Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 545

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego już weekendowego wątku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzień dobry koleżanki :) mam do was pytanko, pilnie muszę wydrukować ulotkę, ale nie umiem za bardzo sobie poradzić z jej projektem, czy któraś zna się tym i mogłaby mi pomóc przygotować taką ulotkę? sama stworzyłam coś w Paint ale nie wygląda to zbyt profesjonalnie
oj Karolinka to marsz na zwolnienie i tym razem bardziej dbaj o siebie :)
dziewczyny dzięki - ogólnie ok choć jak wyszłam ze szpitala miałam więcej siły i się nie oszczędzałam za bardzo no i teraz już 2 tyg. po, a ja zaczynam źle się czuć, brzuch mnie znów boli jak zaraz po operacji, rany się goją, ale z jednej strony źle mi zszyli bo złapali tak grubo skórę i mam taką grudę wielką, brzuch wciąż lekko opuchnięty, kręgosłup mnie boli i tam gdzie miałam wkłuty wenflon?! no i jakaś taka słaba jestem, jutro ide do ogólnego lekarza po dalsze zwolnienie bo nie czuję się na siłach by iść w środę do pracy
*Kaś
sorki za małą literkę :)
łoj kaś ale coś poważnego z tym tv?
ja włączyłam sobie skoki i oglądałam pierwszą rundę robiąc obiad. kusi mnie obejrzenie drugiej, która się przed chwilą zaczęła, ale mam pracę kurde no! :)

a jaką książkę przeczytałaś?
Podbijam troche wieczornie, chociaż do rana i tak pewnie spadniemy na n-ta stronę. Chciałam pooglądać coś w telewizji, bo ksiązkę przeczytałam i nie mam nowej a tu klops - telewizor zepsuty.
Cześć Karolina, jak Twoje samopoczucie?
cześć Karolcia! :) jak tam się czujesz??

właśnie wysłałam wreszcie te poprawione teksty, został mi jeszcze jeden, ale dużo przyjemniejszy niż tamte na szczęście :)
witajcie dziewczyny jestem dziś u rodizców więc i mam możliwość skorzystania z netu :)
a Izulucha faktycznie pisałaś, że przez te badania jedziesz później do Polski...
mi miesiąc temu stuknęły dwa ;)
mi w lipcu tego roku stuknie 3 lata na forum :)

A wiecie co, odkryłam własnie, ze w piatek minął rok od momentu jak sie zalogowałam na tym forum - alez ten czas ucieka, nawet sie nie obejrzę a juz kolejny rok mija.
no wiec mam zolnienie na caly tydzien i czym predzej mam sie udac do laryngologa ;( wzielam tabletki i teraz chwilke poleze a potem znowu do lekarza...milego dzionka dziewczyny ;)
czesc,

u nas leje i leje...
weekend ok, bylam na babyshow itp, a tak to maz mial wlamanie do jednego z sam.firmowych, nic nie ukradli a byly mat.budowlneplus kilka maszyn, ale drzwi nie mielismy ubezpieczonych, bo van jest stary itp...
jadwisiu, blanka ma wizyte w szpitalu 17 marca, wiec do Pl wybieram sie po tym czasie , ale w pt idziemy na kotrole , a za tydzien nastepne szczepienie...
Kasiu, zycze zdrowka dla meza i pieska...
no to prawda, że w zimie mniej zleceń. ale chyba już wiosna idzie, dziś tak pięknie świeci słońce, choć prognozy mówiły co innego. mam nadzieję, że tak zostanie, bo od razu mam humor lepszy od tego słoneczka.

ps. jeszcze nie skończyłam sprawdzać ;)
A u mnie cisza i spokój - kurde neich ta zima sie skończy, bo jak tak dalej pójdzie to na chleb nie zarobię.
witam poniedzialkowo. moj maz ma dzis urodziny i na szczescie zazyczyl sobie prezenty wieczorem bo ja jednego jeszcze nie wydrukowalam a drugiego nie kupilam i byloby bubu jakby chcial rano. cos strasznie nie zorganizowana jestem w tym roku.
a poza tym w czwartek do gdanska i wiem ze sie planujecie spotkac, bardzo bym chciala ale tak sobie napchalam lekarzy, a tylo jestesmy 3 dni,ze nie dam rady.milego dnia wszystkim pomimo poniedzialku
Ja-dwisia dzięki :)
Kaś u mnie przez weekend papierki się chyba rozmnażają bo biurko mam już pełne ;)
dzień dobry :)

Kasia, fajnie, że wróciłaś :) dużo zdrówka dla pieska, już teraz na pewno będzie dobrze!
i dla Męża też :) mój Mąż też przeziębiony i też się nie daję zarazić, przynajmniej na razie ;)

Asiiek, miłego dnia i zdrówka też.

muszę sprawdzić dwa tłumaczenia przed wysłaniem, odwlekałam to jak mogłam, bo tego naprawdę nie lubię, ale już teraz naprawdę muszę. odezwę się, jak wyślę :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry