Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 597

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jako stara zołza pozwoliłam sobie założyć nowy wątek- weekendowy :)
Zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć Wam!!!

Walerko - kurcze, zawsze musi być jakiś powód do zmartwień. Ale wierzę, że wszytsko jest w porządku. Kolejne badanie pewnie wykaze, że wszystko jest ok.

Sbj - co to za lekcje z uczniami? Jesteś nauczycielką?

Marchew - jesteś? Czy w nocy pojechałaś rodzić?

Miłego dnia!
to nie tyle ze jest mala bo sie jeszcze miesci w dolnej normie tylko ze nie urosla pomiedzy usg tyle ile powinna, tka jakby nagle zatrzymal sie jej wzrost calkowicie i to jest niepokojace.
troche sie uspokoilam ,nic nie moge zrobic tylko siedziec i czekac na sobote zeby zobaczyc czy urosla mala.
walerko ja wierze, ze badania potwierdza ze wszystko jest dobrze...mocno tule
witam się i ja; rozumiem, że Mar-chew nadal "jedna"? moja imprezka "18" się super udała, goście zachwyceni byli konkursami chcieli jeszcze, ubaw był po pachy, ja płakałam ze śmiechu kilka razy :)
w sumie to nie wiadomo..bo sie nie odzywa..to moze juz sie rozpakowała :)
walerko - będzie dobrze - nie martw sie na zapas - bo dzidzia wyczuwa stres.

michałowa - tak jestem nauczycielem fizyki i informatyki i pracuję obecnie w szkole średniej ( znaczy sie teraz na zwolnieniu lekarskim), ale akurat znajomych dzieci przygotowuję do egzaminu gimnazjalnego, właśnie mam 1,5 h na zarobienie obiadku bo potem przychodzi dwóch uczniów.
jestem, jestem - tylko spałam...
Walerko - w sumie Cię rozumiem, ja jak tylko dowiadywałam się, że coś jest nie tak to już płakałam... ale Ty się nie stresuj - musi być dobrze i tyle!
Sbj - wow! Szacun! Dla mnie przedmioty ścisłe to czarna magia ;-).

Marchew - przykro mi, że Hania nie chciała wyjść w ten weekend.
wyjdzie jak będzie gotowa - mam tylko nadzieję, że nie skończy się wywoływaniem porodu...
fajnie Karolinko, że imprezka się udała :)
Sbj - że Ci się jeszcze chce tak ganiać...
ja sie troche uspokoilam, zajelam czyms inym, jak ja sie ciesze ze mam prace bo chyba bym oszalala siedzac w domu i rozwazajac.
z pozytywnych wiadomosci dostalam promocje, bardzo sie ciesze, troche wiecej pieniazkow i ostatnio dowiedzielismy sie ze moj maz dostanie z pracy tydzien platnego urlopu na okazje urodzin naszego dzieckam, na co nie liczylismy wiec tydzien wiecej z nami.
Walerko, trzymam mocno kciuki za Was... Nie denerwuj się tylko! Wiem, że łatwo się mówi, ale postaraj się... Stres nie jest dla Was wskazany... Będzie dobrze, musi być! ;*

Karolina, cieszę się, że impreza się udała :)

Mar-chew, no co Ty wyrabiasz, przecież miałaś rodzić?! ;P

Sbj, szacun! Ja tam średnio się lubiłam w szkole z przedmiotami ścisłymi! ;D
Podbijam na dzisiejszy dzień!

Dzień dobry! :))
Hejka!
Sijle Ty spac nie mozesz??
Jakoś tak od 5 rano bujam się po domku... Więc wychodzi an to, że nie mogę ;P
łooo matko...ja sie dzisiaj z łózka zwlec nie mogłam..no i zaspałam do pracy hihi
brzydka pogoda u mnie...pada, wieje brrr...no i zapowiadaja snieg juz niedługo....musze dzisiaj skoczyc wymienic oponki bo tak jakos czasu nie było wczesniej
no ja też się witam, ja to ledwo teraz daję radę wychodzić z łóżeczka, tak mi się nie chce, dobija mnie ta pogoda, nic mi się nie chce... czas projektować stoisko na targi, a ja nie mam ani ochoty ani koncepcji
asiiiek - oponki koniecznie - ponoć w tym tygodniu ma padać

dziewczyny dzięki, jakoś tak wyszło, ze zawsze lubiłam przedmioty ścisłe.

Karolinka, Silje, nikt chyba nie lubi tego deszczu, no chyba, że moja córka, która dumnie pod parasolem do przedszkola szła - mi też nie chciałoby się wstawać.

Ja wczoraj przecholowałam z bieganiem po sklepach i nadmiarem pozostałych wrażeń i pół nocy miałam skórcze i myślałam, że już rodzę.

Miłego zapłakanego dnia :)
mnie normalnie dobija ten deszcz, jutro się wybieram do miasta - dla zdrowia psychicznego, ale jak na złość ma być jeszcze gorsza pogoda!

kurde wiecie normalnie nic mnie nie cieszy, zaczęłam kupować prezenty, entuzjazm był, ale na chwilę, mało zleceń mam teraz więc też dół, no i te targi mnie przerażają strasznie, nie wspomnę o tym, że nawet gotować mi się nie chce, a jeść muszę i to dużo teraz - chyba mam jesienną deprechę
oj Karolina to chyba dopada wszystkich...ja jestem teraz na etapie łóżkowym ;) tzn wogole bym z niego nie wychodziła

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry