Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 573

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
To chociaż raz ja pierwsza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj karolla to miałaś... maam nadzieję, że wszystko będzie ok :)
witam Was dziewuchy po dlugim czasie :) :) nie odzywalam sie bo dzialo sie umnie tyle, ze normalnie szkoda gadac. Ostatnie 2 tygodnie to jakis koszmar :( maż moj pojechal do lekarza bo sie zle czul, i tego samego dnia zostawii go w szpitalu a w nocy go cieli .. potem zatrzymali go z podejrzeniem chroby Leśniowskiego-Crohna...ja tez nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje :( na szczescie po tych 2 tygodniach wypuscili go do domu...ale i tak nie wiedza co mu do konca jest, takze miec chorego meza w domu to normalnie gorzej niz z dzieckiem :) i trzeba go pilnowac na kazdym kroku, zeby diety przestrzegal... :)

dzis jade do mojego pana doktorka na usg...i tak wlasnie sobie zdaje sprawe, ze zostalo mi juz bardzo malo czasu... jakos nie moge sobie wyobrazic, ze za chwile mały robal bedzie juz z nami :)
ok, ja się żegnam... jadę po koleżankę i jedziemy na zakupy:) także papa
Dr Brzóska
i do lekarza przy okazji idziesz? I bardzo dobrze! ;-) Mam nadzieję, że Cię uspokoi.
A do kogo idziesz?
Jeszcze u siebie - miałam przylecieć specjalnie na rozprawę, którą mi odwołano - ale skoro mam już bilety i wolne to czemu nie przylecieć?
mi w sumie tak
Cześć Wam!

Marchew, to ty jesteś teraz w PL czy jeszcze u siebie? Szkoda, że w piątek Cie nie będzie. Chyba, że jednak w czwartek sie umowimy? Pasowałoby Wam zołzy?
Ja lubię na koty popatrzeć i pobawić się z nimi maksymalnie 5 minut - jakoś tak nie przepadam za tymi zwierzakami...
zakochana to ja jestem w swojej Pusi i nie je zdradzę :)
a teraz śpi jak zabita - chyba wykończyła ją jej nocna przygoda...
oj znam ja takie osoby, które kata nie chciały a później takie zakochane w swoich domowych potworkach...
walerka - rozważam taką opcję... wszystko zależy od tego co usłyszę w czwartek... pieniądze i dojazdy to już jest sprawa drugorzędna...
no ja też! a wiecie co, nie mówiłam wam, my też mamy mieć kotka od lipca jak na dobre osiądę w swojej wsi, już się urodził, to kotka i daliśmy jej imię Stefani, dla przyjaciół Stefa, ale ja kota nie chce i straszę męża, że będzie z nim w garażu mieszkał hi hi
Szkoda, że jej foty nie strzeliłam - hehe... ciekawe jak długa miauczała pod tymi drzwiami nim ją usłyszeliśmy...
prosze przestac z jedzeniem bo to za wczesnie.
Marchew a moze jednak sie zdecydujesz na prowadzenie ciazy tu u Polskiego lekarza, wiem ze to troche dojazdow ale na North Acton byla bardzo fajna babka. jak poszlam na konsultacje wtedy to mnie bardzo fajnie potraktowala.
Iza mam do ciebie sprawe a raczej dwie napisz do mnie maila bo zglupialam i nie wiem gdzie mam pisac.
Haha, chciałabym zobaczyć tego kota tak przemoczonego! :D
niedobre..bo w końcu zołzy hehe
Asiiek - jeszcze dodam, że ma sierść półdługą więc wyglądała generalnie jak mokry mop ;P albo jakby z jeziora wyszła...
narobiłyście mi smaka niedobre, ale ja bym zjadła sałatkę grecką i pyszniutkiego ogóreczka małosolnego :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry