Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 612

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dzień dobry!

Zapraszam do nowego wątku! :)

Karolinka, ależ Ty się namęczysz Dziewczyno :*
Pyszotko, fajnie, że do nas zajrzałaś :)
Asiiek, no ja też niestety mam przebje z dentystami, niestety trafiłam na tych mało odpowiednich, narazili mnie na koszta, jeszcze zęby źle zrobili i na dodatek boli. Niedługo jadę do Białegostoku do swojego dentysty! O! :) Przerażają mnie trochę koszta wizyty ale coż poradzić, jak mus to mus...

A gdzie podziały się Michałowa, Mar-chew, Izulucha, Walerka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"zarośnięty, spocony koleś" - :)))

Mar-chew, uwielbiam Cię normalnie! :D
Toż to szok!!! No nie może być!!! Wszelki duch itd...!!! ;-) Nasza stara, poczciwa Ceas się odezwała ;-))).
To Ty żyjesz? ;-) Odezwij się jeszcze i daj znać co tam nowego. Jak się mieszka w nowym gniazdku i jak koszatniczki ;-)?

Marchew...chwalipięto! ;-)

No to co z meetingiem?
Witam wieczornie :)

Caes mam nadzieję, że wróciłaś na stałe, a nie tylko na chwilę, czekam na powrót czasów jak to my we dwie na zmianę wątki zakładałyśmy kilka razy dziennie :P

Marchew no tak forum to najlepsze miejsce na takie zołzy- chwalipięty :), na nas to już i tak nie robi wrażenia, ale uważaj na trolki :P, chociaż TY czarownica jesteś to Ciebie tu pewnie wszyscy sie boją :)

Ja oczywiście chętna na spotkanie! Tylko ustalmy datę :)
hahaha, to co znowu się w czwórkę spotkamy - a nie przepraszam, w 6?
no Kasia jeszcze była chętna, więc mam nadzieje, że nas podczytuje i napisze kiedy jej pasuje :) Ustalmy taką datę, żeby jak najwięcej nas było, chociaż wiadomo, że nigdy wszystkim się nie dogodzi :P
Pozatym no koniecznie czekamy na wiadomość od Izy, bo w sumie to czerwcowe spotkanko miało być głównie ze względu na nasze "Angielki" :)
Caes jeśli chodzi o starą załogę to niestety niewiele z nas zostało, a szkoda...Kropusia, Jadwisia, Floraska, Kaś, Stokrotka całkiem o nas zapomniały :(, ale nadal czekamy na wielkie powroty :)
dokładnie, przymniemy nasze zbłąkane owieczki...
Michałowa Gratulacje dla Mamy i Lenki :*
No właśnie, czekamy na info od pozostałych dziewczyn czy chcą się z nami spotkać.

Niezapominajko...oj Ty ciekawska ;-))). Widzę, że zajrzałaś do grudniowych. Dzięki! W sumie nie wiem czy jest czego gratulować...nie dość, ze wyłażą z bólem, noc nie przespana, to teraz zaczną się problemy. Trzeba będzie czyścić i pilnować co by zdrowe były. No i już dziś próbowała mi odgryźć sutka ;-))))))
No niestety karmienie z każdym następnym ząbkiem pewnie będzie sie stawać coraz mniej przyjemne, ale cóż zrobić Kochana Mamusia musi wszystko przetrzymać :)
No a co do mojej ciekawości to oczywiście musiałam zajrzeć i zobaczyć co słychać u Lenki i Hani :)
A widziałam tez Wasze zdjęcie i szczerze to napisałabym, że wyszłyście cudownie, no ale wiadomo na forum nie można za dużo słodzić, więc napisze, że Ty i Lenka razem wyglądałyście super :)
No nic, trzeba iść spać, bo jutro rano znowu trza wstać :/
Dobranoc dziewczyny :)
cześć dziewczynki :)

widzę, że dzisiaj jestem pierwsza, niczym za starych dobrych czasów ;)

co u mnie... w zasadzie nic, czym mogłabym się pochwalić ;) w mieszkanku mieszka się fantastycznie ;) czuję się jakbym mieszkała tam od zawsze, do dzisiaj każdego dnia cieszę się z niego, jakbym wczoraj się wprowadziła ;) a koszatniczki... no na razie nadal są, ale, że tak powiem, znikną razem z moim mężem ;)

buziaki, miłego dnia :)

koszatniczki juz o nich zapomnialam.

wszystkim mamom wszystkiego naj naj. musze sobie pozyczyc bo Julka za mala a maz nie wie ze dzis jest polski dzien mamy.
Ces witaj :)

Czyli jednak co podjeta decyzja, koszatniczki z lokatorem odchodzą? pozdrawiam cie :)
ojoj, Caes...takie poważne zmiany u Ciebie?
Może spotkasz się z nimi, co? A może inne "stare" zołzy dołączą? Fajnie by było.
Aaa i co z Izą? Jakoś długo się nie odzywa...jest już w PL?
nie, leci dopiero w sobotę rano - może się pakuje.. właśnie zołzy, dołączycie do naszego spotkania?
a termin w koncu ustalony??
chyba miało być 29... ale ja sama nie wiem czy będę...
Ojej, Caes! Ale się porobiło...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry