Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 612

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!

Zapraszam do nowego wątku! :)

Karolinka, ależ Ty się namęczysz Dziewczyno :*
Pyszotko, fajnie, że do nas zajrzałaś :)
Asiiek, no ja też niestety mam przebje z dentystami, niestety trafiłam na tych mało odpowiednich, narazili mnie na koszta, jeszcze zęby źle zrobili i na dodatek boli. Niedługo jadę do Białegostoku do swojego dentysty! O! :) Przerażają mnie trochę koszta wizyty ale coż poradzić, jak mus to mus...

A gdzie podziały się Michałowa, Mar-chew, Izulucha, Walerka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pyszotka wysłane :) ja właśnie się bawię w Boba Budowniczego, składam regał który dostałam od siostry po bąkach, ale kiepsko mi idzie he he
Cześć :)

Cieszę się Iza, że chociaż Ciebie przyciągnęłam :)

To teraz czekamy na wiadomość od Marchew kiedy ona będzie w Polsce i wtedy ustalimy jakiś termin, który będzie większości pasowała, bo i tak pewnie wszystkim sie nie dogodzi. Jesli termin będzie ustalony z chociaż tygodniowym wyprzedzeniem to ja oczywiście jak zawsze sie dostosuje :)

Dziewczyny, a teraz zaskakująca wiadomość...
... spóźnia mi się @ 4 dni :D Jesli nie pojawi się do soboty to robię test :)
jak mam stawiac to sie odzywam.

brak czasu, oczy na zapalki i tez staram sie byc na dworzu jak najdluzej.
Julka kochana ale daje czasami popalic, ma lepsze i gorsze dni.

do tego maz pracuje duzo i jest pozno wiec staram sie ja przetrzymac zeby chociaz ja do lozka polozyl a to sie czasami zle konczy bo jest za bardzo zmeczona. no i ja caly dzien sama, teskno mi za nim

ogolnie ok.

iza - uwazaj na siebie, nie jest tak zle z cukrzyca, nie przytyjesz przynajmniej, da sie zyc. kiedy masz polowkowy?
hejka!

oj Walerka wspolczuje, ze chłopek tak duzo pracuje..no ale juk mus to mus..

Ja tez czekam na info o terminie spotkania..chciałabym Wasw końcu poznac zołzy sasasa ;P

Karola jak Ci idzie z tym regałem?
Niezapominajka to zaciskam mocno kciukasy co by @ sie nie pojawiła :D
jak to mi siostra napisała "ale z***ałaś regał" wiec chyba z***ałam, a pozatym cześć nie mam dziś humoru
to co Ty z nim zrobiłas? :)

Sijle a gdzie Ty sie podziewasz??
Justyna!!!! Trzymam mocno kciuki za 2 grube krechy!!!! Ale by było fajnie ;-).
Witam wieczornie :)

Ale tu cicho przy piątku było...szkoda gadać :)

Niestety testowania nie będzie, bo dostałam okres. Troche mi smutno, ale i tak szczerze mówiąc nie liczyłam na to, że tak szybko i łatwo nam się uda. No i miałam rację.

Byłam dziś na zakupach, bo chciałam sobie cos kupić na Komunie, ale jakoś nic szczególnego nie rzuciło mi się w oczy i będę musiała wygrzebać coś z szafy. Kupiłam sobie sandałki i mam nadzieję, że wkońcu zrobi się ciepło i będę miała okazje niedługo je ubrać.

Miłego weekendu dziewczyny :*
hej,

Niezapominjako, nastepnym razem i nie poddawac mi sie...

z \\Blanka ok, jest wszystko czysto, ale jaki ryk byl przy mierzeniu cisnienia zerwala wszystko z siebie i nie mogli zmierzyc ale ok...

a i Blanka bedzie miala siostre , maz zdecydowal ze imie bedzie Nell, zobaczymy czy zostanie...ja sie ciesze, bo nie ukrywam ze ja wolalam dziewuche...
Hej :)

Iza super, że będzie dziewczynka, trzy babki w domu mąż oszaleje ze szczęścia, a Wy będziecie miały przewagę :) Dobrze, że Blanka ok, zdrówka dla Ciebie i córeczek :*

My jutro jedziemy na Komunię, mam nadzieje tylko, że nie będzie padać.
łoooo matko nikogo tu nie ma???????? oj oj oj
Cześć :)
Iza gratuluję drugiej córeczki :) Ja też się zmagam z cukrzycą i jestem na diecie.
Pozdrawiam wszystkie zapracowane :))
a ja mam doła totalnego, mam taki zastój w firmie że nie wiem co robić, niby sezon już się zaczął a ja mam 5 umów podpisanych, zaczynam się załamywać, nie wiem już co robić, chciałabym inwestować w nowe rzeczy, ale za co? tak chciałam mieć firmę, a tu nawet rok nie minął, a ja mam dość...
Karolinko glowa do gory, poczatki sa ciezkie, jestem pewna ze sie rozkreci.

Iza gratuluje cory, beda mialy fajnie dziewczyny, zawsze chcialam miec siostre.
Cześć!

Podbijam na dzisiaj z 12stej strony, ojjj, nieciekawie robi się w naszym wątku, same pustki... :(

Iza, gratuluję córeczki - świetna wiadomość!

Witaj Kasiu, a Ty jak się czujesz? :))

Walerko, a co u Was, jak Juleczka? :)

Kurczę, a Mar-chew jak nie było tak nie ma - martwię się o nią! :(
Hejka! oj tak pusto sie tutaj robi...
Daria jak Twoja dieta? Ja znowu jem normalnie...chyba nigdy nie schudne..
cześć dziewczyny ja za dużo nie pisze mnie dół mnie trzyma cały czas... mega mnie dołuje całe moje życie
oj Karolina nie mozesz tak dołowac bo sie wykonczysz...to nic dobrego..kazda z nas ma lepsze i gorsze dni..trzeba wierzyc, ze w koncu dla nas tez zaswieci słoneczko ;)
Cześć!

Iza super wiadomość!

Cholerka ja też się martwię o Mar-chew. Nie ma jej strasznie długo. Nie zagląda nawet do grudniowych mamuś. Czy ma któraś z was do niej kontakt? Może napiszcie do niej wiadomość z pyt. czy wszystko ok.?

Karolka - nie dołuj się! Dlaczego dołuje Cię Twoje życie? Zobacz jak dużo masz dziewczyno! A niedługo będziesz szczęśliwą mamą! Myśl pozytywnie!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry