Widok
wiecie co?? miałam upiec ciasto i zrobić sałatkę na urodziny siostrzenic męża jutrzejsze...ani jedno ani drugie mi nie wyszło...jedna babka sie rozpada jakoś posklejałam to wszystko ale przy krojeniu się na pewno rozpadnie :( do sałatki rozgotowałam ryż !!! pierwszy raz w zyciu!!
robię teraz jeszcze raz, a jak mi nie wyjdzie to robię przerwę w gotowaniu do swiąt
robię teraz jeszcze raz, a jak mi nie wyjdzie to robię przerwę w gotowaniu do swiąt
czesc a ja dopiero wrocilam od tesciow maja suczke rasy wyżel bardzo stara i wlasnie urodzila szczeniaki przezyl niestety tylko jeden ale jest taki slodziutki ciekawe jak bedzie wygladal jak dorosnie bo niewiadomo z czym zmieszany szkoda ze nie moge go wziasc do siebie bo nas prawie caly dzien nie ma w domu :( juz niedlugo trzeba bedzie mu znalezc nowych wlascicieli no ale w swieta sie nim jeszcze naciesze jest caly czarny tylko "skarpetki ma biale w brazowe plamki:)
jak mlodziej sie wyglada to zawsze jakos tak milej..... ja tez sie mlodziej czuje w krotkich, jeszcze jak je sobie troche nastrosze z tylu..... moj maz co prawda woli dlugie ale juz sie przyzwyczail do moic krotkich i ciemnych - od czasu do czasu tylko sobie westchnie jak patrzy na moje zdjecia sprzed kilku lat - dluuuugie i blond wlosy :)