Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 597

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jako stara zołza pozwoliłam sobie założyć nowy wątek- weekendowy :)
Zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
brzydka pogoda u mnie...pada, wieje brrr...no i zapowiadaja snieg juz niedługo....musze dzisiaj skoczyc wymienic oponki bo tak jakos czasu nie było wczesniej
łooo matko...ja sie dzisiaj z łózka zwlec nie mogłam..no i zaspałam do pracy hihi
Jakoś tak od 5 rano bujam się po domku... Więc wychodzi an to, że nie mogę ;P
Hejka!
Sijle Ty spac nie mozesz??
Podbijam na dzisiejszy dzień!

Dzień dobry! :))
Walerko, trzymam mocno kciuki za Was... Nie denerwuj się tylko! Wiem, że łatwo się mówi, ale postaraj się... Stres nie jest dla Was wskazany... Będzie dobrze, musi być! ;*

Karolina, cieszę się, że impreza się udała :)

Mar-chew, no co Ty wyrabiasz, przecież miałaś rodzić?! ;P

Sbj, szacun! Ja tam średnio się lubiłam w szkole z przedmiotami ścisłymi! ;D
ja sie troche uspokoilam, zajelam czyms inym, jak ja sie ciesze ze mam prace bo chyba bym oszalala siedzac w domu i rozwazajac.
z pozytywnych wiadomosci dostalam promocje, bardzo sie ciesze, troche wiecej pieniazkow i ostatnio dowiedzielismy sie ze moj maz dostanie z pracy tydzien platnego urlopu na okazje urodzin naszego dzieckam, na co nie liczylismy wiec tydzien wiecej z nami.
wyjdzie jak będzie gotowa - mam tylko nadzieję, że nie skończy się wywoływaniem porodu...
fajnie Karolinko, że imprezka się udała :)
Sbj - że Ci się jeszcze chce tak ganiać...
Sbj - wow! Szacun! Dla mnie przedmioty ścisłe to czarna magia ;-).

Marchew - przykro mi, że Hania nie chciała wyjść w ten weekend.
jestem, jestem - tylko spałam...
Walerko - w sumie Cię rozumiem, ja jak tylko dowiadywałam się, że coś jest nie tak to już płakałam... ale Ty się nie stresuj - musi być dobrze i tyle!
walerko - będzie dobrze - nie martw sie na zapas - bo dzidzia wyczuwa stres.

michałowa - tak jestem nauczycielem fizyki i informatyki i pracuję obecnie w szkole średniej ( znaczy sie teraz na zwolnieniu lekarskim), ale akurat znajomych dzieci przygotowuję do egzaminu gimnazjalnego, właśnie mam 1,5 h na zarobienie obiadku bo potem przychodzi dwóch uczniów.
w sumie to nie wiadomo..bo sie nie odzywa..to moze juz sie rozpakowała :)
witam się i ja; rozumiem, że Mar-chew nadal "jedna"? moja imprezka "18" się super udała, goście zachwyceni byli konkursami chcieli jeszcze, ubaw był po pachy, ja płakałam ze śmiechu kilka razy :)
walerko ja wierze, ze badania potwierdza ze wszystko jest dobrze...mocno tule
to nie tyle ze jest mala bo sie jeszcze miesci w dolnej normie tylko ze nie urosla pomiedzy usg tyle ile powinna, tka jakby nagle zatrzymal sie jej wzrost calkowicie i to jest niepokojace.
troche sie uspokoilam ,nic nie moge zrobic tylko siedziec i czekac na sobote zeby zobaczyc czy urosla mala.
Cześć Wam!!!

Walerko - kurcze, zawsze musi być jakiś powód do zmartwień. Ale wierzę, że wszytsko jest w porządku. Kolejne badanie pewnie wykaze, że wszystko jest ok.

Sbj - co to za lekcje z uczniami? Jesteś nauczycielką?

Marchew - jesteś? Czy w nocy pojechałaś rodzić?

Miłego dnia!
melduneczek w nowym zołzowatym wątku ;)
chyba rozmawiam sama ze sobą ;)
noc była spokojna, więc dzisiaj poszła do przedszkola.
A ja zaraz do lekarza - małe zakupy, później szybko przygotować canneloni na obiadek, lekcje z uczniami, rytmika z małą i nadejdzie 18 i czas przygotowania do snu.l
walerka a ile waży Twoja mała, że Cię to tak martwi?? Bo ja też się martwiłam o wagę o cały czas.

Marchew - muszę to sprawdzić, bo generalnie przez ostatnie dwa miesiące jadłam miód codziennie, bo cały czas byłam przeziębiona - więc generalnie pobudki miałam inne. Może za mało jadłam jeśli chodzi o wzrost płodu lub w nieodpowiednim terminie, ale to dość ciekawy temat.

Mała nie zwracała od południa, ale teraz na wieczór dostała gorączkę.
ja staram sie nie martwic ale to tak latwo powiedziec. kopie i to rowno wiec przynajmniej to jest dobre.
my mielismy srednio zajety weekend ale milo i mialam czas na poobiednie drzemki.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry