Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***16***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam wolne ale za godzinke jade na fuche jestem wsciekla bo liczylam ze te dodatkowe pieniadze wydam na swieta a dzis rano obudzilam sie z potwornym bulem gardla i niestety pojda pewnie na lekarza:(

image
Hej, kto jeszcze dziś walczy? :)
czesc dziewczynki pierwsza!

image
DZIEKI SWIETNE HI,HI

image
wiecie co?? miałam upiec ciasto i zrobić sałatkę na urodziny siostrzenic męża jutrzejsze...ani jedno ani drugie mi nie wyszło...jedna babka sie rozpada jakoś posklejałam to wszystko ale przy krojeniu się na pewno rozpadnie :( do sałatki rozgotowałam ryż !!! pierwszy raz w zyciu!!
robię teraz jeszcze raz, a jak mi nie wyjdzie to robię przerwę w gotowaniu do swiąt

image
image
wyslijcie mi tez plis,plis,pis:)

image
buahhhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie mogę no....Christmas Kangaroo!!!! rewelka

image
image
zaraz patrzę

image
image
przeszlo - moze troche niesmaczne ale ja sie obsmialam

aha, to czekam :)

image
image
wiper, to duze jest..... filmik.... musisz troszke poczekac bo ode mnie jeszcze idzie

czesc a ja dopiero wrocilam od tesciow maja suczke rasy wyżel bardzo stara i wlasnie urodzila szczeniaki przezyl niestety tylko jeden ale jest taki slodziutki ciekawe jak bedzie wygladal jak dorosnie bo niewiadomo z czym zmieszany szkoda ze nie moge go wziasc do siebie bo nas prawie caly dzien nie ma w domu :( juz niedlugo trzeba bedzie mu znalezc nowych wlascicieli no ale w swieta sie nim jeszcze naciesze jest caly czarny tylko "skarpetki ma biale w brazowe plamki:)

image
ale nie mam nic :(

image
image
wiper, wiem ze u Ciebie niezle z angielskim wiec pozwolilam sobie wyslac Ci cos na mailika

a matko, wiem ze w ciazy bywa roznie ale ta pani wyglada jak ....... brak mi slow......

http://www.kobieta.wp.pl/gid,8380567,img,8380570,kat,26315,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=5

jak mlodziej sie wyglada to zawsze jakos tak milej..... ja tez sie mlodziej czuje w krotkich, jeszcze jak je sobie troche nastrosze z tylu..... moj maz co prawda woli dlugie ale juz sie przyzwyczail do moic krotkich i ciemnych - od czasu do czasu tylko sobie westchnie jak patrzy na moje zdjecia sprzed kilku lat - dluuuugie i blond wlosy :)

kojarzę...ja uwielbiam krótkie fryzurki i podobno super w nich wygladam
ale ostatnio mam długie włosy i muszę powoli przyzwyczaić męża do tego widoku ;)

chociaż stwierdził ze wyglądam lepiej niz w długich, jak małolata ;)

image
image
a tu problem rozwiazalam: kupujemy zielone, zolte, pomaranczowe..... :)))
neutrealne

wlasnie nadrabialam czytanie postow, ja tez wczoraj bylam u fryzjera, wiperku, i tez mam krociotkie wloski - nie wiem czy kojarzysz, ale sciete tak jak Monika Richardson w najkrotszym jej okresie :)

hmm, ale macie problem z ubrankami...różowe czy niebieskie?? ;)

image
image
hi hi, dokladnie :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

ogrzewanie gazowe - jakie koszty (24 odpowiedzi)

Jesli ktoś ma ogrzewanie gazowe w domu, chciałam podpytać o koszty w sezonie zimowym - tak w...

WAŻNE -- POSZUKUJĘ AUTA NA PRZEWÓZ RZECZY DO POLSKI --- !!! (14 odpowiedzi)

Witam mam nietypowe pytanie poszukujemy auta, osoby która pracuje w jakiejś firmie przewozowej...

do góry