Widok

WĄTEK DLA CIĘŻARÓWEK ***7***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja choruję na Bebecar, ale też są dosyć drogie. Macie o nich jakieś opinie?

jesli chodzi o bebecar jedz do mam i ja wszytskie skrzypia,przynajmniej te co my ogladalismy,poza tym z doswiadczenia kolezanki wiem za pozniej tez skrzypia i to mocniej(mimo ze sprzedawczyni powiedziała ze one długo stoja i wystarczy je prysnac wd-40)no i są nietrwałe-to opinie kolezanek....na forach sa podzielone opinie w zaleznosci od modelu.Dla nas odpadł ze wzgledu na fakt ze zbyt drogi jak na takie ustępstwa:).....
AAAA musze sie pochwalić:):):)jesteśmy szczęsliwymi posiadaczami wózeczka edge duo combi:)wioelofunkyjnego wraz z torba i parasolka oraz ochronka przeciwdeszczowa gratis:)za.........850 zł!!!!!prawie nówka-wyglada jak nowy choc był uzywany....rodzice wyjechali za granice jakis czas temu i zoistawili wozek tu,a teraz poprosili dziadków zeby sprzedac!!!na prawde z nieba nam spadł bo w kolorze na ktory bylismy zdecydowani -platina...dla mnie to istny cud jestesmy oboje z mezem na maxa zadowoleni...dzis padła decyzja ze kupujemy nowy (2950)i przypadkiem trafiłam na ogłoszenie od razu telefon pojechalismy i mamy z instrukcjami,karta zakupu...no na maxa szczesliwi jestesmy:)
Monia gratulacje:) Bardzo dobra cena jak na taki wózek:) Niech Wam długo i dobrze służy...

powaznie z nieba nam spadł chyba:)a ja na niego patrze i nie wierze ze był uzywany poprostu to niesamowite..chyba rzeczywiscie te wózki nie do zajeżdżenia ...koła jak nowe!...no i dzis zrobiliśmy bilans finansowy wszytskich pierwszych zakupów...nie wyszło az tak tragicznie jak myslelismy..ciekawe tylko o czym zapomniałam:)
a woogle dzis w mama i ja trafilismy na szkołe rodzenia:)facet opowiadał o fotelikach samochodowych -troche sie podłaczylismy z mezem:)fajne te zajecie sie wydaja ciekawe:)
no i co najwieksza radosc mi sprawiło widziałam dzis pierwsze podniesienie brzuszka:)az uwierzyc nie mogłam .... radosci konca nie było...wyczekiwałam na powtórke ale nic...ale to piekne:)obserwuj brzuszek jak poczujesz bulgotanie :)pewnie twoja dzidzia tez juz "wysuwa" sie ponad płaszczyzne brzuszka:)
Chyba czas na nowy wątek?? ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry