Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 573

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
To chociaż raz ja pierwsza :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wszyscy mi wróżą dziewczynkę - tylko mąż i jego rodzina upiera się, że chłopak - mi to jest zupełnie obojętne - byle było wszystko dobrze...
A ja mam ochotę na rybkę w ziołach prowansalskich zapiekaną :D

Mar-chew, już niedługo będzesz tulić swojego bobaska... Musisz myśleć, że będzie dobrze!
No! Bilety mamy już zarezerwowane...
a nam w ogóle kotka wczoraj z domu uciekła... Jak małżon próbował ja przytargać do domu to go pogryzła... o 3.30 usłyszeliśmy miauczenie pod drzwiami... była mokra bo całą noc padało... ale normalnie nie wiem co jej odwaliło... mam nadzieję, że to nie była ruja ;/
Słyszałam, że koty czasami tak mają - uciakają i idą swoją drogą...
hehe wyobraziłam sobie jak ona musiała wyglądać..skoro całą noc lało hihi
narobiłyście mi smaka niedobre, ale ja bym zjadła sałatkę grecką i pyszniutkiego ogóreczka małosolnego :)
Asiiek - jeszcze dodam, że ma sierść półdługą więc wyglądała generalnie jak mokry mop ;P albo jakby z jeziora wyszła...
niedobre..bo w końcu zołzy hehe
Haha, chciałabym zobaczyć tego kota tak przemoczonego! :D
prosze przestac z jedzeniem bo to za wczesnie.
Marchew a moze jednak sie zdecydujesz na prowadzenie ciazy tu u Polskiego lekarza, wiem ze to troche dojazdow ale na North Acton byla bardzo fajna babka. jak poszlam na konsultacje wtedy to mnie bardzo fajnie potraktowala.
Iza mam do ciebie sprawe a raczej dwie napisz do mnie maila bo zglupialam i nie wiem gdzie mam pisac.
Szkoda, że jej foty nie strzeliłam - hehe... ciekawe jak długa miauczała pod tymi drzwiami nim ją usłyszeliśmy...
no ja też! a wiecie co, nie mówiłam wam, my też mamy mieć kotka od lipca jak na dobre osiądę w swojej wsi, już się urodził, to kotka i daliśmy jej imię Stefani, dla przyjaciół Stefa, ale ja kota nie chce i straszę męża, że będzie z nim w garażu mieszkał hi hi
walerka - rozważam taką opcję... wszystko zależy od tego co usłyszę w czwartek... pieniądze i dojazdy to już jest sprawa drugorzędna...
oj znam ja takie osoby, które kata nie chciały a później takie zakochane w swoich domowych potworkach...
a teraz śpi jak zabita - chyba wykończyła ją jej nocna przygoda...
zakochana to ja jestem w swojej Pusi i nie je zdradzę :)
Ja lubię na koty popatrzeć i pobawić się z nimi maksymalnie 5 minut - jakoś tak nie przepadam za tymi zwierzakami...
Cześć Wam!

Marchew, to ty jesteś teraz w PL czy jeszcze u siebie? Szkoda, że w piątek Cie nie będzie. Chyba, że jednak w czwartek sie umowimy? Pasowałoby Wam zołzy?
mi w sumie tak

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry