Widok
Walerko, trzymam mocno kciuki za Was... Nie denerwuj się tylko! Wiem, że łatwo się mówi, ale postaraj się... Stres nie jest dla Was wskazany... Będzie dobrze, musi być! ;*
Karolina, cieszę się, że impreza się udała :)
Mar-chew, no co Ty wyrabiasz, przecież miałaś rodzić?! ;P
Sbj, szacun! Ja tam średnio się lubiłam w szkole z przedmiotami ścisłymi! ;D
Karolina, cieszę się, że impreza się udała :)
Mar-chew, no co Ty wyrabiasz, przecież miałaś rodzić?! ;P
Sbj, szacun! Ja tam średnio się lubiłam w szkole z przedmiotami ścisłymi! ;D
ja sie troche uspokoilam, zajelam czyms inym, jak ja sie ciesze ze mam prace bo chyba bym oszalala siedzac w domu i rozwazajac.
z pozytywnych wiadomosci dostalam promocje, bardzo sie ciesze, troche wiecej pieniazkow i ostatnio dowiedzielismy sie ze moj maz dostanie z pracy tydzien platnego urlopu na okazje urodzin naszego dzieckam, na co nie liczylismy wiec tydzien wiecej z nami.
z pozytywnych wiadomosci dostalam promocje, bardzo sie ciesze, troche wiecej pieniazkow i ostatnio dowiedzielismy sie ze moj maz dostanie z pracy tydzien platnego urlopu na okazje urodzin naszego dzieckam, na co nie liczylismy wiec tydzien wiecej z nami.
walerko - będzie dobrze - nie martw sie na zapas - bo dzidzia wyczuwa stres.
michałowa - tak jestem nauczycielem fizyki i informatyki i pracuję obecnie w szkole średniej ( znaczy sie teraz na zwolnieniu lekarskim), ale akurat znajomych dzieci przygotowuję do egzaminu gimnazjalnego, właśnie mam 1,5 h na zarobienie obiadku bo potem przychodzi dwóch uczniów.
michałowa - tak jestem nauczycielem fizyki i informatyki i pracuję obecnie w szkole średniej ( znaczy sie teraz na zwolnieniu lekarskim), ale akurat znajomych dzieci przygotowuję do egzaminu gimnazjalnego, właśnie mam 1,5 h na zarobienie obiadku bo potem przychodzi dwóch uczniów.
walerka a ile waży Twoja mała, że Cię to tak martwi?? Bo ja też się martwiłam o wagę o cały czas.
Marchew - muszę to sprawdzić, bo generalnie przez ostatnie dwa miesiące jadłam miód codziennie, bo cały czas byłam przeziębiona - więc generalnie pobudki miałam inne. Może za mało jadłam jeśli chodzi o wzrost płodu lub w nieodpowiednim terminie, ale to dość ciekawy temat.
Mała nie zwracała od południa, ale teraz na wieczór dostała gorączkę.
Marchew - muszę to sprawdzić, bo generalnie przez ostatnie dwa miesiące jadłam miód codziennie, bo cały czas byłam przeziębiona - więc generalnie pobudki miałam inne. Może za mało jadłam jeśli chodzi o wzrost płodu lub w nieodpowiednim terminie, ale to dość ciekawy temat.
Mała nie zwracała od południa, ale teraz na wieczór dostała gorączkę.