Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 612

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!

Zapraszam do nowego wątku! :)

Karolinka, ależ Ty się namęczysz Dziewczyno :*
Pyszotko, fajnie, że do nas zajrzałaś :)
Asiiek, no ja też niestety mam przebje z dentystami, niestety trafiłam na tych mało odpowiednich, narazili mnie na koszta, jeszcze zęby źle zrobili i na dodatek boli. Niedługo jadę do Białegostoku do swojego dentysty! O! :) Przerażają mnie trochę koszta wizyty ale coż poradzić, jak mus to mus...

A gdzie podziały się Michałowa, Mar-chew, Izulucha, Walerka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ciekawe co sie z nia dzieje..mam nadzieje, ze wszystko oki
////////DO KAROLINKI 29/////
/
wahałam się czy do Ciebie napisać, wiem ,że tu często bywasz i są tu Twoje dobre znajome, ktore moze coś też doradzą, więc może parę słów. W tym roku 4 moje dobre znajome biorą ślub, szukały dekoratorki, pamiętałam Cię z weselnika i naprowadziłam na Twoją stronę i to forum w ogole.
Niestety nic z tego nie wyszło, poszły gdzie indziej bo przeraziły się tą limuzyną. Przepraszam jezeli Cie uraze,ale to auto to szczyt bezguścia, dzisiaj takim czymś sie nie jezdzi.a juz na pewno nie zrobią tego klienci na poziomie, na których na pewno Ci zalezy. Dziewczyny od razu z góry zalozyly,ze skoro promujesz taką kiczowatą limuzynę, to cala reszta Ciebie i dekoracji tez jest taka sama. Poza tym strona Twojej firmy wyglada dosyc amatorsko, teksty sa za długie, takie troche proste? za duzo prywaty( w stylu" moj pies nazywa się Pusia"...po co to komu?). Nie brzmi to ani troche profesjonalnie, ta jakbyś była troszke infantylna albo nie miała się komu wygadać. To sa wrazenie naprawde fajnych, wykształconych dziewczyn z jajem, żadnych hrabianek, po prostu normalnych babek, ktore dobrze chcą wydać swoją kase.
Moze to Ci sie przyda, mam nadzieje,ze nie odbierzesz tego zle, nie mialam tego na celu, szczerze Cie polecalałam, bo jestes sympatyczna.
Mam nadzieje,ze cos sie pozytwnie odmieni w tej branzy.
pozdrawiam- Dorota
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
wlasnie chce na FB ja dorwac....

mialam nr tel, ale zmienilam aparat i polowe pogubilam niestety....
podobna do tatusia? wykapany tatus, moze usteczka ma moje. porownywalismy zdjecia jak bylismy mali. wrzucilabym zdjecia ale ostatnio udalo mi sie sciagnac trojana razem ze zdjeciem i troche sie boje.
zastanawiam sie czy mam Marchew na facebooku ale chyba nie, jak znacie imie i nazwisko to ja wyszukajcie i tam puscie wiadomosc moze tam zaglada.
dzieki za gratulki,

ja jutro do szpitala, a dzis sie zwalniam, bo tez czuje sie nie tak...

wlasnie gdzie jest Marchew, a moze czaruje??

Karolina, prosze myslec pozytywnie...

pzdr

ps.widzialm zdjeicia Julkii Walerki, slodziaka z niej i chyba do tatusia bardziej podobna ;-)
Cześć!

Iza super wiadomość!

Cholerka ja też się martwię o Mar-chew. Nie ma jej strasznie długo. Nie zagląda nawet do grudniowych mamuś. Czy ma któraś z was do niej kontakt? Może napiszcie do niej wiadomość z pyt. czy wszystko ok.?

Karolka - nie dołuj się! Dlaczego dołuje Cię Twoje życie? Zobacz jak dużo masz dziewczyno! A niedługo będziesz szczęśliwą mamą! Myśl pozytywnie!
oj Karolina nie mozesz tak dołowac bo sie wykonczysz...to nic dobrego..kazda z nas ma lepsze i gorsze dni..trzeba wierzyc, ze w koncu dla nas tez zaswieci słoneczko ;)
cześć dziewczyny ja za dużo nie pisze mnie dół mnie trzyma cały czas... mega mnie dołuje całe moje życie
Hejka! oj tak pusto sie tutaj robi...
Daria jak Twoja dieta? Ja znowu jem normalnie...chyba nigdy nie schudne..
Cześć!

Podbijam na dzisiaj z 12stej strony, ojjj, nieciekawie robi się w naszym wątku, same pustki... :(

Iza, gratuluję córeczki - świetna wiadomość!

Witaj Kasiu, a Ty jak się czujesz? :))

Walerko, a co u Was, jak Juleczka? :)

Kurczę, a Mar-chew jak nie było tak nie ma - martwię się o nią! :(
Karolinko glowa do gory, poczatki sa ciezkie, jestem pewna ze sie rozkreci.

Iza gratuluje cory, beda mialy fajnie dziewczyny, zawsze chcialam miec siostre.
a ja mam doła totalnego, mam taki zastój w firmie że nie wiem co robić, niby sezon już się zaczął a ja mam 5 umów podpisanych, zaczynam się załamywać, nie wiem już co robić, chciałabym inwestować w nowe rzeczy, ale za co? tak chciałam mieć firmę, a tu nawet rok nie minął, a ja mam dość...
Cześć :)
Iza gratuluję drugiej córeczki :) Ja też się zmagam z cukrzycą i jestem na diecie.
Pozdrawiam wszystkie zapracowane :))
łoooo matko nikogo tu nie ma???????? oj oj oj
Hej :)

Iza super, że będzie dziewczynka, trzy babki w domu mąż oszaleje ze szczęścia, a Wy będziecie miały przewagę :) Dobrze, że Blanka ok, zdrówka dla Ciebie i córeczek :*

My jutro jedziemy na Komunię, mam nadzieje tylko, że nie będzie padać.
hej,

Niezapominjako, nastepnym razem i nie poddawac mi sie...

z \\Blanka ok, jest wszystko czysto, ale jaki ryk byl przy mierzeniu cisnienia zerwala wszystko z siebie i nie mogli zmierzyc ale ok...

a i Blanka bedzie miala siostre , maz zdecydowal ze imie bedzie Nell, zobaczymy czy zostanie...ja sie ciesze, bo nie ukrywam ze ja wolalam dziewuche...
Witam wieczornie :)

Ale tu cicho przy piątku było...szkoda gadać :)

Niestety testowania nie będzie, bo dostałam okres. Troche mi smutno, ale i tak szczerze mówiąc nie liczyłam na to, że tak szybko i łatwo nam się uda. No i miałam rację.

Byłam dziś na zakupach, bo chciałam sobie cos kupić na Komunie, ale jakoś nic szczególnego nie rzuciło mi się w oczy i będę musiała wygrzebać coś z szafy. Kupiłam sobie sandałki i mam nadzieję, że wkońcu zrobi się ciepło i będę miała okazje niedługo je ubrać.

Miłego weekendu dziewczyny :*
Justyna!!!! Trzymam mocno kciuki za 2 grube krechy!!!! Ale by było fajnie ;-).
to co Ty z nim zrobiłas? :)

Sijle a gdzie Ty sie podziewasz??
jak to mi siostra napisała "ale z***ałaś regał" wiec chyba z***ałam, a pozatym cześć nie mam dziś humoru

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry