Widok

WĄTEK DLA CIĘŻARÓWEK ***7***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aleksad a juz imionka wybrane dla dzieci:)?i od jakich zakupów zaczynasz?masz juz upatrzone konkretne modele ?
Aleksad, to się nie zdziw, jak jakaś obca baba będzie lecieć za Tobą i rzucać się na wózek, żeby zajrzeć do środka :)

Dostaję fioła jak widzę jedno niemowlę, przy dwójce i to róznej płci nie ręczę za siebie :)
dziękuję,majls mojej koleżance chlopczyk się pokazał już w 15 tygodniu, także Twoja dzidzia też musi:)

I dlatego ja wierzę, że moje maleństwo tez się ujawni u doktora na usg, a będzie w 16 tygodniu, ale dr Maciejewski ma bardzo dobre usg - więc jakieś szanse są.\

ale parka to super prezent, ogromne gartulacje!!:)

Agatha jak za jakieś pół roku zobaczysz babkę z dwójką w wózku,na naszej cudownej dzielnicy-to ja:)dziękuję, ja teraz się zbieram,żeby sobie odpowiedni stanik dobrać-bo nie chcę worów.
Monia na pewno się ujawni:)

Ale wiadomość! Gratuluję!
suuuper:)gratulacje:)pewnie po takich wiadomosciach tez bym sie rozpłakała:)cudownie:)ps no ja mam nadzieje ze w 21 u doeringa moje maleństwo tez sie pokaze:)
Wczoraj się ze szczęścia popłakałam:)I dziewczyny wydaje mi się,że na dobrym sprzęcie i przy chęci maluszków,można szybciej zobaczyć płeć-nie trzeba czekać do 24 tygodnia

Gratuluję parki :)

i masz pełną dowolność wyboru kolorów:)
Dziękuje bardzo:)w końcu mogę rozpocząć szaleństwo zakupowe:)

ale fajnie, ze są różnej płci:)
gratulacje!!!!
Gratulacje! :D

Więc się w końcu pochwalę:)wczoraj byliśmy na usg u prof. Preisa i będziemy mieli parkę:)dziewczynka waży obecnie 309 g a chłopiec 409g i wszystko z nimi ok:)

Kamiś dlaej szykujesz się do Klinicznego:)

ja nie chodziłam do szkoły rodzenia i teraz juz raczej nie zdarze :) ale nie martwie sie tym zbytnio:) wierze ze dam rade :)

a ja niestety nie chodzę do szkoły rodzenia i nie wiem czy się wyrobię
myślę że jakoś sobnie poradzę
a dokształcam się książkowo i praktycznie od już mamuś:)

damy radę dziewczyny:)
a u mnie ledwo co ciąża widoczna
Ja chodzę do szkoły rodzenia z mężem, jest to przygotowanie nie tylko dla mnie ale i dla niego, dodatkiem jest zniżka na poród rodzinny :)

no my tez szykujemy się do porodu rodzinnego,ale do szkoły chyba nie pójdziemy,może na jedno dwa spotkania dotyczące oddechu. Nie więcej.

A co do ustępowania miejsca,to mi tez ustępują i w mięsnym nie stoję w kolejce,jestem obsługiwana poza kolejnością - co jest dla mnie ciut peszące, ale kiedy miałam tak dobrze jak teraz.....:))

Ja właśnie chodzę do szkoły rodzeni i to właśnie ze względu na męża, żeby troszkę wszedł w nastrój. Wszystko co mówią w tej szkole gdzieś juz czytałam... no prawie wszystko. Jednak nie żałuję uczestnictwa.

A tak wogóle ostatnio zauważyłam, że ludzie dookoła zaczynaja dostrzegać we mnie ciężarówkę ;-). Dziś pani ustąpiła mi miejsca w tramwaju i mogłam zrobić zakupy bez kolejki. Zaczyna się poważnie robić ;-))))).

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry