Widok

****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 338****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to wreszcie ja założę jakiś wątek :)

nowy, weekendowy :)

(a ja znowu pracuję ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My kolędy nie przyjmujemy. Pomijając fakt, że nie rozumiem owego dawania kopert na kolędzie (bo niby z jakiego powodu mam księdzu płacić?), to chyba daje się przysłowiowe "co łaska", czyli tyle, na ile kogoś stać i ile uważa za stosowne, a nie kto da więcej... Także zachowanie koleżanki było nieeleganckie ;)

Dziewczyny wiem, ze już pytałam o to kiedyś, ale zapytam jeszcze raz :) przyjmowałyście w tym roku kolęde?, ja mam w czwartek, omijając to, że pewnie będzie kazanie na temat grzesznego zwiazku to nie wiem ile dac w kopercie i czy wogóle dać, bo jak dla mnie to te koperty to lekka przesada, w zeszłym roku dałam 20zł a znajoma mnie obśmiała i powiedziała, że ona by sobie takiego wstydu nie robiła, juz jej nic nie odpowiedziałam wtedy, bo nie chciałam wdawać sie w bezsensowna dyskusje, w końcu każdy ma inne zdanie na ten temat
witam,

niezapominajko, przykro mi z powodu twojej sasiadki.

ja duzo pracy, uhhh, a taki mam len, ze glowa boli...

w londynie od rana ulewnie i to bardzo...

milego dnia, mi jeszcze zostalo 5h
mi też nie jest zbyt ciepło w grubym swetrze :)

brrr zimno u mnie w pracy
zbliżamy sie do połowy :)
5h zostało :)

kasia- dzięki za info:) ja też chodziłąm do bardzomałej p. dermatologi zrezygnowałam z niej.

o rety, jak dziś czas mi się wlecze, strasznie wolno mija minuta za minutą:( no i głodna jestem mega od rana.
hej, dziewczyny witam w poniedziałkowy dzien, achh cały tydzien przed nami :))
ja sie nie poddaje dniu depresji :) wbrew wszystkiem :)
Z 2h opóźnieniem i ja się witam :). Rano byłam u lekarza i dopiero teraz dotarłam do pracy. Potwierdzam -warunki na drodze mało przyjazne.

Zakochana, pytałam się o kremy dla cery naczynkowej i lekarka powiedziała,że praktycznie, każde dostępne w aptekach są dobre, no ale wiadomo każda cera jest inna, konkretnej firmy nie polecała.
Lekarka mało konkretna i jakoś mnie nie przekonała do siebie, zobaczymy czy to co mi przepisała zadziała.

A teraz herbatka i papierkowa robota.
dzień depresji? o matko, to nie brzmi dobrze =/

cześć,

ja też miałąm problemy lekkie z dotarciem do pracy, a już najbardziej to jednak zmarzlam. i chyba dziś uleglam nastrojowi dnia, bo dzis podobno dzien depresji czy cos takiego i chyba znowu mnie dopadlo:( blee
2 godzinki za nami w ten zimowy poniedziałek :)
najlepsze jest to, że co roku jest to samo... każdego roku, w miesiącach zimowych, opady śniegu zaskakują kierowców... =/

ja miałam też problemy z skm :/ spóźniłam sie ale tylko 20 minut :), ale w kolejce spędziłam nie jak zawsze 50min tylko 1h20 min masakra troche sniegu i juz całe trójmiasto sparaliżowane toż to chore :)
dzień dobry!

Niezapominajka, przykre wieści :( Ale co poradzić, życie paradoksalnie jest nierozerwalnie związane ze śmiercią... heh...

Ja dopiero dotarłam do pracy... Wiadomo - spadł śnieg i zaskoczył kierowców autobusów... Mój autobus nie przyjechał, godzinę sterczałam czekając na kolejny kurs... Zmarzłam jak głupia ;/

Przpraszam za zasmucenie wątku, ale musiałam sie wyżalić...kurcze naprawde to jest niesprawiedliwe, no ale cóż my zrobimy zwykli smiertelnicy musimy sie temu poddać, bo nie ma innego wyjścia
Cześć dziewczyny
Właśnie robie kawe, bo jestem niewyspana :/ spałam jakieś 4h w sumie, moją dobrą sąsiadke piętro niżej zabierali w nocy do szpitala i byłam zdenerwowana i jakos nie mogłam spać i właśnie dostałam smsa, że zmarła :( w takich chwilach jestem zła na wszystko i mam dość życia skoro ono jest tak niesprawiedliwe, była super babka, nie miała jeszcze 50, a w kwietniu miał sie jej urodzic pierwszy wnuk :(
dzień dobry :)

musiałam na chwilę włączyć kompa, żeby wydrukować dwa sprawdziany, to się przy okazji przywitam :)

miłego dnia!
witam się wieczornie :)

Izulucha ja też nie zastanawiałam się nad tym ołtarzem, bo mój Tata nie żyje...
ale myślę, że iść z Narzeczonym też jest fajnie, zresztą trochę szkoda mi tych Panów Młodych stojących samemu przy ołtarzu ;)

Niezapominajka będę trzymać kciuki za Was, żeby Wam się udał taki ślub jak sobie wymarzycie :)

miłego dnia jutro Dziewczyny, ja dopiero wieczorkiem zajrzę.

aha, zastanówcie się nad forumowym spotkaniem w piątek, fajnie byłoby Was zobaczyć na żywo :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry