Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 597

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jako stara zołza pozwoliłam sobie założyć nowy wątek- weekendowy :)
Zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie w pracy nie zapuszaczaja ale duzo moich znajomych, troche przekornie u nas bo to miedzy innymi na nasze pensje idzie bo pracuje dla organizacji charytatywniej. czy ciekawa to nie wiem czasami mam dosc i wbrew pozorom duzo powtorek tych samych rzeczy wiec jak kazda inna. lubie ja a to najwazniejsze.
a co do tego zapuszczania wasow to ciekawa historia jak to sie zaczelo. dla niewtajemniczonych listopad jest miesiacem gdzie panowie zapuszczaja wasy a ludzie placa im za to - pieniadze ida na walke z rakiem prostaty, a zaczelo sie to od 3 braci z nowej zelandii ktorzy chcieli zapuscic wasy ale chyba glupio im bylo ot tak, to stwierdzili ze rak prostaty to taki meski rak i wasy tez - to zrobia to w ramach akcji charytatywnej, zebrali 500 dolarow a obecnie, pare lat pozniej na calym swiecei ludzie zebrali w zeszlym roku 25 milionow
ja ten założyłam :P
Mi się też nie chce, za bardzo zapracowana jestem ;P
mi się nie chce - dzisiaj to ja nawet z łóżka nie wstałam :)
jak już proponujesz - to może założysz? ;P
A tak w ogólę, to któraś może założyłaby nowy wątek, co??
Ok, super ;) Będę czekała na maila od Ciebie... :)
tylko patrzeć jak nam dzieciaczków będzie w wątku przybywać :)
dziękuję dobrze choć znów mnie coś łamie i mięśnie i stawy bolą, ale poza tym ok :) projekt kolejnych stron albumiku też już mam dla ciebie, powinnam ci jutro wysłać mailem :)

acha, walerka ja chyba nie wiem do końca o co chodzi bo jakoś nie doczytałam, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze, na pewno bo nie ma innej opcji :)
Aaaaa, 3h...
Ojjj, dzień pracowity i energiczny miałaś ;)) Karola, a jak się czujesz?
he he no tak jak mnie nie było pół dnia to już o mnie gadają :) koleżanki drogie nie zamilkłam na temat wycieczki tylko udaję, że nie wiem o co chodzi :)

byłam sobie w Gdyni, załatwiłam co trzeba, przed chwilą była siostra z rodzinką - nawet udało mi się szybko gofry upiec czym sprawiłam ogromną radość siostrzeńcom także pożyteczny dzionek miałam

jeszcze muszę zaprojektować zaproszenie na chrzest, zrobić zastrzyk i to będzie na dzisiaj wsio :)
No Mar-chew, za takie stwierdzenie, to tak średnio widzę gotowanie dla Ciebie :P
to ja nie jestem wścibska ;P
Silje - jak już się zabierzesz za to gotowanie to dla mnie też możesz zrobić:P ja za Ciebie do pracy nie pójdę - ale będę bardzo wdzięczna - o ile się nie zatruję ;P
oj to ze nie trzeba gotowac to wielki plus :)
To jednym słowem Niezapominajce trochę się upiekło ;) Niezapominajko, jakbyś zechciała za mnie do pracy iść, to ja mogę za Ciebie gotować, nawet dwa dania + deser ;P

Asiiek, jak Ty jesteś wrażliwa i w ogóle, to wiesz co... phii, szkoda gadać :P
no coz Sijle tak to juz jest :P
czyli jednak pozadny remont...bo robisz prawie wszystko :)
Najgorszy jest remont łazienki, przeżyłam to 4 lata temu, nigdy więcej :) Jedzenie zawsze można zamówić, ale wykąpać sie już nie pójdziesz do sąsiadów, coś strasznego, takiego kombinowania przy myciu się nie chciałabym już nigdy przeżyć. Nie moge sobie wyobrazić, że jednak są jeszcze domy, gdzie cała rodzina kąpie się w misce, to przerażające.
W tym całym bałaganie cieszy mnie jedno...przez czas trwania remontu jesteśmy zdani na zamawianie obiadków, więc nie będę musiała stać przy garach po pracy :)
No zmiany nie takie duże, tylko albo aż zrywanie tapety, cekolowanie i malowanie oraz położenie kafli :) Mam nadzieje, że pójdzie szybko i sprawnie. Mam teraz w jednym pokoju wszystkie szafki z kuchni i całe wyposażenie, nawet nie wiedziałam, że mam tyle telerzy, miseczek, szklanek, kieliszków, pudełek i innych pierdółek. Połowy ani razu nie użyłam :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry