Widok

*...*WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 392*...*

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie jakaś nowinka komputerowa:)

Zaraz się zbieram do domku. Jutro już nie będę sobie mogła pozwolić na tak częste udzielanie.

A zapomniałam powiedzieć, że z byłej firmy męża właśnie DZIŚ mają zamiar wysłać mu korektę pita. W zasadzie powinien być wdzięczny, bo mogli to zrobić np. 30 kwietnia.
Martus no wiem :) ale coz trzeba to trzeba ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Kasia, ja się cieszę, co więcej - wykorzystuję to z zimna krwią ;)) ale pewnie uśmiech mi zejdzie jak się wyda jaki ma w tym cel ;))

olenka - trzeba, trzeba - Wy też się zaszyliście - pewnie z komunikacją nie za wesoło - a nie wszędzie da się dojść - a jeśli się da - to najczęściej nie ma pogody aby się w ogóle chciało chodzić...
noooooooo :) ja mam autobus do wiekszej miejscowosci co 2h :D :P dobrze ze jest dobre auto....
no ale sa tez plusy mieszkania na wsi, wszyscy sie znaja i owieczki mam pod nosem, co nie ladnie budza co rano ;)

Ja tymczasem zbieram się do wyjścia bo pociąg czeka:))
my nie mamy owieczek - bo za ogródkiem mamy pole a nie łączkę... ponoć ziemniaki na nim rosną - a my głupki cały czas kupujemy ziemniaki ;P
miłej podróży Kropusia :)) papa

olenko - kiedy zaczynasz szukać pracy na wyspach?
Mar-chew pod koniec maja. zaczne od tego co najbardziej mnie interesuje czyli dzieciaki, chcialabym pracowac jako opiekunka :)

dziewczyny - czy ja jestem ślepa - czy właśnie zniknął nasz wątek?
ja złożyłam aplikacje do szpitala... hehe;P praca gorzej płatna niż moja obecna... ale na bank nie tak bardzo stresująca... mój K. się ze mnie śmieje - że od razu mogłam pielęgniarka zostać jak moja mama ;P
2h

no ja z moim wyksztalceniem polonistycznym to za duzo tam nie zdzialam :P no nie wiem, na poczatek wezme co bedzie...zeby sie gdzies zahaczyc,a potem sie zobaczy.

ja się tak zahaczyłam, że się odhaczyć nie mogę...
mam nadzieje, ze na wyspach szukaja opiekunek, kiedys za dobrych czasow takich ogloszen byla masa...teraz to nie wiem...w sumie to nawet nie mam pojecia ile sie zarabia.. ale grunt, ze bym moooooooze robila to co kocham...

opiekunka do dziecka chyba najlepiej nie zarabia - ale w sumie zależy co Ci się trafi... są tutaj ludzie bardzo zamożni - którzy tylko abyś posiedziała z dziećmi potrafią płacić 10Ł za godzinę... ale jak ktoś się takiej rodziny uczepi to raczej nie puści... więc takie rarytasy ciężko znaleźć. Można być też opiekunką do dzieci niepełnosprawnych - i tutaj zależy od ośrodka... od minimum do 8Ł... podobnie jeśli chodzi o osoby starsze...
napisąłyście dzisiaj tyle, ze ni mogłam skończyć czytać. U mnie cały cały czas prace i ciągle mnei z netu wywala, dlatego niewiel dziś napisałam.
Oleńka odnosnie polonistyki, ostanio sie zastanawiałam, jak poprawnie powinno sie mówić: idę na chrzest, czy idę na chrzciny?
Nie mam pewności, mam swoja teorię, ale ciekawa jestem co Ty na to.
ja polonistką nie jestem - ale mam ochotę pofantazjować ;P wydaje mi się, że bardziej poprawna jest wersja idę na chrzciny - ale może być tak, że obie są poprawne...
Kaś mnie się wydaje, że obie formy są dopuszczalne..ale może się mylę..hmm... choc jak sie tak zastanawiam to moze jednak ide na chrzciny...

a marta co do pracy to powiem ci szczerze, ze mnie bedzie satysfakcjonowala i najnizsza krajowa :) grunt zeby w ogole cos miec :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry