Widok

WĄTEK DLA CIĘŻARÓWEK ***7***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
suuuper:)gratulacje:)pewnie po takich wiadomosciach tez bym sie rozpłakała:)cudownie:)ps no ja mam nadzieje ze w 21 u doeringa moje maleństwo tez sie pokaze:)
Ale wiadomość! Gratuluję!
Agatha jak za jakieś pół roku zobaczysz babkę z dwójką w wózku,na naszej cudownej dzielnicy-to ja:)dziękuję, ja teraz się zbieram,żeby sobie odpowiedni stanik dobrać-bo nie chcę worów.
Monia na pewno się ujawni:)

I dlatego ja wierzę, że moje maleństwo tez się ujawni u doktora na usg, a będzie w 16 tygodniu, ale dr Maciejewski ma bardzo dobre usg - więc jakieś szanse są.\

ale parka to super prezent, ogromne gartulacje!!:)

dziękuję,majls mojej koleżance chlopczyk się pokazał już w 15 tygodniu, także Twoja dzidzia też musi:)

Aleksad, to się nie zdziw, jak jakaś obca baba będzie lecieć za Tobą i rzucać się na wózek, żeby zajrzeć do środka :)

Dostaję fioła jak widzę jedno niemowlę, przy dwójce i to róznej płci nie ręczę za siebie :)
aleksad a juz imionka wybrane dla dzieci:)?i od jakich zakupów zaczynasz?masz juz upatrzone konkretne modele ?
U nas Fiutowski w 14 tygodniu (usg 2d) powiedział, że będzie chłopak jakoś trudno było mi w to uwierzyć ale stwierdziłam że poczekamy i zobaczymy, generalnie powiedział nam ,że nie ma innej możliwości ze dziewczynka to nie będzie w życiu ;D potem Doering w 22 tygodniu tez powiedział że chłopak ...... więc już PRAKTYCZNIE NIE WIERZE ze będzie mała Amelka, ponadto jak w 7 msc wylądowałam na klinicznej w szpitalu to na usg , cała grupa studentek jednogłośnie razem dr Boćkowskim stwierdzili, ze chłopak.....
tak więc jeśli macie w brzuszku małego ekshibicjonistę to może się pokazać dość wcześnie i przy wprawnym oku lekarza.

Imiona wybrane już dawno-jeżeli się nie zmieni to Amelka i Filip:)
Chlopaczka to raczej łatwiej zobaczyć:)
Agatho ja się wcale nie obrażę, ja sama ludziom do wózków zaglądam,a jak widze bliźniaki to się czasai o coś pytam i jeszcze głupio uśmiecham:)
Wózek chyba z Niemiec będziemy sprowadzać- bo szef męża jest Niemcem i pomoże załatwić, a co do modleu to jeszcze nie wiem, ubranek już mam i żeńskich i męskich, a jeszcze wszystkich nie dostałam- najgorzej to chyba z pieluchami będzie-już chyba zacznę zbierać:)

Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aleksad, gratulacje!!:-))
No to oby tylko się maluch wystawił "kroczem" na świat tego dnia (6 września), Dr K. Maciejewski ma wprawne oko i b. dobre usg, więc się uda......wierzę w to bardzo.

majls jakaś ty dosadna:)
ale życzę powodzenia:)
Majls i dalej tak myśl jak myslisz-pozytywne nastawienie i wiara też się liczą, ja liczyłam na parkę i mam parkę:)
Jeszcze raz za gratulacje dziękuję:)

Aleksad, wczoraj wieczorem wlasnie zastanawialam sie,co Ci pan doktor powiedzial:-))
O Floraska:)a jak tam Twoja praca i jak plany dzidziowe?

O pracy zdazylam zapomniec, bo jestem na urlopie. Ale juz niedlugo zacznie sie ponownie harowa na calego.
Planow dzidziowych nadal niet, bo czekam na instynkt:-) Ale Tobie absolutnie zazdroszcze tych blizniakow:-)
Aleksad...tylko myślenie pozytywne. Nawet ja chodziłam do Invicty to myslałam tylko o tym, że się uda i będę mieć prezent na 30 urodziny.....i mam.

A co do płci, to wolałabym dziewczynkę, bo w mojej rodzinie od zawsze były babki, więc wiem jak się z nimi postępuje. Ale jak będzie chłopczyk to będzie to napieknieszy maluch, mały mężczyzna w naszej babskiej rodzinie. Więc wszystkie będą w nim zakochane. Prawdę mówiąc co będzie to będzie, będe kochać bezgraniczie......bo ja już to maleństwo kocham ponad granice możliwości.

Nasz ukochany Kuba.....a może jednak Oliwia.....byle do 6.09 - no i niech sie pokaże.......w całej okazałości.

Majls do 6 już tylko 2 tygodnie-ja tez odliczałam dni:)Najważniejsze dla mamy, dla rodziców, jest żeby dzidzia była zdrowa, a każda kobieta,która bardzo pragnęła mieć dziecko-kocha je właściwie od momentu jak tylko się dowie,że jest w ciąży... ja to dopiero będę miała pole do popisu:)i życzę każdej starającej się parze takiej ilości i takiej płci dzieciaczków jkiej sobie zażyczycie:)

aleksad.... znów moje pozytywne myslenie się odzywa.... ono będzie zdrowe. Nie ma wyjścia, oboje jestesmy zdrowi, w naszych rodzinach nigdy nic się nie działo, więc i nasz brzdąc będzie zdrowym radosny, szczęśliwym dzieckiem. Będziemy mieć zdrowe dziecko i cała ciąże razem bez żadnych komplikacji przejdziemy.

Inaczej nie myslę, nie mam w mojej głowie miejsca na pesymizm.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry