Widok

WĄTEK DLA CIĘŻARÓWEK ***7***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja choruję na Bebecar, ale też są dosyć drogie. Macie o nich jakieś opinie?

jesli chodzi o bebecar jedz do mam i ja wszytskie skrzypia,przynajmniej te co my ogladalismy,poza tym z doswiadczenia kolezanki wiem za pozniej tez skrzypia i to mocniej(mimo ze sprzedawczyni powiedziała ze one długo stoja i wystarczy je prysnac wd-40)no i są nietrwałe-to opinie kolezanek....na forach sa podzielone opinie w zaleznosci od modelu.Dla nas odpadł ze wzgledu na fakt ze zbyt drogi jak na takie ustępstwa:).....
AAAA musze sie pochwalić:):):)jesteśmy szczęsliwymi posiadaczami wózeczka edge duo combi:)wioelofunkyjnego wraz z torba i parasolka oraz ochronka przeciwdeszczowa gratis:)za.........850 zł!!!!!prawie nówka-wyglada jak nowy choc był uzywany....rodzice wyjechali za granice jakis czas temu i zoistawili wozek tu,a teraz poprosili dziadków zeby sprzedac!!!na prawde z nieba nam spadł bo w kolorze na ktory bylismy zdecydowani -platina...dla mnie to istny cud jestesmy oboje z mezem na maxa zadowoleni...dzis padła decyzja ze kupujemy nowy (2950)i przypadkiem trafiłam na ogłoszenie od razu telefon pojechalismy i mamy z instrukcjami,karta zakupu...no na maxa szczesliwi jestesmy:)
Monia gratulacje:) Bardzo dobra cena jak na taki wózek:) Niech Wam długo i dobrze służy...

powaznie z nieba nam spadł chyba:)a ja na niego patrze i nie wierze ze był uzywany poprostu to niesamowite..chyba rzeczywiscie te wózki nie do zajeżdżenia ...koła jak nowe!...no i dzis zrobiliśmy bilans finansowy wszytskich pierwszych zakupów...nie wyszło az tak tragicznie jak myslelismy..ciekawe tylko o czym zapomniałam:)
a woogle dzis w mama i ja trafilismy na szkołe rodzenia:)facet opowiadał o fotelikach samochodowych -troche sie podłaczylismy z mezem:)fajne te zajecie sie wydaja ciekawe:)
no i co najwieksza radosc mi sprawiło widziałam dzis pierwsze podniesienie brzuszka:)az uwierzyc nie mogłam .... radosci konca nie było...wyczekiwałam na powtórke ale nic...ale to piekne:)obserwuj brzuszek jak poczujesz bulgotanie :)pewnie twoja dzidzia tez juz "wysuwa" sie ponad płaszczyzne brzuszka:)
Chyba czas na nowy wątek?? ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry