Widok
Ja byłam u dr Doeringa w 24 tygodniu i musze powiedziec ze wtedy dzidzie nalepiej widać, jest jednak 50% szans ze maluszek ładnie sie do was odwróci. Mnie sie udało zobaczyć twarzyczke :))
Lekarz proponował jeszcze jedną wizyte około 32 tyg. Poszłam, lecz mój mały wypiął sie na nas i nie miał wogóle ochoty pozowac. Dziecko juz jest wtedy dośc duże , jest też mało wód płodowych i zdjęcie słobo widać
Lekarz proponował jeszcze jedną wizyte około 32 tyg. Poszłam, lecz mój mały wypiął sie na nas i nie miał wogóle ochoty pozowac. Dziecko juz jest wtedy dośc duże , jest też mało wód płodowych i zdjęcie słobo widać
czuje juz:)nie codziennie ale czasami tak, ale raczej pojedyncze max 3-4 razem czasami kłade sie na łłóżku wyłaczam wszytskie sprzety w domku i nasłuchuje:)wtedy najlepiej słychac....no i włansie sa takie okresy około 13-15 gdzie zawsze sie uaktywni z kilkoma tknieciami -jakby ktos delikatnie od srodka ci palcem dotknał,albo okoló 18-20 :)
a to jeszcze mam kilka pytanek jak juz mamy podobne terminy:)kiedy decyujecie sie na jakies powazniejsze zakupy?czy raczej wiekszosc rzeczy nowych kupujecie czy jakies uzywane?Kiedy miejsce dla dzidzi bedziecie urzadzac(pokoik lub jakis kacik)?czy decydujecie sie na szkołe rodzenia?no i jak sie czujesz:),jakies dolegliwosci masz ,dietke specjalna stosujesz- w sensie jakies dodatkowe pokarmy spozywasz ktorych przed ciaza nie spozywałas:)?