Widok
U nas Fiutowski w 14 tygodniu (usg 2d) powiedział, że będzie chłopak jakoś trudno było mi w to uwierzyć ale stwierdziłam że poczekamy i zobaczymy, generalnie powiedział nam ,że nie ma innej możliwości ze dziewczynka to nie będzie w życiu ;D potem Doering w 22 tygodniu tez powiedział że chłopak ...... więc już PRAKTYCZNIE NIE WIERZE ze będzie mała Amelka, ponadto jak w 7 msc wylądowałam na klinicznej w szpitalu to na usg , cała grupa studentek jednogłośnie razem dr Boćkowskim stwierdzili, ze chłopak.....
tak więc jeśli macie w brzuszku małego ekshibicjonistę to może się pokazać dość wcześnie i przy wprawnym oku lekarza.
tak więc jeśli macie w brzuszku małego ekshibicjonistę to może się pokazać dość wcześnie i przy wprawnym oku lekarza.
Imiona wybrane już dawno-jeżeli się nie zmieni to Amelka i Filip:)
Chlopaczka to raczej łatwiej zobaczyć:)
Agatho ja się wcale nie obrażę, ja sama ludziom do wózków zaglądam,a jak widze bliźniaki to się czasai o coś pytam i jeszcze głupio uśmiecham:)
Wózek chyba z Niemiec będziemy sprowadzać- bo szef męża jest Niemcem i pomoże załatwić, a co do modleu to jeszcze nie wiem, ubranek już mam i żeńskich i męskich, a jeszcze wszystkich nie dostałam- najgorzej to chyba z pieluchami będzie-już chyba zacznę zbierać:)
Chlopaczka to raczej łatwiej zobaczyć:)
Agatho ja się wcale nie obrażę, ja sama ludziom do wózków zaglądam,a jak widze bliźniaki to się czasai o coś pytam i jeszcze głupio uśmiecham:)
Wózek chyba z Niemiec będziemy sprowadzać- bo szef męża jest Niemcem i pomoże załatwić, a co do modleu to jeszcze nie wiem, ubranek już mam i żeńskich i męskich, a jeszcze wszystkich nie dostałam- najgorzej to chyba z pieluchami będzie-już chyba zacznę zbierać:)
Aleksad...tylko myślenie pozytywne. Nawet ja chodziłam do Invicty to myslałam tylko o tym, że się uda i będę mieć prezent na 30 urodziny.....i mam.
A co do płci, to wolałabym dziewczynkę, bo w mojej rodzinie od zawsze były babki, więc wiem jak się z nimi postępuje. Ale jak będzie chłopczyk to będzie to napieknieszy maluch, mały mężczyzna w naszej babskiej rodzinie. Więc wszystkie będą w nim zakochane. Prawdę mówiąc co będzie to będzie, będe kochać bezgraniczie......bo ja już to maleństwo kocham ponad granice możliwości.
Nasz ukochany Kuba.....a może jednak Oliwia.....byle do 6.09 - no i niech sie pokaże.......w całej okazałości.
A co do płci, to wolałabym dziewczynkę, bo w mojej rodzinie od zawsze były babki, więc wiem jak się z nimi postępuje. Ale jak będzie chłopczyk to będzie to napieknieszy maluch, mały mężczyzna w naszej babskiej rodzinie. Więc wszystkie będą w nim zakochane. Prawdę mówiąc co będzie to będzie, będe kochać bezgraniczie......bo ja już to maleństwo kocham ponad granice możliwości.
Nasz ukochany Kuba.....a może jednak Oliwia.....byle do 6.09 - no i niech sie pokaże.......w całej okazałości.
Majls do 6 już tylko 2 tygodnie-ja tez odliczałam dni:)Najważniejsze dla mamy, dla rodziców, jest żeby dzidzia była zdrowa, a każda kobieta,która bardzo pragnęła mieć dziecko-kocha je właściwie od momentu jak tylko się dowie,że jest w ciąży... ja to dopiero będę miała pole do popisu:)i życzę każdej starającej się parze takiej ilości i takiej płci dzieciaczków jkiej sobie zażyczycie:)
aleksad.... znów moje pozytywne myslenie się odzywa.... ono będzie zdrowe. Nie ma wyjścia, oboje jestesmy zdrowi, w naszych rodzinach nigdy nic się nie działo, więc i nasz brzdąc będzie zdrowym radosny, szczęśliwym dzieckiem. Będziemy mieć zdrowe dziecko i cała ciąże razem bez żadnych komplikacji przejdziemy.
Inaczej nie myslę, nie mam w mojej głowie miejsca na pesymizm.
Inaczej nie myslę, nie mam w mojej głowie miejsca na pesymizm.