Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 612

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!

Zapraszam do nowego wątku! :)

Karolinka, ależ Ty się namęczysz Dziewczyno :*
Pyszotko, fajnie, że do nas zajrzałaś :)
Asiiek, no ja też niestety mam przebje z dentystami, niestety trafiłam na tych mało odpowiednich, narazili mnie na koszta, jeszcze zęby źle zrobili i na dodatek boli. Niedługo jadę do Białegostoku do swojego dentysty! O! :) Przerażają mnie trochę koszta wizyty ale coż poradzić, jak mus to mus...

A gdzie podziały się Michałowa, Mar-chew, Izulucha, Walerka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć dziewczyny :)
hejka!
no tak ciepło sie zrobiło to zoły powyłaziły na lezaczki i maja nas zapracowanych gdzies haha

Oj tak Daeria z dentystami to zazwyczaj sa jaja...ja chodze do mojej kolezanki wiec sie o nic nie martwie i nie skasuje mnie tak duzo...ostatnio pokazała mi zdj zeba chłopaka mojej kuzynki, po leczeniu kanałowym lekarz zostawił narzedzie i co dupa trzeba było zab zab usunac bo ono zblokowalo sie w kanale..normalnie masakra wrr
ej no chyba sobie jaja robicie!! zadnych wpisów od rana????
Sijle jak Twoja dieta? ja od poniedziałku sie warzywkuje i 1 kg na boku ;)
ja cały dzień na dworze, popieliłam truskawki i mega się opaliłam i właśnie przyszły fotki, które 40 szt. było gratis - jedna forumka wysyłała link, super w takim fajnym pudełeczku, warto było :)
o kurcze to fajnie,,ja tez mam mase zdj do wywołania ale zawsze zabraknie czasu ;/
mogę ci wysłać linka do tej firmy jak chcesz :)
chce chce ;)
Cześć wieczornie :)

Bardzo proszę Marchew, Ize, Michałową, Walerke, Kasie o podpisanie listy obecności, bo tak jak za dawnych czasów za karę ciacho będziecie stawiać jak się spotkamy :P
Oczywiście Jadwisiu, Caes, Kropusiu, Kaś, Floraska, Zakochana na Was tez czekamy i nie myślcie, że forumowe zołzy dadza Wam spokój :)
Och tak mi się na wspominki zebrało i mam nadzieję, że mam dobrą pamięć i nikogo nie pominęłam.

Karolnika zazdroszczę opalania, ech ja taka blada jestem :(, a jak świeci słoneczko to ja akurat w pracy siedzę, kurcze, a w niedziele na komunie ide to troche koloru, by się przydało.

Michałowa podejrzałam zdjęcie Lenki, słodko bawi się girkami, nic tylko całować taką fajną panienkę. Kurcze niedawno się widziałyśmy, a na zdjęciu widać, że urosła i troche chyba przybrała na wadze.
Cześć Wam!
Oj postraszyłaś tym ciastem, to stwierdziłam że się odezwę ;-).
Ja jestem, czasem wpadam żeby przeczytać co u Was, ale często czasu mam mało. Teraz tak pięknie, że jestem non stop z Lenką na dworze. A wieczorem to tyle do zrobienia. Doba jest za krótka.

Niezapominajko - no Lenka zdecydowanie masy nabrała ;-). Zgodnie z poleceniem pediatry dawałam jej kaszkę, którą mała wprost wciągała - no i są efekty. Poza tym ostatnio Lenka ma duży apetyt i non stop chce jjeść.

Ja jestem ciekawa co z Marchew. Dawno sie nie odzywała, również w grudniowych. Mam nadzieję, że wszystko ok.

Karolka - zdrowia! Trzymam kciuki, żeby pomogło. I wyślij mi też maila.

Trzymajcie się baby! Ja zbieram się do spania, bo zmęczonam strasznie. A jutro rano teściowa nawiedza nas do niedzideli ;-/, trzeba będzie być na baczność. No cóż muszę przeżyć.
No też się zastanawiam gdzie nasza Marchew się podziała, troche juz się nieodzywała, a to do niej niepodobne, no nic musimy czekać.

No tak na spotkaniu mówiłaś też, że musisz podtuczyć małą i widać, że Lenka prawdziwych fałdek nabrała :) Super, że mała ma apetyt.
Michałowa no to życze, aby pobyt teściowej przebiegł bezproblemowo i w miare przyjemnie :)
dziewczyny tym co chciały linka wysyłam, ja wczoraj tak opaliłam ręce i dłonie, że jestem zachwycona he he, ale dziś już chyba takiej pogody nie będzie :)
dzieki Karolina ;)
oo i pomału sie zołzy odzywaja ;) to czekamy na reszte
Witam,

Jak niezapominajka wzywa to sie odzywam ;-)

ja przyjezdzam 28 maja na 2 tyg. do Gda, wiem, ze Marchew, tez i mam nadzieje, ze u niej ok.oczywiscie jestem na tak na spotkanie, ale ustalcie gdzie i kiedy, to sie dostosuje...w sumie powinnama byc bardziej mobilna w pierwszym tyg. niz w drugim...

u mnie po staremu , sporo pracy, do tego niestety w tej ciazy mam cukrzyce i jestem na diecie itp i b.duzej kontroli, raczej na porod SN nie mam szans, do tego moj glowny szef przestraszyl sie,a sadze, ze cukrzyca rozwinela sie przez stres w pracy. bo schudlam juz 7kg...

napisze pozniej, bo zaraz wychodze bo mam spotkanie z polozna...
i zapaomnialam, Karolina , zdrowka zycze itp,

Michalowa, mozesz sprobowac tez Sinlac podawac aby podtuczyc...Lenke, ale jak je zwykle kaszki to ok...a je juz sloiczki i czy to zastepuje jej juz posilek jeden ....
Iza dbaj o siebie!

Ja też jestem chętna na meeting.

Iza - Lenka już ponad miesiać wciana słoiczkowe jedzonko. Bardzo jej smakuje. Ale cycem nadal nie wzgardzi. Ogólnie dużo je te moje dziecię, ale jakoś nie widać po niej ;-).
dzięki dziewczyny ja już dobrze się czuję :) Asia dzięki za fotki, ja właśnie wróciłam od znajomej ze wsi i robię babci zaproszenia na "80" urodzinki :)
karola nie ma za co ..fajna sprawa z ta stronka....dzisiaj zamowie sobie fotoksiazki, bede je robiła z kazdej naszej podrozy bedziemy mieli fajna pamiatke na stare lata haha
Cześć Dziewczynki :-) Chwila moment i juz nowy wątek...

Karola ja też proszę o link do tej stronki ze zdjęciami mail w profilu-z góry dzięki :-)

Mam nadzieję,że Mi też uda się z Wami spotkać i poznać,bo czuje się jakbym weszła w grupę, która bardzo dobrze się zna,a Ja odludek :-(
pyszotka wysłane :) ja właśnie się bawię w Boba Budowniczego, składam regał który dostałam od siostry po bąkach, ale kiepsko mi idzie he he
Cześć :)

Cieszę się Iza, że chociaż Ciebie przyciągnęłam :)

To teraz czekamy na wiadomość od Marchew kiedy ona będzie w Polsce i wtedy ustalimy jakiś termin, który będzie większości pasowała, bo i tak pewnie wszystkim sie nie dogodzi. Jesli termin będzie ustalony z chociaż tygodniowym wyprzedzeniem to ja oczywiście jak zawsze sie dostosuje :)

Dziewczyny, a teraz zaskakująca wiadomość...
... spóźnia mi się @ 4 dni :D Jesli nie pojawi się do soboty to robię test :)
jak mam stawiac to sie odzywam.

brak czasu, oczy na zapalki i tez staram sie byc na dworzu jak najdluzej.
Julka kochana ale daje czasami popalic, ma lepsze i gorsze dni.

do tego maz pracuje duzo i jest pozno wiec staram sie ja przetrzymac zeby chociaz ja do lozka polozyl a to sie czasami zle konczy bo jest za bardzo zmeczona. no i ja caly dzien sama, teskno mi za nim

ogolnie ok.

iza - uwazaj na siebie, nie jest tak zle z cukrzyca, nie przytyjesz przynajmniej, da sie zyc. kiedy masz polowkowy?
hejka!

oj Walerka wspolczuje, ze chłopek tak duzo pracuje..no ale juk mus to mus..

Ja tez czekam na info o terminie spotkania..chciałabym Wasw końcu poznac zołzy sasasa ;P

Karola jak Ci idzie z tym regałem?
Niezapominajka to zaciskam mocno kciukasy co by @ sie nie pojawiła :D
jak to mi siostra napisała "ale z***ałaś regał" wiec chyba z***ałam, a pozatym cześć nie mam dziś humoru
to co Ty z nim zrobiłas? :)

Sijle a gdzie Ty sie podziewasz??
Justyna!!!! Trzymam mocno kciuki za 2 grube krechy!!!! Ale by było fajnie ;-).
Witam wieczornie :)

Ale tu cicho przy piątku było...szkoda gadać :)

Niestety testowania nie będzie, bo dostałam okres. Troche mi smutno, ale i tak szczerze mówiąc nie liczyłam na to, że tak szybko i łatwo nam się uda. No i miałam rację.

Byłam dziś na zakupach, bo chciałam sobie cos kupić na Komunie, ale jakoś nic szczególnego nie rzuciło mi się w oczy i będę musiała wygrzebać coś z szafy. Kupiłam sobie sandałki i mam nadzieję, że wkońcu zrobi się ciepło i będę miała okazje niedługo je ubrać.

Miłego weekendu dziewczyny :*
hej,

Niezapominjako, nastepnym razem i nie poddawac mi sie...

z \\Blanka ok, jest wszystko czysto, ale jaki ryk byl przy mierzeniu cisnienia zerwala wszystko z siebie i nie mogli zmierzyc ale ok...

a i Blanka bedzie miala siostre , maz zdecydowal ze imie bedzie Nell, zobaczymy czy zostanie...ja sie ciesze, bo nie ukrywam ze ja wolalam dziewuche...
Hej :)

Iza super, że będzie dziewczynka, trzy babki w domu mąż oszaleje ze szczęścia, a Wy będziecie miały przewagę :) Dobrze, że Blanka ok, zdrówka dla Ciebie i córeczek :*

My jutro jedziemy na Komunię, mam nadzieje tylko, że nie będzie padać.
łoooo matko nikogo tu nie ma???????? oj oj oj
Iza gratuluję drugiej córeczki :) Ja też się zmagam z cukrzycą i jestem na diecie.
Pozdrawiam wszystkie zapracowane :))
a ja mam doła totalnego, mam taki zastój w firmie że nie wiem co robić, niby sezon już się zaczął a ja mam 5 umów podpisanych, zaczynam się załamywać, nie wiem już co robić, chciałabym inwestować w nowe rzeczy, ale za co? tak chciałam mieć firmę, a tu nawet rok nie minął, a ja mam dość...
Karolinko glowa do gory, poczatki sa ciezkie, jestem pewna ze sie rozkreci.

Iza gratuluje cory, beda mialy fajnie dziewczyny, zawsze chcialam miec siostre.
Cześć!

Podbijam na dzisiaj z 12stej strony, ojjj, nieciekawie robi się w naszym wątku, same pustki... :(

Iza, gratuluję córeczki - świetna wiadomość!

Witaj Kasiu, a Ty jak się czujesz? :))

Walerko, a co u Was, jak Juleczka? :)

Kurczę, a Mar-chew jak nie było tak nie ma - martwię się o nią! :(
Hejka! oj tak pusto sie tutaj robi...
Daria jak Twoja dieta? Ja znowu jem normalnie...chyba nigdy nie schudne..
cześć dziewczyny ja za dużo nie pisze mnie dół mnie trzyma cały czas... mega mnie dołuje całe moje życie
oj Karolina nie mozesz tak dołowac bo sie wykonczysz...to nic dobrego..kazda z nas ma lepsze i gorsze dni..trzeba wierzyc, ze w koncu dla nas tez zaswieci słoneczko ;)
Cześć!

Iza super wiadomość!

Cholerka ja też się martwię o Mar-chew. Nie ma jej strasznie długo. Nie zagląda nawet do grudniowych mamuś. Czy ma któraś z was do niej kontakt? Może napiszcie do niej wiadomość z pyt. czy wszystko ok.?

Karolka - nie dołuj się! Dlaczego dołuje Cię Twoje życie? Zobacz jak dużo masz dziewczyno! A niedługo będziesz szczęśliwą mamą! Myśl pozytywnie!
dzieki za gratulki,

ja jutro do szpitala, a dzis sie zwalniam, bo tez czuje sie nie tak...

wlasnie gdzie jest Marchew, a moze czaruje??

Karolina, prosze myslec pozytywnie...

pzdr

ps.widzialm zdjeicia Julkii Walerki, slodziaka z niej i chyba do tatusia bardziej podobna ;-)
podobna do tatusia? wykapany tatus, moze usteczka ma moje. porownywalismy zdjecia jak bylismy mali. wrzucilabym zdjecia ale ostatnio udalo mi sie sciagnac trojana razem ze zdjeciem i troche sie boje.
zastanawiam sie czy mam Marchew na facebooku ale chyba nie, jak znacie imie i nazwisko to ja wyszukajcie i tam puscie wiadomosc moze tam zaglada.
wlasnie chce na FB ja dorwac....

mialam nr tel, ale zmienilam aparat i polowe pogubilam niestety....
////////DO KAROLINKI 29/////
/
wahałam się czy do Ciebie napisać, wiem ,że tu często bywasz i są tu Twoje dobre znajome, ktore moze coś też doradzą, więc może parę słów. W tym roku 4 moje dobre znajome biorą ślub, szukały dekoratorki, pamiętałam Cię z weselnika i naprowadziłam na Twoją stronę i to forum w ogole.
Niestety nic z tego nie wyszło, poszły gdzie indziej bo przeraziły się tą limuzyną. Przepraszam jezeli Cie uraze,ale to auto to szczyt bezguścia, dzisiaj takim czymś sie nie jezdzi.a juz na pewno nie zrobią tego klienci na poziomie, na których na pewno Ci zalezy. Dziewczyny od razu z góry zalozyly,ze skoro promujesz taką kiczowatą limuzynę, to cala reszta Ciebie i dekoracji tez jest taka sama. Poza tym strona Twojej firmy wyglada dosyc amatorsko, teksty sa za długie, takie troche proste? za duzo prywaty( w stylu" moj pies nazywa się Pusia"...po co to komu?). Nie brzmi to ani troche profesjonalnie, ta jakbyś była troszke infantylna albo nie miała się komu wygadać. To sa wrazenie naprawde fajnych, wykształconych dziewczyn z jajem, żadnych hrabianek, po prostu normalnych babek, ktore dobrze chcą wydać swoją kase.
Moze to Ci sie przyda, mam nadzieje,ze nie odbierzesz tego zle, nie mialam tego na celu, szczerze Cie polecalałam, bo jestes sympatyczna.
Mam nadzieje,ze cos sie pozytwnie odmieni w tej branzy.
pozdrawiam- Dorota
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ciekawe co sie z nia dzieje..mam nadzieje, ze wszystko oki
ależ Dorotko tylko cztery? to słabo mnie polecasz, a sory ktoś normalny nie skreśla osoby/firmy na podstawie wpisu na stronie o kocie czy psie czy tego, że ma kiczowate auto na wynajem, a Limuzyna cóż no to chyba mam klientów bez gustu, którzy nie są na poziomie bo jednak ktoś chce nią jeździć wciąż, a poza tym ja jestem amatorką i jestem sobą co jak widać wielu przeszkadza, pozdrawiam i pozdrów wykształcone normalne koleżanki :)
KONKURENCJO,ODCZEPCIE SIE O KAROLINKI, TO JEST CZYSTY TALENT- PIĘKNA, ZGRABNA,PO LICENCJACIE, ZAZDROSCICIE JEJ I SIE CZEPIACIE.
TA LIMUZYNA TO KWINTESENCJA JEJ OSOBOWOŚCI.
WIDZICIE NA SUWACZAKU ILU MA CHĘTNYCH, ZOSTAŁO JUZ NIEWIELE WOLNYCH DNI- TYLKO CAŁY SEZON. CHYBA...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
karolinka wogle sie nie przejmuj, nie odpowiadaj bo nie warto
Że też są na świecie tacy zawistni, wstrętni ludzie...żal!

Też się martwię o Marchew i próbowałam ją zaczepić na fb, ale bez odzewu, kurcze mam nadzieje, że nic złego się nie dzieje. Marta czekamy na wiadomość!
Karolinka nie wolno Ci teraz myśleć negatywnie, głowa do góry!
Brrr wogóle ta pogoda człowieka dobija, jest tak szaro, zimno i ponuro, że się nic nie chce :( Gdzie ta wiosna i lato? No nic musimy czekać, wkońcu po każdej burzy i deszczu wychodzi słońce :)
Michałowa, ale nam się udało w tym samym czasie napisać post :P
nooo ;-). O tym samym pomyślałam ;-).

A pogoda ma już niedługo się poprawić. Nawet już jutro ma być lepiej.

Kto ma nr tel. do Marchewki? Zapytajcie czy wszytsko ok? Szkoda, że nie wzięłam od niej jak się widziałyśmy. Już nawet dziewczyny z wątku grudniowego zaniepokoiły się jej nie obecnością.
Mam numer Marchew od Karolinki, napisałam teraz do niej wiadomość, więc mam nadzieję, że sie odezwie i napisze, że wszystko u nich wporządku :)
ja tez jej napisalam na komorke ang...
ja na kom polską, więc nie wiem czy odbierze...
Cześć!

Podbijam wąteczek na dzisiaj!

Mar-chew, odezwij się, porządnie martwimy się o Ciebie!!

Miłego dnia Zapracowane, ja dzisiaj jadę na szkolenie... Ufff ;D
Hejka! tak. tak miłegfo dzionka dla wszystkich ;)
oj Marchew tyle zołz Cie przywołuje wiec musisz sie odezwac!
Sijle zazdroszcze szkolenia ja dzisiaj do 17 w pracy brr
uuuu, a tutaj cisza przez cały dzien? :(( Buuuu...
Hop! :D
Hejka :) właśnie wróciłam z wakacji :) eh, człowiek przez chwilę odpocząć nie może ;P niby dostęp do internetu miałam ale był taki kiepski, że z niego w ogóle nie korzystałam (bo się można było nerwicy nabawić ;P)
Myślałam, że się wyśpię - w końcu Hania pół nocy nie przespała - a ta już od 3 godzin gaworzy w łóżeczku - litości!
Kurcze, widziałam, że Oleńka straciła swoją fasolkę :( Czemu w ogóle coś takiego musi się nam kobietom przytrafiać :(
Hejka! no Marchew ale nas stresowałas my juz tu od zmysłow odchodzimy ..ehh Ty zołzo jedna!! ;P a masz niech Cie Mała pomeczy sasasa

Ale mamy dzisiaj piekna pogode mmm nic tylko lezaczek i sie poopalac ;)

Kurcze ja tez nie wiedziałam o Olence ;/

Mi tez dzisiaj łep peka laska z mojego rejonu jest w ciazy niedługo bedzie rodzic i chce oddac dziecko oj ciezki to był dzien pracy ;/
Cześć dziewczyny :)

Marchew jak dobrze, że wkońcu zajrzałaś! Jednak złośliwa zołza z Ciebie...jak mogłaś wogóle zostawić nas bez żadnej wiadomości na tak długo, nieładnie, a już nie wspomne o tym, że nic nam nie napisałaś o wakacjach. Kiedy będziesz w POlsce?, bo chcemy ustalić jakis termin spotkanka, jeśli nadal chętna jesteś :)

Oleńka bardzo mi przykro :( Trzymaj się ciepło :*
Jestem z Olenką całym sercem i myślami... :(

Mar-chew, zołzo Ty jedna, czarownico... My tu się martwimy, szukamy kontaktu, a Ty spokojnie wakacjujesz się - jakby nigdy nic... Okropna jesteś! ;P
dziękuję dziewczyny..ja do pracy ni echodzę teraz, do szkoły też nie mam siły..muszę wyleczyć zapalenie płuc...w poniedziałek do szpitala na zabieg....jak tylko się wszystko zagoi postaram się o fasolke :( przecież musi się udac...dziękuję, że o mnie pamiętacie.

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
przyznać się która to mnie wylogowała ;>
serio, nie pisałam Wam, że jadę na wakacje? dziwne... taka ze mnie chwalipięta i a takie wydarzenie przemilczałam?

Oleńko - pewnie, że się uda! Sprawdź sobie tylko wszystkie hormony, i różnego rodzaju choróbska i będzie dobrze :) Ja zaszłam w drugim cyklu po poronieniu (tylko, że u mnie nastąpiło samoistnie) i się udał (co prawda byłam na lekach podtrzymujących - i prawdopodobnie gdyby nie one też bym poroniła) - ale się udało :) I Wam też się uda, szczerze w to wierzę!
Hej!

Oleńko! Trzymaj się! Strasznie mi przykro i współczuję! ;-*

Marchew - ale ty jesteś okropna! Tak nas stresować! Chciałaś być w centrum zainteresowania, co? I żeby się nie pochwalić? Szok! To teraz się chwal...gdzie byliście i jak zniosła to Hania? I jak Ty odpoczęłaś z dzieckiem?
hejka!
oj tak dziewczyny maja racje..taka zołza i sie nie pochwaliła phi ;)

Olenka tule mocnoooo...
Hania zniosła to super :) Miała kilka gorszych chwil, ale generalnie była złotym dzieckiem :)
uff jak dobrze, ze nie wdała sie w matke haha ;P
czesc,

A ja myslalam, ze ta Grecja byla w marcu, a nie w maju....

ja w pracy, ale i pracuje w weekend...
przyzywczajam sie z dieta i kluciem, ale jest ok...

chcialam cos napisac, ale zapomnialam...

milego dnia , ja za 1h mam lunch
bo miała być w marcu - ale nie wypaliło...
Ale ta nasza Mar-chew tajemnicza... ;PP

Dzień dobry! :))
Dzień Dobry sobotnio :)

Ja właśnie piję kawkę i zastanawiam się co zrobić z tak "pięknym" weekendem ehhh, a były takie fajne plany, grill nad jeziorkiem, a pogoda jak zwykle dopisała na weekend :/
A mi tam pogoda odpowiada... Pracuję w weekend, także nie będę za mocno przeżywała ładnej pogody :P
Co tutaj tak cichooooo??
a u nas upal. tesciowie przyjechali, wzielam ich na ladny spacer.
jutro leniwy dzien mam nadzieje i moze uda mi sie troche podespac
Jeszcze 1,5h w pracy...
Heej!

Podbijam na dzisiaj, może któraś z Was, zechce mi potwarzyszyć? Dzisiaj też pracuję, blleeeee ;P
Co za dzień, chciałabym już iść do domu... :(
Czesc dziewczyny

tak przegladalam ostatnio forum i fajny watek zalozylyscie taki normalny:) wiec jakbyscie nie mialy nic przeciwko to chcialabym sie dolaczyc:)
w marcu poronilam nasze pierwsze dziecko w 9 tygodniu i tak naprawde dopiero doszlam do rownowagi psychicznej i widze swiatelko takze olenko czas leczy rany...
pozdrawiam serdecznie
wchodzę sobie zerknąć co u Izy a tu spotkała mnie nie miła niespodzianka
Karolinko, żalisz się że idzie Ci kiepsko z firmą ale na życzliwe zwrócenie uwagi strzelasz focha jak nastolatka, kobieto w interesach liczy się profesjonalizm, jeżeli ktoś Ci podpowiada co mu się nie podoba to analizujesz to na zimno i wprowadzasz poprawki albo i nie wg uznania, tym jak się zachowałaś niszczysz sobie wizerunek czytający to potencjalny klient od razu kombinuje - aha jak ja powiem że chcę inaczej to też mi strzeli focha, rezygnuję
nie traktuj takich słów w tym i moich jako ataku, spróbuj wyciągnąć jakąś naukę z tego dla siebie, może jakieś wskazówki, nie wszyscy ludzie to hieny które chcą Cię pożreć a zawsze warto wysłuchać i przeanalizować krytykę bo ta bywa konstruktywna, nie zawsze w trakcie jej odbioru ale po przemyśleniach
uważam że powyższe słowa o limuzynie nie były dość trafione, moim zdaniem każdy jeździ tym co lubi, wydaje mi się że chodziło raczej o dobór dekoracji, ten jest zły ale moim zdaniem raczej przaśny, może spróbuj wykonać coś eleganckiego - skromnego, minimalistycznego, z klasą, żeby każdy rodzaj klienta znalazł coś dla siebie
i zdecydowanie powinnaś zainwestować w stronę internetową, profesjonalną, przejrzystą, czytelną (bez wycieczek osobistych), z profesjonalnymi zdjęciami które pozwolą wydobyć piękno Twoich dekoracji
w dobie internetu i braku czasu strona internetowa to podstawa, a w tym biznesie nie może być jakaś tam strona tylko musi być bardzo dobra, bardzo, bardzo dobra
ja już to kiedyś Tobie pisałam w wątku o zaproszeniach Gabrysiowych, i pisałam to tak jak teraz z życzliwością, nie ze złością, nie po to żeby Cię wyśmiewać i ośmieszać, tylko żeby pomóc
przemyśl to na zimno, nie w emocjach, może zobaczysz że jednak warto by coś zmienić :)

Iza gratuluję drugiej córci, Nell to piękne imię :) Blanka będzie miała z kim lale przebierać, a i Tobie lepiej bo wykorzystasz ciuszki po Blance, ja dla swojego budrysa muszę wszystko nowe kupować, ale nie zamieniałbym go na babeczkę ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
hejka! a tu dalej cisza???
a bo pewnie wszystkie sie rozkrecaja po weekendzie.

u nas wiatr ze glowe urywa
u mnie poki co pogoda super..ale to co sie działo w nocy to normalnie masakra..burza, ze hoho ;/

no i poniedziałek mamy prawie z głowy ;) zawsze to blizej do weekendu haha ;)
ciekawe czy uda mi się dolecieć do Polski w sobotę? Rok temu wulkan, pokrzyżował mi plany ;/
ja w piatek wieczorem do Gdanska mam leciec ale juz mysle nad planem B czyli autokar:( ale oby nie, a ty Marchew dokad dokladnie?
Cześć wieczornie :)

Pogoda weekendowa jednak nie była taka zła, w sobotę narzekałam, a w niedziele ciepełko i piękne słonko. Pojechaliśmy na spacerek nad morze i na rybkę :)
Kurcze a ta dzisiejsza nocna burza i deszcz zniszczyły mi moje pelargonie na balkonie, mam nadzieje, że dojdą do siebie.

Dziewczyny co z naszym spotkaniem? Umawiamy się? Czy nie ma chętnych?
ja też do Gdańska... u mnie b to będzie zmiana rezerwacji ;P
właśnie, może spotkanie w najbliższą niedzielę? (o ile dolecę ;P) kto jest za, a kto przeciw?
Ja w sumie wstępnie mam niedzielę zaplanowaną, ale jeśli większości będzie pasować to postaram się coś wykombinować :) więc jestem za.
Iza chyba też w sobotę przylatuje do Polski...to czekamy na resztę zołz :)
Witam się wtorkowo! :))

No pogoda zaczyna nam się robić coraz ładniejsza i letnia :)) Muszę się trochę opalić, bo aż wstyd, taką jadną mam karnację - ale kurczę brak mi czasu nawet na to, aby skoczyć na solarium! ;D

Ja też chciałabym wybrać się na spotkanko, ale z moim grafikiem w pracy i weekendową nauką ciężko będzie ;/ buuuu...
Miłego dnia, Zapracowane! ;))
kiedy ja was w koncu poznam

bede w polsce latem to moze sie uda
a ja właśnie wymyśliłam sobie plan b:) samochód :) (to a propo mojego latu - który nie wiadomo czy się odbędzie)
no ja sie stresuje ze rodzice nie przyleca a tak sie nastawilam. glownie na to ze sie wyspie
Hej!

Przechlapane z tym pyłem wulkanicznym...

Dziewczyny, ja zawsze chętna na meeting...ale w najbliższą niedzielę nie dam rady. Jedziemy do moich rodziców nad jezioro z okazji Dnia Matki.

A do kiedy jesteś Marta?
No Walerka - jak przylecisz, to też się spotkamy ;-).
Hop!

Jest tutaj ktoś dzisiaj?? :)
ja jestem :) cześć :)
tak mnie jakoś naszło, by po całych wiekach nieobecności w wątku zajrzeć tutaj i zobaczyć co u Was słychać :) i widzę , że się dzieje... :) Iza - gratuluję drugiej córci :) Niezapominajka - trzymam kciuki za staranka o dzidziusia :) Michałowa - duża już masz dziewczynkę :) Marchew nadal czaruje... ;) Silje - Ty wciąż na pełnych obrotach Kasia - a Ciebie pozdrawiam ;)))

Oleńka - bardzo mi przykro...

a gdzie reszta starej załogi, zjawia się tu czasem? :) Kropusia? Jadwisia? żyjecie kobiety?

pozdrawiam :)

o hello caes - kiedy do nas wracasz? i, że ja niby czaruję? też mi coś ;P
Cześć Ceas! Ależ nam niespodziankę zrobiłaś! :)) Pisz co u Ciebie! :))

Ajj, Mar-chew, jak zwykle się wykręcasz ;P
Ha! muszę się pochwalić (w sumie nic nowego, powinnyście do tego przywyknąć;P), zrobiłam zakupy w next przez internet i zakupy przywiozła mi bardzo elegancka pani (nie jakiś zarośnięty, spocony koleś - mój mąż chyba by się obraził, za ten tekst;P)- normalnie poczułam się, jakbym zrobiła zakupy w bardzo ekskluzywnym sklepie... taka dygresja, w sumie bez sensu - ale jestem w takim szoku, że musiałam to gdzieś napisać... ;P
"zarośnięty, spocony koleś" - :)))

Mar-chew, uwielbiam Cię normalnie! :D
Toż to szok!!! No nie może być!!! Wszelki duch itd...!!! ;-) Nasza stara, poczciwa Ceas się odezwała ;-))).
To Ty żyjesz? ;-) Odezwij się jeszcze i daj znać co tam nowego. Jak się mieszka w nowym gniazdku i jak koszatniczki ;-)?

Marchew...chwalipięto! ;-)

No to co z meetingiem?
Witam wieczornie :)

Caes mam nadzieję, że wróciłaś na stałe, a nie tylko na chwilę, czekam na powrót czasów jak to my we dwie na zmianę wątki zakładałyśmy kilka razy dziennie :P

Marchew no tak forum to najlepsze miejsce na takie zołzy- chwalipięty :), na nas to już i tak nie robi wrażenia, ale uważaj na trolki :P, chociaż TY czarownica jesteś to Ciebie tu pewnie wszyscy sie boją :)

Ja oczywiście chętna na spotkanie! Tylko ustalmy datę :)
hahaha, to co znowu się w czwórkę spotkamy - a nie przepraszam, w 6?
no Kasia jeszcze była chętna, więc mam nadzieje, że nas podczytuje i napisze kiedy jej pasuje :) Ustalmy taką datę, żeby jak najwięcej nas było, chociaż wiadomo, że nigdy wszystkim się nie dogodzi :P
Pozatym no koniecznie czekamy na wiadomość od Izy, bo w sumie to czerwcowe spotkanko miało być głównie ze względu na nasze "Angielki" :)
Caes jeśli chodzi o starą załogę to niestety niewiele z nas zostało, a szkoda...Kropusia, Jadwisia, Floraska, Kaś, Stokrotka całkiem o nas zapomniały :(, ale nadal czekamy na wielkie powroty :)
dokładnie, przymniemy nasze zbłąkane owieczki...
Michałowa Gratulacje dla Mamy i Lenki :*
No właśnie, czekamy na info od pozostałych dziewczyn czy chcą się z nami spotkać.

Niezapominajko...oj Ty ciekawska ;-))). Widzę, że zajrzałaś do grudniowych. Dzięki! W sumie nie wiem czy jest czego gratulować...nie dość, ze wyłażą z bólem, noc nie przespana, to teraz zaczną się problemy. Trzeba będzie czyścić i pilnować co by zdrowe były. No i już dziś próbowała mi odgryźć sutka ;-))))))
No niestety karmienie z każdym następnym ząbkiem pewnie będzie sie stawać coraz mniej przyjemne, ale cóż zrobić Kochana Mamusia musi wszystko przetrzymać :)
No a co do mojej ciekawości to oczywiście musiałam zajrzeć i zobaczyć co słychać u Lenki i Hani :)
A widziałam tez Wasze zdjęcie i szczerze to napisałabym, że wyszłyście cudownie, no ale wiadomo na forum nie można za dużo słodzić, więc napisze, że Ty i Lenka razem wyglądałyście super :)
No nic, trzeba iść spać, bo jutro rano znowu trza wstać :/
Dobranoc dziewczyny :)
cześć dziewczynki :)

widzę, że dzisiaj jestem pierwsza, niczym za starych dobrych czasów ;)

co u mnie... w zasadzie nic, czym mogłabym się pochwalić ;) w mieszkanku mieszka się fantastycznie ;) czuję się jakbym mieszkała tam od zawsze, do dzisiaj każdego dnia cieszę się z niego, jakbym wczoraj się wprowadziła ;) a koszatniczki... no na razie nadal są, ale, że tak powiem, znikną razem z moim mężem ;)

buziaki, miłego dnia :)

koszatniczki juz o nich zapomnialam.

wszystkim mamom wszystkiego naj naj. musze sobie pozyczyc bo Julka za mala a maz nie wie ze dzis jest polski dzien mamy.
Ces witaj :)

Czyli jednak co podjeta decyzja, koszatniczki z lokatorem odchodzą? pozdrawiam cie :)
ojoj, Caes...takie poważne zmiany u Ciebie?
Może spotkasz się z nimi, co? A może inne "stare" zołzy dołączą? Fajnie by było.
Aaa i co z Izą? Jakoś długo się nie odzywa...jest już w PL?
nie, leci dopiero w sobotę rano - może się pakuje.. właśnie zołzy, dołączycie do naszego spotkania?
a termin w koncu ustalony??
chyba miało być 29... ale ja sama nie wiem czy będę...
Ojej, Caes! Ale się porobiło...
witam,

jutro rano lece, wiec 29 maja tak? tylko jeszcze gdzie i o ktorej hihi

ja zaraz do szpitala i mam wolne juz, wczoraj na 100% wyszla nam Nell hihi,

Ceas, witamy, przyznaj sie- koszatniczki sa super ;-)

generalnie jestem zaboiegana, szef mnie wkurza i musze pisac na HR i raczej po macierzynskim nie mam powrotu na pol etatu, wiec po Nowym Roku szukanie pracy....czegokolwiek w sumie....
Przydałoby się założyć nowy wątek, to która odważna? ;D
Ale ucichło w wątku...
jak mamy być z dzieciaczkami to może jakieś przyjazne miejsce? Tylko jakie?
oj powiedzialam za wczesnie
dostalam perfumy i zyczenia po polsku co jest wyczynem bo ani julka ani adrian po polsku nie mowia ani nie pisza

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry