Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 573

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
To chociaż raz ja pierwsza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam do nowego :)
mi ginka mówiła, ze obojeteni jakiego dnia cyklu...za drugim razem zrobiłam 5 dc i wynik taki sam jak poprzedni wiec to nie ma zanczenia ;)
no to jest to samo. moze ginekologiem zostane :-)
no to przylatuje do gdanska 30.06, mam ta wizyte u ginekologa endokrynologa zamowiona od 6 miesiecy to skorzystam, plus powinnam kolo tego dostac okres to sobie badania porobie. nie moge dosc kiedy sie bada prolaktyne, wyczytalam ze kiedykolwiek, 2-4 dzien cyklu i 21 dzien cyklu i jestem glupia
luteine brałam do wczoraj przez całe 2 tyg. od IUI
walerka - dobrze napisałaś... poza tym duphaston działa rozkurczowo...
jak luteina, sztuczny progesteron ale lepszy (chyba ze pomylilam nazwy, co tez jest mozliwe), na ewentualne podtrzymanie, a ja to taka niestety pesymistka i lubuje sie w lekach. mam nadzieje ze nic nie bedziesz potrzebowac
a na co jest ten duphaston? czemu myślisz, że mogę go potrzebować?
Karolina moze jednak testuj, bo moze potrzebujesz duphaston, akurat w twoim przypadku to lepiej wczesnie wiedziec.
ja dalej nie weim czy lece do pl
Cześć!

No to trzymam kciuki za Ciebie! :D
nie... boję się hi hi; test już kupiony, ale czeka do niedzieli albo soboty - zobaczymy :) korci mnie już strasznie bo przynajmniej gdyby się nie udało no najadłabym się na maksa przeciwbólowych i przynajmniej bym tak nie stękała, a tak się męczę, ale może warto :)
oj Karolcia może boli z innego powodu :)
a będziesz testowac??
hejka :) a ja dziś po pracy jadę do "chaberka" oglądać welony z przyjaciółką :) u mnie dziś 2 tyg. po IUI i wszystkie objawy na @ zresztą coraz silniejsze z każdą godziną, w ogóle cały czas mnie wszystko boli, ja już jestem taki przypadek p.t. "z bólem za pan brat"
dobry ;)
Hello, hello! ;-)

Miłego i szybkiego dnia życzę!!!
Karolla to mialas. teraz zajmij sie soba bo malo czasu juz ci zostalo a potem to troche bedziesz miala duzo na glowie. mam nadzieje wszystko bedzie ok z mezem.
Gratulacje dla siostry. Jezu jak to dawno bylo, chyba jestem stara :-)

Ja wlasnie debatuje z soba,przylatywac do Polski na poczatku lipca czy nie. mam wizyte u ginekolog endokrynolog, zamowiana pol roku temu bo sie ciezko do niej dostac i nie wiem czy jest sens czy nie. siedze i dumam. bilety nie sa tanie, musze brac urlop ale tez moze fajnie byloby zasiegnac dodatkowej opini na temat tej mojej tarczycy i innych dolegliwosci.

a do tego cisnienie fatalne oczka mi sie same zamykaja, kawa nie pomaga.

chcialabym was poznac osobiscie, moze kiedys jak przyjade uda nam sie spotkac.
oo to gratki dla niej :)
Racja Karolla, oj racja!

Siostra mi się właśnie obroniła, dwie 5 z wyróżnieniem!! :D
dzieki :) bedzie dobrze , musi byc :) ale w tych czasach przez ciagly stres,zabieganie to mozna normalnie takie chorobska złapac... jednak dopiero jak juz jest po fakcie to czlowiek mysli o zdrowiu a nie przed...bo wychodzimy z zalozenia, ze mnie to nie dotyczy... takze moje przesłanie na dzis to " dbajmy o nasze zdrowko poki jest czas " :D :D :D
Karollla, szybkiego powrotu do zdrowia Twojemu mężowi życzę! Kurczę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! :)
no w końcu sie pojawiłaś ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry