Widok
witam Was dziewuchy po dlugim czasie :) :) nie odzywalam sie bo dzialo sie umnie tyle, ze normalnie szkoda gadac. Ostatnie 2 tygodnie to jakis koszmar :( maż moj pojechal do lekarza bo sie zle czul, i tego samego dnia zostawii go w szpitalu a w nocy go cieli .. potem zatrzymali go z podejrzeniem chroby Leśniowskiego-Crohna...ja tez nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje :( na szczescie po tych 2 tygodniach wypuscili go do domu...ale i tak nie wiedza co mu do konca jest, takze miec chorego meza w domu to normalnie gorzej niz z dzieckiem :) i trzeba go pilnowac na kazdym kroku, zeby diety przestrzegal... :)
dzis jade do mojego pana doktorka na usg...i tak wlasnie sobie zdaje sprawe, ze zostalo mi juz bardzo malo czasu... jakos nie moge sobie wyobrazic, ze za chwile mały robal bedzie juz z nami :)
dzis jade do mojego pana doktorka na usg...i tak wlasnie sobie zdaje sprawe, ze zostalo mi juz bardzo malo czasu... jakos nie moge sobie wyobrazic, ze za chwile mały robal bedzie juz z nami :)
prosze przestac z jedzeniem bo to za wczesnie.
Marchew a moze jednak sie zdecydujesz na prowadzenie ciazy tu u Polskiego lekarza, wiem ze to troche dojazdow ale na North Acton byla bardzo fajna babka. jak poszlam na konsultacje wtedy to mnie bardzo fajnie potraktowala.
Iza mam do ciebie sprawe a raczej dwie napisz do mnie maila bo zglupialam i nie wiem gdzie mam pisac.
Marchew a moze jednak sie zdecydujesz na prowadzenie ciazy tu u Polskiego lekarza, wiem ze to troche dojazdow ale na North Acton byla bardzo fajna babka. jak poszlam na konsultacje wtedy to mnie bardzo fajnie potraktowala.
Iza mam do ciebie sprawe a raczej dwie napisz do mnie maila bo zglupialam i nie wiem gdzie mam pisac.