
dzieki za informacje, a co do farbowania to ja chciałam a mama mnie nastraszyła że będzie ryże dziecko ;);) ale to raczej nie przeszkoda troche smród dla dzidzi ale myśle że nie ma wielkiego ryzyka
Pytanie poglądowe: ;)

Czy farbujecie włosy w czasie ciąży??
Szkoła nazywa się "dobry początek", a zajęcia odbywają się w salkach sklepu mama i ja na ul. Grunwaldzkiej.
Na stronie www.dobrypoczatek.boo.pl są namiary do prowadzących. Zadzwoniłam dziś na jeden z numerów i dowiedziałam się, że nowe zajęcia kolejnego cyklu zaczynają się w ten czwartek o 16:30. Koszt miesięcznego kursy (8 spotkań w poniedziałki i czwartki) to 200 zł.

Zaki a do jakiej szkoły rodzenia będziesz chodziła podaj jakiś na miar bo ja chce rodzic w wojewodzkim i zalezy mi na poloznych z tego wlasnie szpitala zeby ne prowadzily zajecia pozdrawiam
A ja od czwartku będę chodziła do szkoły rodzenia, którą prowadzą położne z wojewódzkiego. Właśnie zaczyna się nowy cykl.

Kamiś21 napisał(a):

> ja się w końcu zdecydowałam na szpital :)
> Kliniczna :D
> prawdopodobnie poród w wodzie :)
>
>

Kamiś21 zastanawiam się nad wyborem pomiędzy klinicznym a wojewódzkim.
Od samego początku nastawiona byłam na kliniczny -stąd wizyty u lekarza z klinicznego, ale dowiedziałam się ostatnio od lekarza iż w szpitalu tym rodzi się bez znieczulenia( nawet za kaskę). Mam dylemat w związku z tym do jakiej szkoły rodzenia się zapisać. A w klinicznym na początku sierpnia ponoć zaczyna kolejna edycja kursu szkoły rodz. Doradź czym się kierowałaś przy wyborze plis

ja się w końcu zdecydowałam na szpital :)
Kliniczna :D
prawdopodobnie poród w wodzie :)

ja sie w zeszly czw dowiedzialam ze bede miala dziewczynke :)) maz chcial chlopaka ale teraz juz tylko mowi- moja zosia :))

lekarka tylko do męzusia powiedziała,że może 2 kumpli będzie miał-ale to na 1% może:)wysłała mnie do Preisa i idę tak za 4 tygodie-no może 3

ok 24 tygodnia, wszystko wskazuje na to, że jest panna, ujawniła się podczas standardowego badania USG 2d u mojej gin prowadzącej :)

U Ciebie doczytałam, że kawalerowie się szykują? :)

Piri a nie doczytalam-znasz już płeć dzidzi?i w którym tygodniu i u kogo poznałaś?:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry