Widok
opiekunka do dziecka chyba najlepiej nie zarabia - ale w sumie zależy co Ci się trafi... są tutaj ludzie bardzo zamożni - którzy tylko abyś posiedziała z dziećmi potrafią płacić 10Ł za godzinę... ale jak ktoś się takiej rodziny uczepi to raczej nie puści... więc takie rarytasy ciężko znaleźć. Można być też opiekunką do dzieci niepełnosprawnych - i tutaj zależy od ośrodka... od minimum do 8Ł... podobnie jeśli chodzi o osoby starsze...
napisąłyście dzisiaj tyle, ze ni mogłam skończyć czytać. U mnie cały cały czas prace i ciągle mnei z netu wywala, dlatego niewiel dziś napisałam.
Oleńka odnosnie polonistyki, ostanio sie zastanawiałam, jak poprawnie powinno sie mówić: idę na chrzest, czy idę na chrzciny?
Nie mam pewności, mam swoja teorię, ale ciekawa jestem co Ty na to.
Oleńka odnosnie polonistyki, ostanio sie zastanawiałam, jak poprawnie powinno sie mówić: idę na chrzest, czy idę na chrzciny?
Nie mam pewności, mam swoja teorię, ale ciekawa jestem co Ty na to.
Kaś mnie się wydaje, że obie formy są dopuszczalne..ale może się mylę..hmm... choc jak sie tak zastanawiam to moze jednak ide na chrzciny...
a marta co do pracy to powiem ci szczerze, ze mnie bedzie satysfakcjonowala i najnizsza krajowa :) grunt zeby w ogole cos miec :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
a marta co do pracy to powiem ci szczerze, ze mnie bedzie satysfakcjonowala i najnizsza krajowa :) grunt zeby w ogole cos miec :)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...