Widok

*...*WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 392*...*

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam nadzieje, że nie pomyliłam numerku :)
Już się przenoszę :))
odnosnie tych rejsow na Hel - po jakim czasie sie z niego wraca? Bo bilet przypuszczam kupuje sie w 2 strony i jest ograniczony czas "bycia" na Helu.

my bardzo chcielismy pojechac gdzies w polske na jakies kabarety ale niestety w tym terminie nic nie ma :(

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
o znalazlam szczegoly :P
http://komunikacja.trojmiasto.pl/tramwajwodny.php

a ja się w starym zasiedziałam :)

o mam miejsce i impreze :) rozmawialam przez tel z moimi rodzicami, powiedzieli ze z nami pojada tez :)

fajnie moze byc:http://www.zamek.malbork.pl/pl/cennik/indexc.php#swiatlo

tu jest ulotka tramwaju z Gdyni
http://www.zkmgdynia.pl/images/tw_ulotka pl en de.pdf
uwielbiam Malbork :) po zamku mogłabym chodzić godzinami, codziennie :)

Niektórzy Caes. albo tak lubią samochód albo są tak leniwi, że nawet do sklepu za rogiem jadą autem.
Ja nie chcę być kierowcą, lubię podziwiać widoki, jak mam ochotę to pospać, poczytać. Ale nawet od jazdy samochodem jako pasażer wolę pociąg (bo szybciej i wygodniej), autokar (bo jakoś tak fajnie).

Niestety w niedzielę musiałam przyznać sama przed sobą, że oto mojemu mężowi przydałby się samochód, ale mam nadzieję, że nie okaże się to konieczne.

Już chyba się przyzwyczaiłyście, że taka trochę inna jestem :)
Czasem przez tą inność czuję się jak bohater. Nasz ubiegłoroczny wypad do Karpacza, wycieczki które sobie urządziliśmy - widziałam obłęd w oczach jak można to było zrobić bez auta. Normalnie jakbyśmy dokonali czynów niemożliwych.
wlasnie caes. a wyscie przypadkiem ostatnio tam nie byli :)?

ja tez się zasiedziałam w poprzednim watku. czas sie tu przeniesc:) my na helubylismy 2 lata temu i strasznie sobie speiklam twarz- takie mam wspomnienia:)
Ludzie szybko, zdecydowanie za szybko, przyzwyczajają się do wygody. Mój Luby należy do kategorii jednej i drugiej - uwielbia swoje auto i jazdę nim za kierownicą i jest leniwy - do sklepu za rogiem woli jechać autem :) Ja z kolei wolę się do sklepu przespacerować, nawet do tego na drugim końcu miasta, autobusy mnie nie przerażają i mogę jechać kolejką na koniec świata, ale musiałabym podróżować wtedy chyba sama... :)

Oleńka, byliśmy :)

o mamo, ale mnie dopadła senność, czas na kawke i to mocną :)
Ja mile wspominam autokary od czasów dzieciństwa. Gdy jechałam do moich kuzynek zawsze był to autokar 9:20 kierunek: Białystok i teraz obojętnie gdzie jadę, a gdy tylko jadę autokarem przypominam sobie tą małą dziewczynkę, która jedzie do kuzynek.
cześć Dziewczyny witam się przy kafce, niestety nie na długo. poczytałam watki Janka na weselniku, jak zwykle są świetne :) szkoda, że nie mam czasu bo bym pewnie swoje trzy grosze wtrąciła. szkoda tylko, że w niektórych znowu wyzwalają agresję, czasem mam wrażenie że część forumek traktuje weselnik jako miejsce wyładowania negatywnych emocji i że jest tych negatywnych emocji w nich dużo - a przecież powinno być właśnie odwrotnie...

Kochane trzymam kciuki za zdrowie Waszych Rodziców, no i oczywiście Twojej psinki Niezapominajka. będzie dobrze!
Na wspominki mi się zebrało, to znaczy że trzeba wrócić do dokumentów.
kurcze, jak mi zimno:(( zaraz się wściekne!!grrrr
Kropusia ja Ci powiem, że samochód bardzo ułatwia życie, ale też często zniewala. ja na szczęście chyba się nie dałam, nie jest dla mnie problemem zostawienie go w domu, poza tym bardzo chętnie chodzę pieszo i często wiele osób się dziwi, czemu np. zostawiłam auto tak daleko, albo czemu nie wybrałam się autem dokądś tam. bardzo się z tego cieszę, że tak potrafię i sama chcę :)
korki na Hel to jest masakra, z drugiej strony z tymi biletami na tramwaj wodny też, nigdy jeszcze żadna moja próba popłynięcia nim nie zakończyła się sukcesem. pociąg jest chyba najlepszy, choć niewątpliwe tramwaj wodny najprzyjemniejszy :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry