Widok
monia. a moje przeciucia to chyba są do bani, bo na samym początku myśłam, dziewczynka będzie, potem raptowanie chłopczyk, potem znów mi weszło na tor dziewczynki, po czym endokrynolog po obejrzeniu mojej skóry dłoni i dekoltu, stwierdził: chłopak, ale jakoś tak bez przekonania o tym myśałałam, aż się przyzwyczaiłam i mówiłam chłopak będzie, ale teraz znów mnie na dziewczynkę kieruje....
i jak tu być mądrym....co będzie to będzie, najwazniejsze, że zdrowe będzie!
i jak tu być mądrym....co będzie to będzie, najwazniejsze, że zdrowe będzie!
Dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo, ale chcialam sie pochwalic iz 6 sierpnia urodzilam moja cudowna dziecine !!
Rodzilam w Norwegii, wiec moje rady na temat pobytu w szpitalu pewnie na niewiele sie Wam przydadza.
Porod jak to porod , nie mowie ze nie boli ale w jednej chwili zapomina sie o tym wszystkim. Jak polozyli mi mala na piersi to bylam juz tylko najszczesliwsza kobieta na swiecie :-)))
Coreczka jest grzeczna i spokojna, niedoswiadczeni rodzice jakos sobie z nia radza ;-)
Rodzilam w Norwegii, wiec moje rady na temat pobytu w szpitalu pewnie na niewiele sie Wam przydadza.
Porod jak to porod , nie mowie ze nie boli ale w jednej chwili zapomina sie o tym wszystkim. Jak polozyli mi mala na piersi to bylam juz tylko najszczesliwsza kobieta na swiecie :-)))
Coreczka jest grzeczna i spokojna, niedoswiadczeni rodzice jakos sobie z nia radza ;-)
aleksad.... znów moje pozytywne myslenie się odzywa.... ono będzie zdrowe. Nie ma wyjścia, oboje jestesmy zdrowi, w naszych rodzinach nigdy nic się nie działo, więc i nasz brzdąc będzie zdrowym radosny, szczęśliwym dzieckiem. Będziemy mieć zdrowe dziecko i cała ciąże razem bez żadnych komplikacji przejdziemy.
Inaczej nie myslę, nie mam w mojej głowie miejsca na pesymizm.
Inaczej nie myslę, nie mam w mojej głowie miejsca na pesymizm.
Majls do 6 już tylko 2 tygodnie-ja tez odliczałam dni:)Najważniejsze dla mamy, dla rodziców, jest żeby dzidzia była zdrowa, a każda kobieta,która bardzo pragnęła mieć dziecko-kocha je właściwie od momentu jak tylko się dowie,że jest w ciąży... ja to dopiero będę miała pole do popisu:)i życzę każdej starającej się parze takiej ilości i takiej płci dzieciaczków jkiej sobie zażyczycie:)
Aleksad...tylko myślenie pozytywne. Nawet ja chodziłam do Invicty to myslałam tylko o tym, że się uda i będę mieć prezent na 30 urodziny.....i mam.
A co do płci, to wolałabym dziewczynkę, bo w mojej rodzinie od zawsze były babki, więc wiem jak się z nimi postępuje. Ale jak będzie chłopczyk to będzie to napieknieszy maluch, mały mężczyzna w naszej babskiej rodzinie. Więc wszystkie będą w nim zakochane. Prawdę mówiąc co będzie to będzie, będe kochać bezgraniczie......bo ja już to maleństwo kocham ponad granice możliwości.
Nasz ukochany Kuba.....a może jednak Oliwia.....byle do 6.09 - no i niech sie pokaże.......w całej okazałości.
A co do płci, to wolałabym dziewczynkę, bo w mojej rodzinie od zawsze były babki, więc wiem jak się z nimi postępuje. Ale jak będzie chłopczyk to będzie to napieknieszy maluch, mały mężczyzna w naszej babskiej rodzinie. Więc wszystkie będą w nim zakochane. Prawdę mówiąc co będzie to będzie, będe kochać bezgraniczie......bo ja już to maleństwo kocham ponad granice możliwości.
Nasz ukochany Kuba.....a może jednak Oliwia.....byle do 6.09 - no i niech sie pokaże.......w całej okazałości.
Imiona wybrane już dawno-jeżeli się nie zmieni to Amelka i Filip:)
Chlopaczka to raczej łatwiej zobaczyć:)
Agatho ja się wcale nie obrażę, ja sama ludziom do wózków zaglądam,a jak widze bliźniaki to się czasai o coś pytam i jeszcze głupio uśmiecham:)
Wózek chyba z Niemiec będziemy sprowadzać- bo szef męża jest Niemcem i pomoże załatwić, a co do modleu to jeszcze nie wiem, ubranek już mam i żeńskich i męskich, a jeszcze wszystkich nie dostałam- najgorzej to chyba z pieluchami będzie-już chyba zacznę zbierać:)
Chlopaczka to raczej łatwiej zobaczyć:)
Agatho ja się wcale nie obrażę, ja sama ludziom do wózków zaglądam,a jak widze bliźniaki to się czasai o coś pytam i jeszcze głupio uśmiecham:)
Wózek chyba z Niemiec będziemy sprowadzać- bo szef męża jest Niemcem i pomoże załatwić, a co do modleu to jeszcze nie wiem, ubranek już mam i żeńskich i męskich, a jeszcze wszystkich nie dostałam- najgorzej to chyba z pieluchami będzie-już chyba zacznę zbierać:)
U nas Fiutowski w 14 tygodniu (usg 2d) powiedział, że będzie chłopak jakoś trudno było mi w to uwierzyć ale stwierdziłam że poczekamy i zobaczymy, generalnie powiedział nam ,że nie ma innej możliwości ze dziewczynka to nie będzie w życiu ;D potem Doering w 22 tygodniu tez powiedział że chłopak ...... więc już PRAKTYCZNIE NIE WIERZE ze będzie mała Amelka, ponadto jak w 7 msc wylądowałam na klinicznej w szpitalu to na usg , cała grupa studentek jednogłośnie razem dr Boćkowskim stwierdzili, ze chłopak.....
tak więc jeśli macie w brzuszku małego ekshibicjonistę to może się pokazać dość wcześnie i przy wprawnym oku lekarza.
tak więc jeśli macie w brzuszku małego ekshibicjonistę to może się pokazać dość wcześnie i przy wprawnym oku lekarza.