Widok

...:::WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 430:::...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam się i zapraszam do nowego wątku :)

Kropusia niezłe z tymi genami ;))
ale moja Mama też mogła obawiać się teściowych genów, a chyba udało się bez ich większego wpływu ;)

Caes nawet jeśli Ty to dwie Kasie (ja bym powiedziała, że max 1 i 1/3;)) (bo Kasia faktycznie drobniutka jest) to masz zupełnie inny typ figury i moim zdaniem jest ona w sam raz :))

Izulucha, musisz dać znać przed kolejnym przyjazdem i jakieś spotkanko zorganizujemy, fajnie by było :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I Wy też będziecie mieli taką pogodę :)))
byłoby miło... :) pan w radiu mówił właśnie, że idzie cieplejsze... polarno-morskie powietrze... ale to polarno-morskie... wcale dobrze nie brzmi :D

no to fajnie - że w pracy tak miło przywitali młodą małżonkę:))
przypominam sobie jak to było u mnie i faktycznie - ciężko na początku uzmysłowić sobie - że jesteś już ŻONĄ!!!!! ale szybko się przyzwyczaisz:)))
a co do pogody - to nie jest najważniejsze - u mnie też było słabo:))
Caes. pamiętaj o zestawie pierwszej pomocy, czyli igła, nitka i agrafki, mi się przydały agrafki :)). Jakiś puder, błyszczyk też sie przyda :). Buty na zmianę (ja swoje zmieniłam po 1 w nocy), plastre na pęcherze

Najlepsze że zapomniałam odpiąć trenu, jak szliśmy do pałacu opatów i jak z niego wychodziliśmy, cały czas miałam podpięty.
Caes. od wczoraj załatwiam ci ładną pogodę:)
Kasia, dobrze, że mi przypomniałaś, bo ja już zapomniałam o konieczności posiadania takiego magicznego zestawu! :)

Hihi dobre z tym trenem :)) Ale i tak było pięknie, nikt na pewno tego nie zauważył :) Ja nie :))

dzięki Kropusia, dzięki! :) bardzo liczę na Twoje możliwości! :))

ja to sie zastanawiam jak mam zorganizowac poczestunek w pracy po slubie bo my tu nie mamy jako takiej sali konferencyjnej czy cos w tym stylu. Kazdy siedzi w pokoju i srednio jest gdzie zapraszac a kuchnia malusia. Moze pokroje tort i rozniose na talerzykach co? Macie w tym doswiadczenie? ;-)
Makuszka u mnie w pracy brak też takiego miejsca. Ja roznoszę ciasto i tort do każdego pokoju na dużym talerzu + małe talerzyki, do tego kawa i herbata, kto co chcę, to chcę zrobić, ale z doświadczenia wiem, że wiekszość sama sobie zrobi w swoich kubkach i filiżankach :))
czesc :)

czesc kasia- jeszcze raz napiszę, ze przepieknie wyglądałaś, suknia piękna! przepraszam,ze nie podeszłąm, ale wstyd mi było- tak ubrana byłam nieodpowiednio.

mam nadzieje, że jeśli relacje będziesz wysyłała mailem, to mnie nie zapomnisz:) a podrozy poślubnej nie planujecie poki co?
Zakochana, dzięki,że byłaś :)
Relacje napiszę w naszym wątku, ale zdjęcia wolałabym wysłać mailem do chętnych :)).
Podróży poślubnej nie palnujemy póki co :))
Rodzice się śmieją,że nam SPA zafundują bo już się wnuków doczekać nie mogą - hihihihi :))

2h :)
No w końcu mam chwilę (chyba, ze zaraz ktoś zadzwoni), zeby coś więcej napisać.
Kasiu - jeszcze raz - bo wczesniej nie dałam rady - Wszystkiego Najlepszego, bądź szczęśliwa.
Zora, ty w pracy czy juz na zwolnieniu? I jak tam Helenka? Coś mówiła ostatnio o swoich forumowych ciociach :)?
Jadwisia ty to masz zdrowie tak po nocach z tymi tłumaczeniami siedziec. Ja o 22.00 juz lulu robię.
Izulucha, jak Twój bąbelek sie czuje? Bo jak Ty to trochę wiemy.
No i została mi Ceas - będe trzymac kciuki!
witam sie,

Kasiu, super, ze udalo sie wszystko.

ja pamietam, ze tez nie dochodzilo i ciazyla mi obraczka na poczatku...ja chyba po roku zaczelam mowic opowiadajac cos, ze ja z mezem itp...tak to zawsze po imieniu...ja pamietam, ze w pracy to mi zrobili impreze, mialam powywiesznae takie napisy just married...i moj szef przygotowal ciasto i prezent dla mnie: ramka na zdjecia plus szampan z dwoma kieliszkami...generalnie ramek do zdjeci dostalismy mnostwo wlasnie od Anglikow, chyba moja slabosc do ramek...

a tak mam duzo pracy, bo jednak strajk bedzie i wszystcy bedziemy krocej pracowac plus z dojazdem bedzie koszmar...
Dzięki Kaś :))
Nie ujęłam Zakochanej i Makuszki, ale myśle, ze sie nie obraża - póki co nie są tak zajmujące jak pozostałe dziewczyny :) To żart oczywiście.
hej dziewczyny

Kasiu jestes przesliczna dziewczyna i wygladalas po prostu zjawiskowo!!! bylam zachwycona.. wszystkiego dobrego jeszcze raz :*

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
kas, dziekuje nie narzekam. dzidzia rosnie, bo juz brzuszek widac...zadnych problemow jak na razie brak z dzidzia...teraz pod koniec czerwca mam badania na cukrzyce...w lipcu usg( mysle, ze umowie sie tak w polowie)...czekam na wyniki testu PAPPA, ale przeziernosc wyszla ok, wiec raczej wszystko bedzie dobrze...no i zaczynam planowac wydatki, co kupic itp. mniej wiecej wozek juz mamy, teraz czekamy na promocje...
Kaś, trzymaj, trzymaj, przyda się ;)

Oleńka, jak tam sprawa z męża pracą? Mam nadzieję, że wszystko skończyło się dobrze?

Kaś nie wypominając, ale jest jeszcze ktoś kogo pominęłaś.

caes. no w sumie nie wiem. T twierdzi, ze jest ok, ale kto go tam wie, moze po prostu nie chce mnie martwic... zobaczymy...dzieki, ze pytasz :*

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry